• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar adetim 21 ocak ama akşam kahverengi gibi akıntı geldi ben hastalandım diye başladım tabi ağlamaya ama adet sancım falan hiç yok normalde ilk gün ağrıdan durarmam şimdi biraz araştırma yaptım yerleşme kanamasıda böyle oluyomuş adet öncesi test yapsam çıkarmı grip olmuşum antibiyotik içmem gerekiyo napiyim bilemedim :50:

slm kızlar bende 4 aydır korunmuyorum bekelenen adet tarihim geçen ay 20 sinde oldum ama bu ay 22 si olcak herelde hamile olan var mı aranızda belirtiler neler son 10 gğndür çok sancı çektim kasıklarımda ve belimde bide göğüslerde ama şimdi sadece göğüslerimde ağrı var ve ateşim 36 nn altına inmiyo normalde 34 35 çıkıyodu sizce bunlar bi belirti olabilir mi çok merak ediyorumm :18:

adetine az kalmış belki de adet belirtisidir, normalde bu belirtiler yoksa umutlanabilirsin, günün geçsin,inş. hayırlı haberlerini alırız canım

adetine az kalmış belki de adet belirtisidir, normalde bu belirtiler yoksa umutlanabilirsin, günün geçsin,inş. hayırlı haberlerini alırız canım

sağol canm ya inş vardır ALLAH herkesin gönlüne göre versin adetime 5 gün kaldı ama sancılarım yok gitti sadece göğsümde ağrı kaldı çok sabırsızımm

kızlar adetim 21 ocak ama akşam kahverengi gibi akıntı geldi ben hastalandım diye başladım tabi ağlamaya ama adet sancım falan hiç yok normalde ilk gün ağrıdan durarmam şimdi biraz araştırma yaptım yerleşme kanamasıda böyle oluyomuş adet öncesi test yapsam çıkarmı grip olmuşum antibiyotik içmem gerekiyo napiyim bilemedim :50:

evet canım adet gününe yakın,ya da o günlerde olurmuş, kişiden kişiye, döllenme zamanına göre değişir o canım, bende de öyle olmuştu,5-6 gün kala başlamıştı,3-4 gün sürdü, ama sonra günümden 2 gün önce başlayan yoğun bir adet kanamasıyla gitti bebiş

Selamlar hanımlar,
benim bu ayki umuda yolculuğum gene bi daki aya kaldı :2:
Dün adet oldum 10 aydır deniyorduk son bir ay tedaviye başlamıştık doktorum 3. Gün gel demişti yarın gene doktora gidiyorum yine muanne yumurta takibi yine ilaç yine umutla bekleyiş off yoruldum artık bekleten hamile olanları gönülden kutluyorum sağlıkla kucaklarına almalarını diliyoruym yavrularını benim gibi bekleyenlere sabır diliyorum inşallah bizde o duyguyu tez zamanda tadarızzz:59:

canım benimde 10 ay oldu şubat gibi doğum yapmayı planlarken en baştan daha hamile bile kalamadım amma dr gittim kesinlikle tedaviyi önermedi patolojık bişey yoksa tabii 15 ay dedi bana tedaviye başlamak için umutla ve artık tükenen sabrımla bekliyorum bende

canım benimde 10 ay oldu şubat gibi doğum yapmayı planlarken en baştan daha hamile bile kalamadım amma dr gittim kesinlikle tedaviyi önermedi patolojık bişey yoksa tabii 15 ay dedi bana tedaviye başlamak için umutla ve artık tükenen sabrımla bekliyorum bende

olacak inş. arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim

sağol canım ya bugün benim son adet tarihimden itibaren 30. gün ama ne regli oldum nede öyle lekelenme gibi bişey bide ben hep bir önceki aydan 6 gün kadar erken adet olrdum offff çok zor böyle beklemek geçen hafta test yaptım evde negatif çıkmıştı şimdi 5 gün kadar daha geçti acaba bi test daha yapsammı idrarda çıkarmı :26::26:

Ay günescim çatlicam meraktan yaptır bir an önce şu testi artık kesin çıkar sonuç hamilesindir inşallah bayağı geçmiş günün :))

aman antibiyotik falan içme,ben de gribim içmiyorum,bol bol meyve yiyorum,portakal suyu içiyorum,nolur nolmaz,emzikli bir annenin antibiyotik içmesi sonucu bebek astım oluyormuş,haberlerde dinledim,düşün artık,doğduktan sonra bile bu kadar etkileniyorsa,1-2-3 haftalıkken,nasıl etkilenmez

kesinlikle bende bikaç gündr gribim ama hiç ilaç almadım varmı yokmunbilmiorum ama dikkat etmek zorundayız

kızlar döllenme olduğu zaman kasıkta batma oluyor mu bilgilendirin beniii :52:

bende olmuştu canım hatta nefesimi bile kesiyordu regl olmam gereken güne kadar devam etmişti daha sonra doktorum yerleşme ağrısı demişti inşallah seninki de öyledir Allah gönlüne göre versin :61:

bende olmuştu canım hatta nefesimi bile kesiyordu regl olmam gereken güne kadar devam etmişti daha sonra doktorum yerleşme ağrısı demişti inşallah seninki de öyledir Allah gönlüne göre versin :61:

İnş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin. bendeki batma ilişkiden ertesi gün sonra başladı yani hemen bel ağrısı da vardı şimdi durdu gibi, bu yerleşme olabilir mi psikoloijk mi acaba :)

İnş cnm allah hepimizin gönlüne göre versin. bendeki batma ilişkiden ertesi gün sonra başladı yani hemen bel ağrısı da vardı şimdi durdu gibi, bu yerleşme olabilir mi psikoloijk mi acaba :)

canım ilişkiden sonra eğer döllenme olmuşsa tüpleri geçip rahime yerleşmesi 4-5 gün sürüyor diye biliyorum.yani muhtemelen psikolojik. yerleşmeden sonra yani ortalama 1 haftadan sonra ufak tefek kramplar oluyo. bana gece uykumda oluyodu. ayaklarımı uzatıp esnediğim zaman batıyodu. uykumdan uyandıracak derecede hemde. sonra ani oturuş kalkışlarda birden kramp giriyodu. yavaş yavaş hareketlerinde dikkat etmeye başlıyosun. inş. bebişin en kısa zamanda ben burdayım der sana...

İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
* drymstf 29.01.2011
* GULSE84 31.01.2011
* kizil_mavi 26.01.2011
* tuubaayaz 20.01.2011
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*

meraba kızlar bende yeni sayılırım burada.. bende bebek istemeye başlayınca sizlerin yazdıklarınızı takip etmeye başlamıştım çok tatlısınız :61: kendi adıma teşekkür ederim paylaşımlarınız için gerçekten çok yararlı oluyor.. İNŞALLAH bu liste uğurlu gelir ve hepimiz hamile olduğumuzu yazarız :49:

kızlaaarrr beni unutmuşssunuzz söylemiştim beklenmeyen adettarihim:) 20.01.2011

canım ilişkiden sonra eğer döllenme olmuşsa tüpleri geçip rahime yerleşmesi 4-5 gün sürüyor diye biliyorum.yani muhtemelen psikolojik. yerleşmeden sonra yani ortalama 1 haftadan sonra ufak tefek kramplar oluyo. bana gece uykumda oluyodu. ayaklarımı uzatıp esnediğim zaman batıyodu. uykumdan uyandıracak derecede hemde. sonra ani oturuş kalkışlarda birden kramp giriyodu. yavaş yavaş hareketlerinde dikkat etmeye başlıyosun. inş. bebişin en kısa zamanda ben burdayım der sana...

tşkler cnm siz de bilgi vermeseniz ben her şeyi hamileliğe yorucam nerdeyse :)

selin naber nasılsın var mı belirti .benim dün belim ağrıdı bakalım son 4 gün:)
iyiyim cnm sen nasılsın
2 gündür herşey canım istiyo ama psikolojik olabilir şuanda ağrım falan yok herhalde olmıycak yaa bu arada bugün dayanamadım test yaptım ama negatif:( olsa çıkardı

ben de yaptım kız inanırmısın bende de silik çıktı. bakalım erken daha ya sabırsızlanıyoruz işte normal yani.benim de belim ağrıyo kasık batması oluyo arada dediğin gibi belki de psikolojik de olabilir. arada midem bulanıyo işte o kadar kimbilir belki de üşüttüm bilmiyorum yani hayırlısı artık

ayy bizimkiler ya beraber gelcek ya gelmiycek kankiler:) cnm valla benim sağ kasığımdaki batma devam edio ama dediğin gibi belki bende üşüttüm ama diğer başlıklarda bakıorum millet 1 hafta bile kala öğrenen var

sorma ya onlar nasıl öğreniyo anlamdım ben de ama pahalı olanları var erken sonuç veren onlarla yapıyolardır belki. kimbilir kız belki bu ay hamile kalırız hep beraber.ya selin üşütmüş olsak akıntı artmazmı kötü kokmazmı ne bileyim yani öyle bişey yokken de üşütmüş olabilirmiyiz

bende aynı şeyleri düşünüorum hadi yazmıyım kendini kandırma diceksin diye :) ama sen içimi okumuşssun bizim canımız öyle istiyo.valla ben testi 2,5 bazen 3 tl ye alıorum iyimi kötümü bilmem zaten zor duruorum kan testi yaptırmamak için

Back