canım bende 26 haftalık hamileyim benimde göz seğirmelerim sıksık oluyo benimde dikkatimi çekmişti önceden hiç olmazdı çünkü belkide hamilelik belirtisi olabilir.
Cevabın için teşekkürler bu arada reglimin 28.günüydü ve olmadı sabah kalktığımda göğsümde özelliklede uç kısımlarda ağrı oluyo başka da bi belirti yok heyecanlanmak istemiyorum ama o da pek elimde değil bunlar belirti olabilirmi sence....
geçmiş olsun canım,herkes şuan çalışmada ay sonu gibi yine toplanmaya başlarız,benim eşimde tam yumurtlama zamanımda şehirdışına gitti,3 gündür yoktu,neyse artık nasip,sende üzülme canım olacağı varsa gün tarih saat farketmiyor.slm kızlarrrr yamukprenses kızıl_mavi son durumlar nasıl ? ben çok kötü grip oldum ya tam çalışmalara başlamışken bırakmak zorunda kaldıkmide bulantım falan var birde. bu ay umutlanmamalıyım die düşünüyorum dururmumdan dolayı
canım ilişki sırasında ağrı 2 sebepten olabilir,ya rağimağzında yarası vardır yada enfeksiyon,iltihap vardır,gitsin bir jinekoloğa baktırsın ayrıca birde idrar testi yaptırsın.kızlar selam benim bi arkadaşım ilişki sırasında ağrı çekiyomuş ilişki bittikten saatler sonra bile ağrı devam ediyomuş bacaklarını karnına doğru çekme ihtiyacı duyuyomuş.bunun sebebi sizce nedir?
çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık.zamanla geliştiririz ama sen sürekli yazmaktan sıkılmazsın dimi,emeğin için teşekkürler.benim beklenen adet tarihim 30 ocak.birde yaptır şu testi artık,çok merak ettim seni,inşaallah hamilesindir ama baksana kaç gün geçmiş,ben olsam şimdiye kadar 10 kere kan,idrar ne varsa tüm testleri yaptırmıştım,haber ver bebekANNE ADAYLARI
İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)
*MİNAR 13.01.2011
*
*
*
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ARKADAŞLAR UMARIM BEGENMISSINIZDIR ELIMDEN ANCA BU KADAAR GELIYOR..ARTIK YAPA YAPA DAHA IYISI OLUR DIYORUM HERKES BILGILERINI YAZSINNN ÖPÜYORUMMHADİ HAYIRLISI OLSUNNN
benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor başından buyana tiksintiler kusmalar aşırı kansızlık yani kısaca bir hamilenin yaşayabileceği bütün sıkıntıları yaşıyorum ama olsun razıyım yeterki sağlıkla gelsin bize
Merhaba Arkadaslar,
Allah hepimizin yardimcisi olsun,ne kadar zor bir bekleyis.
Bende 14/12 de adet olmustum.Yaklasik 3 hafta sonra bazi degisiklikler hissetmeye basladim.Midem bulaniyordu,bu arada nezleyim oda midemi bozuyor olabilir,goguslerim sisti,yorgunluk hissi var.
Gidip gebelik testi aldim 07/01 de test yaptim,sanki sanki pembislik vardi hatta neredeyse ziplayacaktim.Bekleyeyim dedim,ne kadar sabredilir 10/01 de tekrar yaptim.Kesinlikle tek cizgi!Pembelik yok bile.Simdi inanilmaz bir regl sancisi var ve wc ye tasiniyorum her 30 dakikada bir.Birsey var mi diyerek.Bir arkadasin soyledigi gibi artik herseferinde eczane degistiyroum.Bir ordan ,bir burdan.
Allahim!Isyankar olmak istemiyorum .Her gun her saat bir umut oldu bana.simdi acaba gec dollenme mi oldu diye dusunuyorum,bir umut.
Allah hepimize hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah..
sevgiler
Dün kan testi yaptırdım pozitifçıktı.Ulrosona girdim 5 haftalık hamileymişim çooooook mutluyum.Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.İnşallah herşey yolunda gider.Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.
Hamileyim ,hamileyim:79:Allahima binlerce sukur olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin.
ANNE ADAYLARI
*MİNAR 13.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*
*
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Duayı Okuyun Bayanlarr
(rabbi la tezarni ferdan ve entel ğayru varisi) ANLAMI allahım beni dünyada evlatsız bırakma
Hamileyim ,hamileyim:79:Allahima binlerce sukur olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin.
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
* elagulum 26.01.2010
*
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Duayı Okuyun Bayanlarr
(rabbi la tezarni ferdan ve entel ğayru varisi) ANLAMI allahım beni dünyada evlatsız bırakma
minar ellerine sağlık cnm benim çok güzel olmuş ben şimdi kendimi eklemeye çalışacağım umarım olur
ANNE ADAYLARI
*MİNAR 13.01.2011
*SİNCAP08 21.01.2011
*ELAGULUM 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*GULSE84 31.01.2011
*
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER
*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Duayı Okuyun Bayanlarr
31 ocak gelsin bi an önceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?