Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nejla_nemus ve mfs cok sevındım adınıza Allahım sağlıklı bır sekılde kucağınızada almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah bende yarın adet olmazsam eger kan testı yaptıracam bakalım merak edıyorum bu sefer oldumu acaba ama bende hıc bır belırtı yok ne bulantı ne kasık agrısı ne gosulerde olan degısıklık bılemıyorum kısmet bakıcaz ve gorcez canlarr..

canım bende 26 haftalık hamileyim benimde göz seğirmelerim sıksık oluyo benimde dikkatimi çekmişti önceden hiç olmazdı çünkü belkide hamilelik belirtisi olabilir.

Cevabın için teşekkürler bu arada reglimin 28.günüydü ve olmadı sabah kalktığımda göğsümde özelliklede uç kısımlarda ağrı oluyo başka da bi belirti yok heyecanlanmak istemiyorum ama o da pek elimde değil bunlar belirti olabilirmi sence....

benim hiç belirtim olmadığı için bilemiyorum canım ya ama inşallah hamilesindir günün geçtimi?

verdiğim duada allahın en kıymetli isimleri arasında varis esmaül hüsnadan anlamına bakabilirsiniz sayısı yok istediğiniz kadar okuyun rabbime ulaşacaktır dualarınız ve en kısa zamanda gelecek melekleriniz yeterki inanın

geçmiş olsun canım,herkes şuan çalışmada ay sonu gibi yine toplanmaya başlarız,benim eşimde tam yumurtlama zamanımda şehirdışına gitti,3 gündür yoktu,neyse artık nasip,sende üzülme canım olacağı varsa gün tarih saat farketmiyor.
canım ilişki sırasında ağrı 2 sebepten olabilir,ya rağimağzında yarası vardır yada enfeksiyon,iltihap vardır,gitsin bir jinekoloğa baktırsın ayrıca birde idrar testi yaptırsın.

çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık.zamanla geliştiririz ama sen sürekli yazmaktan sıkılmazsın dimi,emeğin için teşekkürler.benim beklenen adet tarihim 30 ocak.birde yaptır şu testi artık,çok merak ettim seni,inşaallah hamilesindir ama baksana kaç gün geçmiş,ben olsam şimdiye kadar 10 kere kan,idrar ne varsa tüm testleri yaptırmıştım,haber ver bebek

canım senin için çok sevindim,Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin öncelikle,keşke bizde hamile olsakta bu belirtileri yaşasak,biliyorumki sende halinden memnunsun.senin gibi insanlar yazdıkça sizin adınıza ben çok mutlo oluyorum,sevgiyle...

Hamileyim ,hamileyim:79:Allahima binlerce sukur olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin.

tebrik ederim canım,çok sevindin,Allah analı babalı büyütsün inş.

minar ellerine sağlık cnm benim çok güzel olmuş ben şimdi kendimi eklemeye çalışacağım umarım olur

Hamileyim ,hamileyim:79:Allahima binlerce sukur olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin.

cnm gözün aydın olsun, rabbim sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inş. ilk bebişin mi olacak, ne kadarlık evlisin, ne kadardır istiyordun, ilk belirtilerin nasıldı bizlere moral ve bilgi olması anlamında

kızlar bişe sorcam ya ilişkinin ertesi günü ve akabindeki bir kaç gün kasıklarımda batma oldu, böyle olan var mı bu ne ki

]arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza herkese selamlar.ben 1,5 yıllık evliyim hala bebegimiz yok.adetlerim düzensiz.geçen ay 14 hastalandım şimdi hala hastalanmadım hamilemiyim acaba 3 gün geçiktim lütfen cvp yazarmısınız?deneyimli annelerden rica ediyorum[[/I]

minar ellerine sağlık cnm benim çok güzel olmuş ben şimdi kendimi eklemeye çalışacağım umarım olur

ANNE ADAYLARI

İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*SİNCAP08 21.01.2011
*ELAGULUM 26.01.2011
*drymstf 29.01.2011
*
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

kızlar benim göğüslerim aynı geçen ay olduğu gibi 12 gün kala sertleşti,şisti,ağrıyo,inş. yine hamileyimdir ve Allah ım onu bana bağışlar,bu ay dikkat edecem,geçen ay fazla seyahat etmiştim,bu ay dinlenecem

31 ocak gelsin bi an önceeee

31 ocak gelsin bi an önceeee

İSİM BAT (Beklenen Adet Tarihi)

*MİNAR 13.01.2011
*sincap08 21.01.2011
*elagulum 26.01.2011
* drymstf 29.01.2011
* GULSE84 31.01.2011
*
*
*
GÜNÜ GEÇENLER

*MİNAR
*
*
*
*
*
*
*
Anne İsim Hamilelik Haftası Cinsiyet Bebiş İsim *
*Haticesu 32 kız belli değil
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Duayı Okuyun Bayanlarr
(rabbi la tezarni ferdan ve entel ğayru varisi) ANLAMI allahım beni dünyada evlatsız bırakma

kızlar benim göğüslerim aynı geçen ay olduğu gibi 12 gün kala sertleşti,şisti,ağrıyo,inş. yine hamileyimdir ve Allah ım onu bana bağışlar,bu ay dikkat edecem,geçen ay fazla seyahat etmiştim,bu ay dinlenecem,bir de idrara çok sık çıkıyorum,belim ağrıyo daha önce olduğu gibi,bu sefer farklı olarak renksiz kokusuz gelen akıntı,daha geçen hafta smear testi yaptırdım bişey çıkmadı,inş. hamileyimdir

idrar testlerinden nefret ediyorum 2 testtede silik çizgi çıktı ama bugünkü kan tstim negatif yine 1.00 çıktı tam 12 gün öncede aynıydı şimdide öle ama hala adet olmadım off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…