merhabalar. üç aylık adet tarihlerim 22 ekim, 19 kasım ve 16 aralık ortalama 28 - 29 günde bir adet görüyorum. ayın 12 - 13 ü gibi olmam gerekirdi. bu gün son adet tarihimden itibaren 30. günüm hala regl olmadım. buradan edindigim bilgilere göre ateşimi ölçtüm 2 gün önce ateşim 36.5 tan 36.0 ya düştü ama ne gelen var ne giden. sanki hastalanmışım gibi hafif ağrılar var 2 gündür. belirtimi bilmiyorum ama değişiklik olarak sunları söyleyebilirim. meme başının etrafındaki koyu renkli halka üzerindeki süt bezleri çok belirginleşti ayrıca göğüslerimin ucuna iğne batırıyolarmış gibi bi his var. bir de alt kirpiklerim rimel sürmüş gibi uzadı. en enteresan olanı bu. bunlar belirtimidir ayrıca bugun idrarımı yaparken bi yanma oldu test yapsam çıkar mı?
anneannem kirpiklerin toplanması diye bi ifade kullanırdı hamileliğin ilk belirtisiymiş
kirpiklerin toplanması birbirine karışması eskiler hamile oluklarını ilk bu şekilde bilirlermiş.
büyük ihtimalle hamilesin istersen bi test yap varsa çıkar zaten hayırlısı olsun bizlerede dua et
canım ya zaten bayadır takip ediyorum sizleri ilk defa bugün yazdım. Bazen gözlerim doluyor yazdıklarınızı okuyunca inşallah Allah hepinizin gönlüne göre versin bi an önce.
test yapsana canımcım belki alırsın mutlu haberi kirpiklerdeki toplanmalar bi belirti yani
yinede sen bilirsin
Aminnnn.... Bende de ikinci çizgi ilki kadar koyu değildi ama resmen görünüyordu öyle dikkatli bakmayı gerektirecek gibi değildi. Yarım dk bile sürmedi belirmesi resmen şok oldum çok korkuyordum yine negatif çıkmasından. Eğer geç döllenmeyse ikinci çizgi baya silik çıkıyormuş diye okumuştum forumda. Rabbim bugün benim yüzümü güldürdüğü gibi senin ve bu mücadeleyi veren herkesin yüzünü de güldürsün...
merhabalar. üç aylık adet tarihlerim 22 ekim, 19 kasım ve 16 aralık ortalama 28 - 29 günde bir adet görüyorum. ayın 12 - 13 ü gibi olmam gerekirdi. bu gün son adet tarihimden itibaren 30. günüm hala regl olmadım. buradan edindigim bilgilere göre ateşimi ölçtüm 2 gün önce ateşim 36.5 tan 36.0 ya düştü ama ne gelen var ne giden. sanki hastalanmışım gibi hafif ağrılar var 2 gündür. belirtimi bilmiyorum ama değişiklik olarak sunları söyleyebilirim. meme başının etrafındaki koyu renkli halka üzerindeki süt bezleri çok belirginleşti ayrıca göğüslerimin ucuna iğne batırıyolarmış gibi bi his var. bir de alt kirpiklerim rimel sürmüş gibi uzadı. en enteresan olanı bu. bunlar belirtimidir ayrıca bugun idrarımı yaparken bi yanma oldu test yapsam çıkar mı?
Dün kan testi yaptırdım pozitifçıktı.Ulrosona girdim 5 haftalık hamileymişim çooooook mutluyum.Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.İnşallah herşey yolunda gider.Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.
merhaba bayanlar benimde bugünlerde olmam lazım ama bişey yok henüz bugün ev gezmesine gittim eve gelince biraz midem bulandı galiba bendeki belirtiler psikolojik fazla takıyorum kafayaböyle her wc ye gittiğimde korkuyorum adetim gelir diye ya lütfen gelme diyorum böyle beklemek çok zor arkadaşlar:26::26:
Merhabalar. Bugün benim 26.günüm. Adetime 6 gün var. 1-2 gündür göğüslerimdeki hassasiyet arttı. Dokunduğumda çok ağrımıyor. Yani öyle bir ağrı hissetmiyorum. Sabah kalktığımda, yataktan kalkarken sanki göğüslerimin içinde birşeyler uçlarında doğru hücum ediyor gibi hissediyorum. Karıncalanma gibi. Sanki kopacak gibi bir ağrı. Aşağı doğru bir şey çekiyor sanki göğüslerimi. Yataktan kalktığımda çok hissediyorum bir de eğilirken filan. Aranızda buna benzer ağrı yaşayan var mı?
canım benim eşim o keçiboynuzu kürünü 2 kere tiksine tiksine içti,sonrada kaldı işte öyle,ben soğan kürüne devam ediyordum ama dün hafif kanamam oldu bıraktım bende,devam edip etmemekte kararsızım.şu incir kürünü bende deniyim bakayım iyi fikir.doktora smear için gideceksen adetten sonra git canım,şimdi yaptırma bişey,ben her altı ayda bir yaptırıyorum ama eşimle 3 gün hiç birlikte olmuyorum ve genital bölgemi aşırı şekilde yıkamadan( yani temizleyici ürün vs..)gidiyorum smear yaptırıyorum,doktorlar öyle demişti.ayrıca sen hamile kalmak istiyorsun ya tuttuysa.......gidip oranı buranı karıştırttırma şimdi.
kızlar birde hangi doktora gittiysem(bu arada en az 10 doktora gitmişimdir)hamile kalmayı düşünüyorum dediysem hepsi bana folik asite başla diyor,sanırım faydası var,herkes başlasın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?