• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

lütfen bilen birisi cevap yazsın göğüslerimde bastırınca ağrıyor bu ay çok çalıştım hep yattım dinlendim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

inş hamilesindir canım günün geçmeden belli olmaz çok merak ediyorsan kan testi yaptır
bende dayanamadım dün test yaptım negatif cıktı daha 2 gün var günüme
özellikle sok kasığımda batma ve ağrı var adet belirtilerimde bu tip ağrı olmazdı sadece karnım ağrırdı o kadar..
bir de yere eğilirken yükseğe uzanırken karnım feci ağrıyor bu belirtiler adetime 12 gün kala başladı şimd çoğaldı dünde belim ağrıdı normalde adete yakınken bel ağrım hiç olmaz şu iki gün nasıl geçecek acaba:26:

arkadaşlar 10 yıllık evliyim bu ayın 16 sında hastalanmam lazım ama uzun zamandır belim ve kasıklarım ağrıyor sürakli yatıp dinleniyorum acaba hamile olabilirmiyim

olabilir :) benimde agrıyor o yüzden arastırıyorum benim adetime bir hafta var eger gerekli şartlar oluşmuşsa olma ihtimalin yüksek hakkında hayırlısı olsun kan testi yaptırabiliyosan yaptır hemen cıkıyor sonuç

selam kizlar benimde karnim agriyor adet olmama daha 4 gün var ama 6 gün öncesinden basladi ve akintilarimda var karnim cok siddetli agirmiyor ara ara agriyor

ben hapi bu ayin basinda biraktim Dr. hep dikkat et dedi ilk ayda hamile kalabilirsin agir kaldirma falan dedi simdide karin agrim erkenden baslayinca ve akintimda olunca bilmiyorum ama belki adtetim yaklasiyor ondanda olabilir belli olmaz

ben hapi bu ayin basinda biraktim Dr. hep dikkat et dedi ilk ayda hamile kalabilirsin agir kaldirma falan dedi simdide karin agrim erkenden baslayinca ve akintimda olunca bilmiyorum ama belki adtetim yaklasiyor ondanda olabilir belli olmaz

sinem sanırım doğum kontrol hapı kullanmışsın hapı bıraktıktan sonraki ay adetn gec geliyor bende kullandım kullanan arkadslarımda da öyle oldu ama korunmanız gerekirdi hapı bıraktıktan 3 ay sonra vucuttan atılıyor etkileri bebege zarar verebilir bi tahlil yaptır istersen

sinem sanırım doğum kontrol hapı kullanmışsın hapı bıraktıktan sonraki ay adetn gec geliyor bende kullandım kullanan arkadslarımda da öyle oldu ama korunmanız gerekirdi hapı bıraktıktan 3 ay sonra vucuttan atılıyor etkileri bebege zarar verebilir bi tahlil yaptır istersen

dr. herhangi bir zarari olmaz dedi zaten hapi birakmadan 2 tüp kal aldi dr. gerekl tahliler var dedi yapmam gereken yapti temiz cikti ve folik asit yazdi 400 Mg. onu kullaniyorum ilk ayda hamile kalabilirsin dedi herkeste farklisonucta.adet icin evet dedi gec olabilirsin dedi bu ay. ama simdiden benim karin agrim basladi hafif hafif kasiklarim da bilmiyorum ya cumartesi yada pazar adet olmam gerekiyor bakalim eger olmazsam pazartesi test alip yaparim bakalim allahtan hayirlisi ama sanmiyorm hamile oldugumu

merhaba kızlar ben bugün incir kürüne başladım birde bal çörekotu tarçın karışımı yemek lazımmış yapanlar tecrübe etmiş sonuçlar olumlu benden söylemesi :52:

arkadaşlar benim benim hastalanmama 11 gün var sol kolum ve bacağımda ağrı var hemde hiç dinmeyen hamileliliğin ilk belirtilerinde bir arkadaşın paylaşımnda kol ve bacak ağrısı oluyormuş bu konu hakkında bir fikri olan varmı

merhaba kızlar ben bugün incir kürüne başladım birde bal çörekotu tarçın karışımı yemek lazımmış yapanlar tecrübe etmiş sonuçlar olumlu benden söylemesi :52:

meraba canım bende duydum buğün adetimin ilk günü bitince hemen bende başlayacam ama bal çörek otu tarçını hiç duymadım o nasıl uygulanıyor ve yararlımıymış ama aklında bulunsun soğan kürüde çok faydalıymış

lütfen bilen birisi cevap yazsın göğüslerimde bastırınca ağrıyor bu ay çok çalıştım hep yattım dinlendim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

canım adet öncesi göğüslerde agrıyorya sen umutlanmamaya çalış bende çok umutlandım veeee bugün hastayım : ((( ama inşallah hamilesindir:49:

inş hamilesindir canım günün geçmeden belli olmaz çok merak ediyorsan kan testi yaptır
bende dayanamadım dün test yaptım negatif cıktı daha 2 gün var günüme
özellikle sok kasığımda batma ve ağrı var adet belirtilerimde bu tip ağrı olmazdı sadece karnım ağrırdı o kadar..
bir de yere eğilirken yükseğe uzanırken karnım feci ağrıyor bu belirtiler adetime 12 gün kala başladı şimd çoğaldı dünde belim ağrıdı normalde adete yakınken bel ağrım hiç olmaz şu iki gün nasıl geçecek acaba:26:

inşallah hamilesindir canım ya

bende var ve hamileyim idrar testini nerdeyse 7 gün kala yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı var ise 3 gün kala kesin çıkıyor kızlar eminim

meraba canım ama bünyeden bünyeye degisiyor geç döllemne olduysa negatif çıkar ben bi karar verdim 5 gün gecikmedikçe artık yapmayacam çünkü çok üzülüyorum : ((

ayy heyecanlandım meraklandım cts alcam yapcam bakalım sonucu paylaşırım görürüz hep birlikte en cok annemler sevinecek bu işe hele kayınvalidem uçacak tepemizde okuyyup üflüyordu kadıncagız duaları mı tuttu nedir bu hafta gecmek bilmeyecek

inşalah hamilesindir ya bizdede çok aile isteği var hep dua ediyorlar sonucu bildir mutlaka hayırlısı bakalım

İncir küründen önce soğan kürünü öneriyor saraçoğlu , sen yaptınmı soğan kürünü gunescim ? Ben yapıyorum şu an soğanı ama tam da yumurtlama günlerimdeyim.

soğan kürü kisti olanlara degilmi canım ya bende başlayacamda kafam karıştı şimdi hangisine başlayayım ???

Hayırlı olsun canım gözünaydın , umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın stres yapma sakın bişey olacak diye pozitif düşün.Bizler içinde dua et olurmu bir an önce sevinelim bizde.

ben anlamadım ovülasyon testi nr işe yarıyor

Benimde gecikti.. Dün olmama gerekiyordu olmadım. Hiçbir belirtide yok. Sadece çok fazla akıntı geliyor sizdede öylemi. Çamaşırım hep ıslak bide uykum var hep. Korkuyorum test yapmaya

ben oldum canım ya ne yazıkki birdaha test yapmam 1 hafta gecikmeden: (((

o nasil bir dr. nereden biliyor 6 ay sonra hamile kalacagini canim alla allla

Folik asit hamile kalmayi da sagliyor bana dr. öyle dedi ben

Almanya da yasiyorum bence sen kullan folik asit bir arastir bak internetten.

canım bugün sabah adet oldum yaaaaa : ((( okadar üzüldümki bir araştırayım bakalım inşallah sen vesile olursun canım yaaa sen şimdi hamilemisin??

Back