Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 10 yıllık evliyim bu ayın 16 sında hastalanmam lazım ama uzun zamandır belim ve kasıklarım ağrıyor sürakli yatıp dinleniyorum acaba hamile olabilirmiyim
ben hapi bu ayin basinda biraktim Dr. hep dikkat et dedi ilk ayda hamile kalabilirsin agir kaldirma falan dedi simdide karin agrim erkenden baslayinca ve akintimda olunca bilmiyorum ama belki adtetim yaklasiyor ondanda olabilir belli olmaz
sinem sanırım doğum kontrol hapı kullanmışsın hapı bıraktıktan sonraki ay adetn gec geliyor bende kullandım kullanan arkadslarımda da öyle oldu ama korunmanız gerekirdi hapı bıraktıktan 3 ay sonra vucuttan atılıyor etkileri bebege zarar verebilir bi tahlil yaptır istersen
merhaba kızlar ben bugün incir kürüne başladım birde bal çörekotu tarçın karışımı yemek lazımmış yapanlar tecrübe etmiş sonuçlar olumlu benden söylemesi
lütfen bilen birisi cevap yazsın göğüslerimde bastırınca ağrıyor bu ay çok çalıştım hep yattım dinlendim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
inş hamilesindir canım günün geçmeden belli olmaz çok merak ediyorsan kan testi yaptır
bende dayanamadım dün test yaptım negatif cıktı daha 2 gün var günüme
özellikle sok kasığımda batma ve ağrı var adet belirtilerimde bu tip ağrı olmazdı sadece karnım ağrırdı o kadar..
bir de yere eğilirken yükseğe uzanırken karnım feci ağrıyor bu belirtiler adetime 12 gün kala başladı şimd çoğaldı dünde belim ağrıdı normalde adete yakınken bel ağrım hiç olmaz şu iki gün nasıl geçecek acaba:26:
bende var ve hamileyim idrar testini nerdeyse 7 gün kala yaptım ve yavaş yavaş koyulaştı var ise 3 gün kala kesin çıkıyor kızlar eminim
ayy heyecanlandım meraklandım cts alcam yapcam bakalım sonucu paylaşırım görürüz hep birlikte en cok annemler sevinecek bu işe hele kayınvalidem uçacak tepemizde okuyyup üflüyordu kadıncagız duaları mı tuttu nedir bu hafta gecmek bilmeyecek
İncir küründen önce soğan kürünü öneriyor saraçoğlu , sen yaptınmı soğan kürünü gunescim ? Ben yapıyorum şu an soğanı ama tam da yumurtlama günlerimdeyim.
Hayırlı olsun canım gözünaydın , umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın stres yapma sakın bişey olacak diye pozitif düşün.Bizler içinde dua et olurmu bir an önce sevinelim bizde.
Benimde gecikti.. Dün olmama gerekiyordu olmadım. Hiçbir belirtide yok. Sadece çok fazla akıntı geliyor sizdede öylemi. Çamaşırım hep ıslak bide uykum var hep. Korkuyorum test yapmaya
o nasil bir dr. nereden biliyor 6 ay sonra hamile kalacagini canim alla allla
Folik asit hamile kalmayi da sagliyor bana dr. öyle dedi ben
Almanya da yasiyorum bence sen kullan folik asit bir arastir bak internetten.