bu arda dün regle günümdü dün de olmadım bugün olcam mı acaba olmazzam ayın 13 ne kadar bekliycem dün nette o kudum ilişkiden 14 gün sonra idrar testinde hamilelik varsa çıkıyormuş 14 günden önce bir şey çıkmıyormş
merhaba kızlar ben dah aevvelden bi gebelik yaşadım ama kaybettim hamile olduğumu ben döllenmeden sonraki 5 ci gün anlamıştım.kişiye göre değişiyo belirtiler.tabiki ben aşılama yoluyla hamile kalmıştım... Ilk belirtiyi gögüs uçları veriyoo sonra idrar rengi adah sarı ve kokusu daha keskin oluyoo sık tuvalete çıkma olayı kasıklarda kısa süreli keskin batmalar ve bel ağrısı eşlik ediyo buna.. Birde alt bölgenzi sürekli ıslak oluyo sanki adet oluyo hissine kapılıyosunuz.. Iştah zaten açılıyo ellerin ve ayakların sürekli yanması oluyor birde... Aklımda kalanlar bunlar inşallah herkesin gönlüen göre verir.. Bende her ay kendimi dinliyorum ama adet belritileriyel aynı olduğu için her ay umutsuzca bekliyorum işte :26:
şimdi şöyle canım,sabah kaynattınya sabah aç karna yarısını içir eşine,diğer yarısınıda eşin yatmadan önce içsin.ertesi günü evet eskileri değil,yeni keçiboynuzlarını kaynatıp içiriyorsun yani kısacası hergün yenisi yapılacak.soğan kürünede başladınmı bebeğim,ben soğan kürüde yapıyorum kendimeYamukprensescim bişey sorucam sana , sen bu keçiboynuzlarını her defasında atıp yeni mi kaynatıyosun ?
Kızlar merahaba bugün kan testimi yaptırdım pozitifffdaha çok küçük bebişim geç döllenme oldu bende henüz 3 haftalık 5. haftada doktora gitmeyi düşünüyorum yalnız çok korkuyorum :18: kötü bişey olmaz inşallah Allahım bana bağışlasın nolurr..
tebrikederim canım,hatırlıyorsan ilk buraya yazdığın gün hamile olduğunu söylemiştim,inşaallah kucağınada alırsın bebişi,söyleyecekmisin o adama?
merhaba kızlar ben dah aevvelden bi gebelik yaşadım ama kaybettim hamile olduğumu ben döllenmeden sonraki 5 ci gün anlamıştım.kişiye göre değişiyo belirtiler.tabiki ben aşılama yoluyla hamile kalmıştım... ilk belirtiyi gögüs uçları veriyoo sonra idrar rengi adah sarı ve kokusu daha keskin oluyoo sık tuvalete çıkma olayı kasıklarda kısa süreli keskin batmalar ve bel ağrısı eşlik ediyo buna.. birde alt bölgenzi sürekli ıslak oluyo sanki adet oluyo hissine kapılıyosunuz.. iştah zaten açılıyo ellerin ve ayakların sürekli yanması oluyor birde... aklımda kalanlar bunlar inşallah herkesin gönlüen göre verir.. bende her ay kendimi dinliyorum ama adet belritileriyel aynı olduğu için her ay umutsuzca bekliyorum işte :26:
Bende aralık 23 te 3. aşılamamı yaptırdım. SAT aralık 9. Normalde 27 - 28 günde adet görüyorum ama bu sefer 30 gün bitti bugün 31. günüm. İdrarda koyulaşma, kasık ve bel ağrısı, uyku hali, akıntı ve göğüslerimde hafif bir sertleşme ve acıma var bir haftadır. Pazartesiye kadar birşey olmazsa test yaptırıcam ama yıllardır uğraşmaktan öyle yoruldum ki negatif çıkmasından korkuyorum açıkçası. Hayırlısı bakalım... Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...
Kızlarrr gördüm gördüm vallahi gördüm. Bu sabah itibariyle ikinci çizgiyi görmüş bulunuyorum. Ellerim ayaklarım titredi... Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlere bulaşsınnnn
Tebrikler:81: Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Bende 1 hafta önce çift çizgiyi gördüm ama 2. si ilki kadar net değildi tereddüte düştüm seninki nasıl dı?Foruma yazdım kızlar pozitiftir diyor hayırlısı haftaya doktora gidicem netleşir ozaman.Bende çok istiyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin
Kızlarrr gördüm gördüm vallahi gördüm. Bu sabah itibariyle ikinci çizgiyi görmüş bulunuyorum. Ellerim ayaklarım titredi... Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin, darısı tüm isteyenlere bulaşsınnnn
tebrikler canım,çok sevindim senin adına,allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizim içinde dua et canım.
kızlar üstüne görüyorum sanırken bebeğimi düşürmüşüm,kanamam çok hızlıydı ve rengi parlak kırmızıydı,aynı akşam yoğun bir kan pıhtısı düştü, 2 parçaydı, anlayamadım,bitince kan testi yaptırdm sonuç negatif,ultrasonla baktı doktor içimde hiç bişey yok, belimin o kadar ağrımasının nedeni buymuş,göğüslerimdeki şişkinlik de kanamam olunca birden geçmişti,anlayamamışım, tutunamamış çocuk,rızkı yokmuş bu dünyada napalım, rengim sapsarı olmuştu ve hala belim ağrıyo,doktorl 1 ay tekrar hamie kalma, tehikeli olur diyolar
geçmiş olsun canım ya inan çok üzülüdüm.dikkatli ol kendine dikkat et ve hep hayırlısını dile canım
herşeyde bi hayır vardır öyle düşün ve doktorunun tavsiyeleirni mutlaka dinle
kızlar üstüne görüyorum sanırken bebeğimi düşürmüşüm,kanamam çok hızlıydı ve rengi parlak kırmızıydı,aynı akşam yoğun bir kan pıhtısı düştü, 2 parçaydı, anlayamadım,bitince kan testi yaptırdm sonuç negatif,ultrasonla baktı doktor içimde hiç bişey yok, belimin o kadar ağrımasının nedeni buymuş,göğüslerimdeki şişkinlik de kanamam olunca birden geçmişti,anlayamamışım, tutunamamış çocuk,rızkı yokmuş bu dünyada napalım, rengim sapsarı olmuştu ve hala belim ağrıyo,doktorl 1 ay tekrar hamie kalma, tehikeli olur diyolar
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim onu geri aldıysa vardır bir hayır... Belkide daha hayırlısı daha sağlıklısı gelsin diye aldı onu geri. Düşüğün ardından çabuk hamile kalınıyor dikkat et kendine. Asıl sevinci 2 ay sonra yeniden yaşarsın inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?