Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım,çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün

canım çok üzüldüm gerçekten hayırlısı böyleymiş demekki . ne diceğimi bilemiyorum.
allahım yar yardımcın olsun..

teşekkür ederim canım, zaten sürekli bel ağrım vardı,Hala da devam ediyo,demekki sağıklı bir gebelik değilmiş,utrason temiz çıktı,yumurtalıklar,rahim hepsi sağlıklıymış çok şükür, ya içimde parça kalsaydı,ya doktor deseydi rahmin çocuk tutmaya everişli değil diye,ya da kist var falan diye,en önemlisi sağlık,gerisi gelir Allahın izniyle...

Amin inşallah canım

kızlarrrr nerdesiniz neler yapıosunuzzz kızıl_mavi yamukprensesss

Burdayım gulsecim sen nasılsın koptuk valla araya haftasonu girince :)) Biz çalışmalara başladık yine yumurtlama günleri geldi inşallah tuttururuz bu sefer :)) Sen neler yaptın ?

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm inanki , ama kaderi böyleymiş demekten başka çare yok , kendine çok dikkat et kafaya da takma hayırlısıyla yine olur, sağlıklı beslenmeye devam canım.

merhaba hanımlar,
öncelikle hamile olanları gönülden kutlarım sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim. benim gibi umuda yolculuk yapan yani hayırlısı ile hamile kalmak isteyen herkese rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve yahırlı bebekler nasip etsin diyorum. ben 15 aralıkta adet oldum 3. günü klomen verdi doktor bitincede kontrole gel dedi ve yumurta takibine başladık.15. günde yumurtam ( bir adet oluştu)20mm di ve doktorum çatlamış yda çatlayacak dedi ve sürekli birliktelik önerdi. 21. gün yani 4 ocakta gittiğimde yumurta çatlamış hattta bir iki gün önce çatlamış olabilir dedi ve progesteran başlattı. 16 ocağa kadar ilaçı kullan eğer adet olmaz isen 17 ocakta test yaptır dedi. şimdi sabırla bekliyorum. belirti hissediyormusun diye sorarsanız sızılı ve bazen çok bazen az kasık ağrım var belimin ağrısı çoktu geçen hafta ama bu hafta yok denecek kadar az akıntım saydem birenke gögüslerim yumurtanın oluşmaya başladığında şimişti sonra ucları çok açımaya başlamıştı bugün daha az acıyor benden bu kadar ha bide yorgunluk mevcud hafta sonunu sürekli uyuyarak geçirdim ama şimdi işte olduğumdan biraz yorgun birazda uykum var:)

Kızlar ya benim bir fikrim var diğer topiklerde okuyorum herkes bir liste oluşturmuş bizde yapalımmı hem birbirimizi daha iyi takip ederiz.Örneğin regl günü yaklaşanlar,yumurtlmama günü gelenler,hamile olanları tarihleriyle yazalım.Ne dersiniz ?

hayırlısı olsun canım umarım dileğine kavuşurun

arkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı

Arakdaslar benim sat 16 aralık normalde 24 ile 29 aralık ovulasyon gerceklesti, sitedeki hesaplamalara gore 12 ocak adet gunum gorunuyor ama dr genelde son adet gununu baz alıyor yanı 16 ocak olması gerekıyor ben dayanamadım bu cumartesi gunu kan testi yaptırdım deger 2.00 cıktı ama adetime 8 gun varken, bugunde karnım ınanılmaz agrıyor adetıme cok varken dun aksamdan beri 1-2 damla kahverengi lekelenme oldu sizde bu nedir? yerlesme kanaması olma olasılıgı nedir

merhaba kızlar ben geldimmm ayın 13 ünde adet olmam lazım heyecanlıyım biraz karnım ağrıyor ama inşallah adet olmam:26:

hayırlı olsun canım,çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün

Aminnn canım rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda....

16 aralık adet günüm

Bence bekle biraz daha. Yok çıkarsa moralini boşuna bozmuş olursun... Gününe fazla birşey kalmamış zaten..

16 aralık adet günüm

bencede biraz daha bekle benimde 13 ünde olmam lazım ama daha erken ya senin 16 sıymış benden de sonra ben daha erken diye yaptırmayı düşünmüyorum test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…