Aminnn canım teşekkür ederim... Unutur muyum hiç, çizgileri gördüğüm anda dua ettim daha Allahım ben şuanda heyecandan mutluluktan nasıl titriyorsam benim gibi çabalayanlara da aynı duyguları tattır diye... Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla...
kızlar üstüne görüyorum sanırken bebeğimi düşürmüşüm,kanamam çok hızlıydı ve rengi parlak kırmızıydı,aynı akşam yoğun bir kan pıhtısı düştü, 2 parçaydı, anlayamadım,bitince kan testi yaptırdm sonuç negatif,ultrasonla baktı doktor içimde hiç bişey yok, belimin o kadar ağrımasının nedeni buymuş,göğüslerimdeki şişkinlik de kanamam olunca birden geçmişti,anlayamamışım, tutunamamış çocuk,rızkı yokmuş bu dünyada napalım, rengim sapsarı olmuştu ve hala belim ağrıyo,doktorl 1 ay tekrar hamie kalma, tehikeli olur diyolar
şimdi şöyle canım,sabah kaynattınya sabah aç karna yarısını içir eşine,diğer yarısınıda eşin yatmadan önce içsin.ertesi günü evet eskileri değil,yeni keçiboynuzlarını kaynatıp içiriyorsun yani kısacası hergün yenisi yapılacak.soğan kürünede başladınmı bebeğim,ben soğan kürüde yapıyorum kendime
İkisine de başladık canım sabah akşam soğana devam :)) Sen nasılsın haftasonun nasıl geçti ? Benim yumurtlama günlerim geldii :)))
teşekkür ederim canım, zaten sürekli bel ağrım vardı,Hala da devam ediyo,demekki sağıklı bir gebelik değilmiş,utrason temiz çıktı,yumurtalıklar,rahim hepsi sağlıklıymış çok şükür, ya içimde parça kalsaydı,ya doktor deseydi rahmin çocuk tutmaya everişli değil diye,ya da kist var falan diye,en önemlisi sağlık,gerisi gelir Allahın izniyle...
kızlarrrr nerdesiniz neler yapıosunuzzz kızıl_mavi yamukprensesss
teşekkür ederim canım, zaten sürekli bel ağrım vardı,Hala da devam ediyo,demekki sağıklı bir gebelik değilmiş,utrason temiz çıktı,yumurtalıklar,rahim hepsi sağlıklıymış çok şükür, ya içimde parça kalsaydı,ya doktor deseydi rahmin çocuk tutmaya everişli değil diye,ya da kist var falan diye,en önemlisi sağlık,gerisi gelir Allahın izniyle...
merhaba hanımlar,
öncelikle hamile olanları gönülden kutlarım sağlıklı ve hayırlı evlatlar dilerim. benim gibi umuda yolculuk yapan yani hayırlısı ile hamile kalmak isteyen herkese rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve yahırlı bebekler nasip etsin diyorum. ben 15 aralıkta adet oldum 3. günü klomen verdi doktor bitincede kontrole gel dedi ve yumurta takibine başladık.15. günde yumurtam ( bir adet oluştu)20mm di ve doktorum çatlamış yda çatlayacak dedi ve sürekli birliktelik önerdi. 21. gün yani 4 ocakta gittiğimde yumurta çatlamış hattta bir iki gün önce çatlamış olabilir dedi ve progesteran başlattı. 16 ocağa kadar ilaçı kullan eğer adet olmaz isen 17 ocakta test yaptır dedi. şimdi sabırla bekliyorum. belirti hissediyormusun diye sorarsanız sızılı ve bazen çok bazen az kasık ağrım var belimin ağrısı çoktu geçen hafta ama bu hafta yok denecek kadar az akıntım saydem birenke gögüslerim yumurtanın oluşmaya başladığında şimişti sonra ucları çok açımaya başlamıştı bugün daha az acıyor benden bu kadar ha bide yorgunluk mevcud hafta sonunu sürekli uyuyarak geçirdim ama şimdi işte olduğumdan biraz yorgun birazda uykum var:)
Burdayım gulsecim sen nasılsın koptuk valla araya haftasonu girince :)) Biz çalışmalara başladık yine yumurtlama günleri geldi inşallah tuttururuz bu sefer :)) Sen neler yaptın ?
hayırlısı olsun canım umarım dileğine kavuşurun
ben cocukları cok sevıyorum cunku.gezmemıze devam edıyoruz.cicim ayınada.zaten bebek gelene kadar bı 9 ay daha gecer.eee anca...bıde ben bebişlere bayılıym yaaa.:ecrin_bebek:[/QU
bugün benim adet günüm çok heycanlıyım daha 3 aylık evliyim ama beklemek nekedar zor geliyor allah tüm olmayanlara nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım,çok sevindim,Allah analı babalı büyütsün
arkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı
arkadaşlar bişey sorucam?
16 aralık adet günüm
31 aralık ovulasyon günüm
sizce bugün kan testi yaptırsam sonuç doğru çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?