• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haklısın canım ya, o maddeyle sıkıntıda yoksa mecburen içilecek :)

inş canım inş çabuk duyar hepimizi .

Bu arada soruna cevap veremedim candasım benim regl biteli çook oldu , yumurtlama günlerim bile geldi nerdeyse :)) Şimdi sıkı çalışmaa lazım bu ay 10 u itibariyle meşgulüm :))

merhaba herkese banka o kadar yoğun ki dün hiç açamadım bugünde yeni fırsatım oldu

umarım canım istediğine kavuşursun

inşallah canım ya gerçi bende hiç bir değişiklik yok ama yani anlıcan bu ayda pek ümitli değilim ben bakalım bekleyip görücez

Canım benim hata olarak görme sakın seninde kadaderinde bu varmış, hem hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok Allah gönlüne göre versin ve inşallah çok mutlu bir aile olursunuz ve in şallah Allhım senin için sana bir yaşama sevinci bir ışık gönderir. :69::28:

Çok teşekkür ederim çok sağolun gerçekten hayatta hiç bir şey tesadüf değildir buna inanıyorum dediğin gibi kaderimde bu varmış hayırlarla gelir umarım Alahım seninde gönlüne göre versin inşallah.. :emir_bebek:

inşallah canım ya gerçi bende hiç bir değişiklik yok ama yani anlıcan bu ayda pek ümitli değilim ben bakalım bekleyip görücez

ya pozitif düşün ben hapı temmuz ayında borakmıştım o zamandırda hamile kalmayı istiyordum 1-2 defa ümitlendim adetim gecikince ama sonuç tek çizgiydi ama aralık ayında hissediyordum sanki olucaktı ve aralığın 28 de test yaptım daha sonra 3 defa daha kan tahlili verdim evde test yaptım ve doktor 5 haftalık hamilesin dedi bana :62::nazar: çarşamba doktor gidicem konrtol için umarım herşey istediğim gibi olur ve sende pozitif düşün zamanı gelince inan oluyor

canım bu bebği kendin istedğin hiç 1 sn bile düşünme doğur canım annelik senin hakkın bu hakkını kulanna şayet hamilesen rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım hepimize inşallah randevu aldım yarın gidip kan vericem çok heycanlıyım şimdiden sizlerde böyle yazdıkça daha da bi güçlendim çok teşekkür ederim :62:

kızlar ben bu arada bişey duydum bileniniz yada duyanınız varmı bakalım karbonatla gebelik testi ilginç demi bende okuyunca çok şaşırdım acaba doğruluk payı varmı bunu yapan bir kadın yaşı oldukça var yani bizden yaşlı 5 çocuğunada hamile olduğunu böyle öğrenmiş hiç yanılmamış enteresan demi

Bgün kürler ile ilgili araştırma yaptım da etkisi cidden büyükmüş , hamile kalamayan bir çok insan kürlerden sonra hamile kalmış.Aşağıda linki var Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlunun soğan kürüyle ilgili videolu anlatımı var.Miyomu olanlara,kistlere,polikistik overlere birebir iyi geliyomuş.

SARAÇOĞLU SOĞAN KÜRÜ VİDEOLU ANLATIM > Sağlık > İbrahim Saraçoğlu > www.XprodoksiT.com

Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU'dan Polikistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı KURU SOĞAN KÜRÜ

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidirHADİ HEP BERABER DENEYELİM KIZLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYA HEPİMİZ HAMİLEYİZ İNŞALLAH :66::66::66:

kız ben önceki sayfamda yazdımya sağan kürü uyguluyorum kendime diye.bende çarşamba başladım bugün 3.günüm,sende başla tabii,kendimize soğan kürü,kocişlere keçiboynuzu kürü.bu ay olmazsa gelecek aya olacak inşaallah.

yardımcı olursanız sevinirim

canım adet gününü bekle,çok merak ediyorsanda adetine 3 gün kala kantesti yaptırırsan az çok orada belli olur ama tabii geç döllenme değilse.en garantisi adet gününün gelmesi,o gün gelsin sabret canım yoksa daha öncesinden test yapıpta negatif çıkınca umutsuzlaşıyor insan.hatta geçen ay burada ben dahil olmak birçok arkadaşımızın adeti gecikmiş hepimizde acaba hamilemiyiz diye ümitlenmiştik.ama tabii sonuç negatif,o nedenle acele etme,bekle.......

kız ben önceki sayfamda yazdımya sağan kürü uyguluyorum kendime diye.bende çarşamba başladım bugün 3.günüm,sende başla tabii,kendimize soğan kürü,kocişlere keçiboynuzu kürü.bu ay olmazsa gelecek aya olacak inşaallah.

ben bu soğan kürünü çok duydum başlasammı bende acaba :44:

kızlar banada yardımcı olun ya
adetim 2 gün geçti yani bugün
ikinci gün
dün akşam test yaptığımda negatif çıkmıştı
acaba erkenmi yaptım
biraz daha bekliyimmi

kızlar banada yardımcı olun ya
adetim 2 gün geçti yani bugün
ikinci gün
dün akşam test yaptığımda negatif çıkmıştı
acaba erkenmi yaptım
biraz daha bekliyimmi

canım benimde evde yaptığım testte negatif çıkmıştı 4 gün gecikme olunca kan testi yaptırdım 30 çıktı sonra yüksele yüksele devam etti şuanda 980 çarşamba günü keseyi göreceğiz inşallah
bu arada değerim 480 olunca yani gecikememin 10. günü falandır herhalde o zaman evde test yaptım pozitif çıktı

canım benimde evde yaptığım testte negatif çıkmıştı 4 gün gecikme olunca kan testi yaptırdım 30 çıktı sonra yüksele yüksele devam etti şuanda 980 çarşamba günü keseyi göreceğiz inşallah
bu arada değerim 480 olunca yani gecikememin 10. günü falandır herhalde o zaman evde test yaptım pozitif çıktı

çok sağol canım ya
içimi rahatlattın valla
çünkü ben genelde gecikme yaşamam
gününde olurum regl
olmayıncada şüpheleniyorum
mide bulantım var
başkada bi belirti yok:))))
çok sağol ya

slm adet kanama şeklinde değilde leke şeklinde olması hamilelik belirtisimi sizce 4 ay önce düşük yaptım 1ay sonra normale dönmüştü herşey göğüs sızısı bide leke gb olan kanama hamilelik belirtisimidir sizce?

Back