- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Selam canım , hiç moralini bozma herşey yoluna girecek hayırlısıyla,doktor gerekli görürse çeker zaten o mu istemişti rahim filmini ?
yok canım doktorlar rahim filmi gerekli görmedi ama ben düşük sebebimi hiç araştırmadım ve hep kafamı kurcaladı,üstüne 8 aydırda hamile kalmayınca bu ay çektireyim ve gereken araştırmaları yaptırayım diye ben kendim istedim,kafamdaki soruların gitmesi adına.gideceğim doktor abimin arkadaşı,üniversitede doçent,pazartesi gelsin demiş,işte gidince ne olacak bilmiyorum ama ben rahimfilmi istiyorum,sıkıntısı şimdiden içime çöktü.
ya kızlar.benim 15 gün gecikmem oldu.geçen hafta test yaptım ama negatif.doktor ultrasonda baktı kist var dedi.ilaç verdi.ama ben hamile olabileceğimi düşünüyorum.bulantılarım başladı ve sürekli uyku ve halsizlik var.ilacı kullanmak istemedim.böyle bir durumla karılaşan ya da duyan var mı.kist denip de hamile çıkan var mı.:18:
yok canım doktorlar rahim filmi gerekli görmedi ama ben düşük sebebimi hiç araştırmadım ve hep kafamı kurcaladı,üstüne 8 aydırda hamile kalmayınca bu ay çektireyim ve gereken araştırmaları yaptırayım diye ben kendim istedim,kafamdaki soruların gitmesi adına.gideceğim doktor abimin arkadaşı,üniversitede doçent,pazartesi gelsin demiş,işte gidince ne olacak bilmiyorum ama ben rahimfilmi istiyorum,sıkıntısı şimdiden içime çöktü.
merhaba arkadaşlar? Nasılsınız ?
tamam kızlar teşekkürler,ben herşey biran önce olsun bitsin isteyenlerdenim,beklerken bunalıma giriyorum ve kafamda çok büyütüyorum.neyse KIZILMAVİCİM sen şu küre başla,bende şimdi çıkayımda alayım keçiboynuzlarını,hadi görüşürüz.byyy
Canım bende İ.Saraçoğlunu dinlemiştim birkere aynen dediklerin kadar kuvvetli olduğunu yazıyor.
Yalnız ben bunu yapamam.Çünkü hayatımda hiç soğan yemedim.Elime alamam.
Kokusu olan yerde duramam(
Ama uygulama ihtimali olanlar için gerçekte süper bişey.Yalnız içmek çok zormuş.
Tadının çok köt olduğunu söylemişlerdi.Size bol şanslar içerken :)
haklısın canım ya, o maddeyle sıkıntıda yoksa mecburen içilecek :)Ben bugün başlıyorum candascım benim miyomum var ya belki etkili olur.Soğanı yemeklerde severim ama suyunu nasıl içebilirim bilmem :)) Burnumuzu tıkayıp içicez illakii bebiş istiyosak :))
Allahım kürlere kaldık yarabbim duy sesimizi :)))
bayanlar benim sat 16 aralık 2010 hesaplama araclarına gore 12 ocak adet gunum gorunmekte 27 gunde bir dondum var, simdi ben gunum gecti demem için 12 ocagımı baz alıcam yoksa 16 ocagımı siz neye gore baz alıyorsunuz. bu arada kasıklarımda 2 gun once ınanılmaz sancı vardı sımdı sancı yok oldu ama yara gibi acıyor bastırdıkca, sızce durum nedır dun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı zaten pozıtıf beklemıyordum ama merak ıste en erken kanda cıkıyormus cunku daha sonra ıdrarda cıkıyormus bılıyorum ama dayanamadım:)
herkese selam kızlar,kızılmavi ve gülse merhaba....ben pazartesi günü araştırma hastanesine gidiyorum kızlar,rahim filmi çektirmek istiyorum ama o günmü başka zamanmı çekerler bilmiyorum,canım çok sıkkın offf,şimdiden strese girdim.
oooo kızlar kürler falan baya kaynatmışsınızzz
yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?