Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnm biraz yanlış anlamışsın sanırım sen bunu ilk dinlediğimde bende böyle anlamıştım ancak dr anlatmak istediği farkında olmadan hamile olabiliormuşuz ancak vücut bunu adet gününe kadar bazen tölare ediyormuş yani bilmeden hamile kalıoruz ve yine bilmeden hamilelik sona eriyor normal adet kanaması şeklinde gerçekleşiyormuş. adet günü geçmeden ttest yapmayın demesindeki mantık eğer pozitif çıkıpta adetten sonra negatife dönerse umutsuzluk yaşamamız. yani kan testi yaptığın için bebeği kaybetmiyorsun sadece psikolojik açıdan yıpranmamk için bekleyin diyor dr. sona ermesini arttrmıyor yani. gebekillerin yüzde 50 si kendiliğinden yok olabiliyor. eğer öyle olsa kan testini hiç kimse yapmaz ve yaptrmaz

Prensescim acil tarif isterim bu kürle ilgili biz de yapsak fena olmicak :))
canım ben iki tane kür yapıyorum daha doğrusu şimdilik soğan kürü yapıyorum kendime ama en kısa zamanda keçiboynuzu alırsam eşimede bu kürü yapıcam.tarifini vereyim canımyarım lt klorsuz suyu(yani hazır su)kaynat,sonra kaynayan suya 6-7 adet keçiboynuzunu kırıp at,ağzı kapalı 3 dk kaynat.20 dk dinlendir,soğuduktan sonra bu suyun yarısını aç karına sabah,diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içiyor eşin,yanlışlıkla sen içme ha.1 hafta boyunca devam edecek.1 hafta bitince sadece akşamları içecek,işte bu kadar tatlım.hadi kolay gelsin.
Arkadaşlar Doktora gittigimde doktor 3 haftalık hamilesin dedi ultrasyondan baktı daha cok kcük 3mm kadar boyu war dedi Sizce bu Normalmidir Yoksa Anormalmidir... :):)

bence gayet normal canım endişelenme,doktor bir tuhaflık olsa söylerdi zaten.hayırlı olsun.

kızlar merhaba bende yeni üyeyim 31 aralıkta bazı belirtilerden şüphelenerek idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 2 gün sonra tekrarladım biraz daha belirgin görünüyodu ertesi gün tekrar test yaptım onda da biraz daha belliydi bu arada sat tarihim 24 kasımdı geç döllenme oldu sanırım çünkü ayın 18 i 19 u ve 20 si ilişkiye girdim belirtilerim hala devam ediyo kötü bişey çıkıcak diye kan tahlili yaptırmaya korkuyorum ama mecburum biliyorum :18: sizlere sormak istediğim testlerde hata olabilirmi olursa 3 ünde birdenmi olur birde sağlık ocağında veya hastanede yaptıracağım hcg farketmez sanırım hala hazırda doktorum olmadığı için test sonucuna göre doktor bulucam kendime

canım inşaallah bebek istiyorsundur çünkü idrar testi hata vermez,sen yarın sabah git bir hastane veya sağlıkocağına(farketmez ama hastaneye gitsen daha iyi)test sonucuna göre oradaki doktor zaten hamile olup olmadığını söyler.ama bence hamilesin,çünkü hamilelik hormonu önce kanda belirir sonra idrarda belirir,sende idrarda çıkıyorsa oooooooo....

ya kızlar.benim 15 gün gecikmem oldu.geçen hafta test yaptım ama negatif.doktor ultrasonda baktı kist var dedi.ilaç verdi.ama ben hamile olabileceğimi düşünüyorum.bulantılarım başladı ve sürekli uyku ve halsizlik var.ilacı kullanmak istemedim.böyle bir durumla karılaşan ya da duyan var mı.kist denip de hamile çıkan var mı.:18:

Arkadaşlar geçmiyo 4-5 gün.. Kasıklarımdaki ağrılar sıklaştı.. ben düşündükçe de oluyo olabilir.. midem de yemek yedikten sonra bulanmaya başlıyo gün ortalarında bir de akşamları.. Beklemek ne kötü bişey çok sabır gerektiriyo.. Ama içim içimi yiyo acaba hamilemiyimdir diye offff :18:

cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım istiyorum bebeği çok zor olucak benim için ama herşeye hazırım yalnız bi anne olucam çünkü hayatta tek istediğim kendi ailem olmasıydı hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için gitmedim henüz kan testine kaybetmektende çok korkuyorum açıkçası yaşama sebebim olucak o melek benim Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı olarak ...

canım neden,niye,neoldu,niye yalnız anne olcaksın diye seni irdelemek istemiyorum,anne olmayı madem istiyorsun inşaallah kucağına almayıda nasip etsin rabbim.ama dediğim gibi idrar testinde böyle günden güne çift çizgi yoğunlaştıysa kaldi ki silik bile çıksa yetiyor,kesin hamilesin.umarım istediğin gibi meleğin sendedir ve yaşama daha çok bağlanırsın,mutlu haberler almanı diliyorum ama haber ver olurmu,paylaşalım sevincini

estağfurullah canım irdelemiş değilsin evli değilim ben çok istedimde olmadı malesef 2 senedir bi ilişkim var ne olduğumuz belli değil beyfendinin keyfine göre ilişki durumumuz değişiyo hata yaptım farkındayım gözüm kör oldu hayatımda ilk kez böyle ilgi alaka görünce insan olduğumu hissettirdi yinede hata kabul ediyorum bi gün böyle bişey başıma glirse naparım diye düşünürdüm hep sağlıklı olduğunu bildikten sonra asla aldırmam ben diyodum halada aynı fikirdeyim bunun hesabını ne Allaha nede kendime veremem sonra hem çok istiyorum çok büyük sorumluluk farkındayım ama hazırım hep kendi ayaklarımın üstünde durdum bundada öyle olucak kan testinde de pozitif çıkarsa babasına söyleyip söylemiyceğimden emin değilim sadece bu sorumsuzlukla umrunda olucağınıda sanmıyorum zaten uzun oldu biraz kusura bakma çok dolmuşum galiba snuca göre mutlaka haber veririm tabiki umarım olumlu olur

Günaydın kızlar
Benim ayın 11inde adet olmam lazım 4 gün var daha , bi belirti falan yok ama çok uyku hali var bide akıntım var. Ama en az 5 gün gecikene kadar test falan yaptırmıycam belli olmuyo anlaşılmıyo tam anlamıyla sevinilmiyo bile. Tabi gecikirse

bayanlar benim sat 16 aralık 2010 hesaplama araclarına gore 12 ocak adet gunum gorunmekte 27 gunde bir dondum var, simdi ben gunum gecti demem için 12 ocagımı baz alıcam yoksa 16 ocagımı siz neye gore baz alıyorsunuz. bu arada kasıklarımda 2 gun once ınanılmaz sancı vardı sımdı sancı yok oldu ama yara gibi acıyor bastırdıkca, sızce durum nedır dun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı zaten pozıtıf beklemıyordum ama merak ıste en erken kanda cıkıyormus cunku daha sonra ıdrarda cıkıyormus bılıyorum ama dayanamadım:)

Son düzenleme:
herkese selam kızlar,kızılmavi ve gülse merhaba....ben pazartesi günü araştırma hastanesine gidiyorum kızlar,rahim filmi çektirmek istiyorum ama o günmü başka zamanmı çekerler bilmiyorum,canım çok sıkkın offf,şimdiden strese girdim.

hadi bakalım inşallah her şey hayırlısıyla yolunda gider ve iyi haberler alırsın canım haberlerini bekliyoruz...

yamukprensescim çok sağol canım bende almayı düşünüyorum bugün keçiboynuzu eşim için :)) İnşallah faydasını görürüz ...

Selam canım , hiç moralini bozma herşey yoluna girecek hayırlısıyla,doktor gerekli görürse çeker zaten o mu istemişti rahim filmini ?

Canım benim hata olarak görme sakın seninde kadaderinde bu varmış, hem hiç kimsenin seni yargılamaya hakkı yok Allah gönlüne göre versin ve inşallah çok mutlu bir aile olursunuz ve in şallah Allhım senin için sana bir yaşama sevinci bir ışık gönderir.

canım bu bebği kendin istedğin hiç 1 sn bile düşünme doğur canım annelik senin hakkın bu hakkını kulanna şayet hamilesen rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Slm kızlar normal şartlarda benim bugün hastalanmam lazım ama geçen ay 13 de oldum bu gün hastalanmazsam test için bu ayın 13 ne kadar bekliyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…