kızlar birşey icin uyarmak ıstıyorum..doktordan bırebır dınledım..regl gecıkmesı yasanmadan yapılan kan testlerınde hamılelık tespıt edılbılıyorfakat o hamılelıgın sona ermesı % 50 artıyormus..yanı kan testlerını doktor ıstemedıkce yaptırmayalım..bebıslerım yok olmasın...
canım ben iki tane kür yapıyorum daha doğrusu şimdilik soğan kürü yapıyorum kendime ama en kısa zamanda keçiboynuzu alırsam eşimede bu kürü yapıcam.tarifini vereyim canımyarım lt klorsuz suyu(yani hazır su)kaynat,sonra kaynayan suya 6-7 adet keçiboynuzunu kırıp at,ağzı kapalı 3 dk kaynat.20 dk dinlendir,soğuduktan sonra bu suyun yarısını aç karına sabah,diğer yarısınıda akşam yatağa girerken içiyor eşin,yanlışlıkla sen içme ha.1 hafta boyunca devam edecek.1 hafta bitince sadece akşamları içecek,işte bu kadar tatlım.hadi kolay gelsin.Prensescim acil tarif isterim bu kürle ilgili biz de yapsak fena olmicak :))
Arkadaşlar Doktora gittigimde doktor 3 haftalık hamilesin dedi ultrasyondan baktı daha cok kcük 3mm kadar boyu war dedi Sizce bu Normalmidir Yoksa Anormalmidir... :):)
kızlar merhaba bende yeni üyeyim 31 aralıkta bazı belirtilerden şüphelenerek idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 2 gün sonra tekrarladım biraz daha belirgin görünüyodu ertesi gün tekrar test yaptım onda da biraz daha belliydi bu arada sat tarihim 24 kasımdı geç döllenme oldu sanırım çünkü ayın 18 i 19 u ve 20 si ilişkiye girdim belirtilerim hala devam ediyo kötü bişey çıkıcak diye kan tahlili yaptırmaya korkuyorum ama mecburum biliyorum :18: sizlere sormak istediğim testlerde hata olabilirmi olursa 3 ünde birdenmi olur birde sağlık ocağında veya hastanede yaptıracağım hcg farketmez sanırım hala hazırda doktorum olmadığı için test sonucuna göre doktor bulucam kendime
canım inşaallah bebek istiyorsundur çünkü idrar testi hata vermez,sen yarın sabah git bir hastane veya sağlıkocağına(farketmez ama hastaneye gitsen daha iyi)test sonucuna göre oradaki doktor zaten hamile olup olmadığını söyler.ama bence hamilesin,çünkü hamilelik hormonu önce kanda belirir sonra idrarda belirir,sende idrarda çıkıyorsa oooooooo....
cvp verdiğin için çok teşekkür ederim canım istiyorum bebeği çok zor olucak benim için ama herşeye hazırım yalnız bi anne olucam çünkü hayatta tek istediğim kendi ailem olmasıydı hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için gitmedim henüz kan testine kaybetmektende çok korkuyorum açıkçası yaşama sebebim olucak o melek benim Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı olarak ...
canım neden,niye,neoldu,niye yalnız anne olcaksın diye seni irdelemek istemiyorum,anne olmayı madem istiyorsun inşaallah kucağına almayıda nasip etsin rabbim.ama dediğim gibi idrar testinde böyle günden güne çift çizgi yoğunlaştıysa kaldi ki silik bile çıksa yetiyor,kesin hamilesin.umarım istediğin gibi meleğin sendedir ve yaşama daha çok bağlanırsın,mutlu haberler almanı diliyorum ama haber ver olurmu,paylaşalım sevincini
ben de eğitimdeydim 2 gümdür yarın kan testi yaptırmaya doktora gidiyorum, göğüslerim tekrar şişmeye başladı,bel ağrılarım devam ediyo,test bi pozitif çıkıyo bi negatif,yarına belli olacak herşey,karnım bile kocaman oldu, doktor 2 yada 3 aylık derse hiç şaşırmayacam,yarın belli olacak,hafta sonu da kontrole gidecem,hafta sonu çalışmıyom,evde de net yok,pazt yazarım sonucu,Alllah hepimizin gönlüne göre versin kızlar...
herkese selam kızlar,kızılmavi ve gülse merhaba....ben pazartesi günü araştırma hastanesine gidiyorum kızlar,rahim filmi çektirmek istiyorum ama o günmü başka zamanmı çekerler bilmiyorum,canım çok sıkkın offf,şimdiden strese girdim.
estağfurullah canım irdelemiş değilsin evli değilim ben çok istedimde olmadı malesef 2 senedir bi ilişkim var ne olduğumuz belli değil beyfendinin keyfine göre ilişki durumumuz değişiyo hata yaptım farkındayım gözüm kör oldu hayatımda ilk kez böyle ilgi alaka görünce insan olduğumu hissettirdi yinede hata kabul ediyorum bi gün böyle bişey başıma glirse naparım diye düşünürdüm hep sağlıklı olduğunu bildikten sonra asla aldırmam ben diyodum halada aynı fikirdeyim bunun hesabını ne Allaha nede kendime veremem sonra hem çok istiyorum çok büyük sorumluluk farkındayım ama hazırım hep kendi ayaklarımın üstünde durdum bundada öyle olucak kan testinde de pozitif çıkarsa babasına söyleyip söylemiyceğimden emin değilim sadece bu sorumsuzlukla umrunda olucağınıda sanmıyorum zaten uzun oldu biraz kusura bakma çok dolmuşum galibasnuca göre mutlaka haber veririm tabiki umarım olumlu olur
estağfurullah canım irdelemiş değilsin evli değilim ben çok istedimde olmadı malesef 2 senedir bi ilişkim var ne olduğumuz belli değil beyfendinin keyfine göre ilişki durumumuz değişiyo hata yaptım farkındayım gözüm kör oldu hayatımda ilk kez böyle ilgi alaka görünce insan olduğumu hissettirdi yinede hata kabul ediyorum bi gün böyle bişey başıma glirse naparım diye düşünürdüm hep sağlıklı olduğunu bildikten sonra asla aldırmam ben diyodum halada aynı fikirdeyim bunun hesabını ne Allaha nede kendime veremem sonra hem çok istiyorum çok büyük sorumluluk farkındayım ama hazırım hep kendi ayaklarımın üstünde durdum bundada öyle olucak kan testinde de pozitif çıkarsa babasına söyleyip söylemiyceğimden emin değilim sadece bu sorumsuzlukla umrunda olucağınıda sanmıyorum zaten uzun oldu biraz kusura bakma çok dolmuşum galibasnuca göre mutlaka haber veririm tabiki umarım olumlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?