• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam canım , hiç moralini bozma herşey yoluna girecek hayırlısıyla,doktor gerekli görürse çeker zaten o mu istemişti rahim filmini ?

yok canım doktorlar rahim filmi gerekli görmedi ama ben düşük sebebimi hiç araştırmadım ve hep kafamı kurcaladı,üstüne 8 aydırda hamile kalmayınca bu ay çektireyim ve gereken araştırmaları yaptırayım diye ben kendim istedim,kafamdaki soruların gitmesi adına.gideceğim doktor abimin arkadaşı,üniversitede doçent,pazartesi gelsin demiş,işte gidince ne olacak bilmiyorum ama ben rahimfilmi istiyorum,sıkıntısı şimdiden içime çöktü.

yok canım doktorlar rahim filmi gerekli görmedi ama ben düşük sebebimi hiç araştırmadım ve hep kafamı kurcaladı,üstüne 8 aydırda hamile kalmayınca bu ay çektireyim ve gereken araştırmaları yaptırayım diye ben kendim istedim,kafamdaki soruların gitmesi adına.gideceğim doktor abimin arkadaşı,üniversitede doçent,pazartesi gelsin demiş,işte gidince ne olacak bilmiyorum ama ben rahimfilmi istiyorum,sıkıntısı şimdiden içime çöktü.

Kendini sıkma inşşal her şey yolunda gider.... Nedemişler pzitif düşün ki pozitif yaşa....:106:

ya kızlar.benim 15 gün gecikmem oldu.geçen hafta test yaptım ama negatif.doktor ultrasonda baktı kist var dedi.ilaç verdi.ama ben hamile olabileceğimi düşünüyorum.bulantılarım başladı ve sürekli uyku ve halsizlik var.ilacı kullanmak istemedim.böyle bir durumla karılaşan ya da duyan var mı.kist denip de hamile çıkan var mı.:18:

eğer sonuç güvenilir değil diyosan, bi başka dr. daha görün derim ben.Ben yaşamadım, şimdiye dek yaşayanıda duymadım.Eğer diğer dr. da aynısını derse ihmal etme ilacını kullan bence.

İçini rahatlatacaksa git çektir canım emin ol , sıkıntı yapma çok en azından sağlıklıyız çok şükür teknoloji ilerledi çok herşeyin çaresi var artık.

tamam kızlar teşekkürler,ben herşey biran önce olsun bitsin isteyenlerdenim,beklerken bunalıma giriyorum ve kafamda çok büyütüyorum.neyse KIZILMAVİCİM sen şu küre başla,bende şimdi çıkayımda alayım keçiboynuzlarını,hadi görüşürüz.byyy:3:

tamam kızlar teşekkürler,ben herşey biran önce olsun bitsin isteyenlerdenim,beklerken bunalıma giriyorum ve kafamda çok büyütüyorum.neyse KIZILMAVİCİM sen şu küre başla,bende şimdi çıkayımda alayım keçiboynuzlarını,hadi görüşürüz.byyy:3:

Al benden de o kadar bir sabırsız da ben :)) Akşama keçiboynuzu partisine hazırlanalım bari :)) Öptüm canım çokkk ...

Bende iyiyim canım :) Sizlere bi bakayım dedim. Bencede başla ya o çok etkili bişeymiş.Eşim burda olsa bende yaparım onada, burda değil.Neyse bende gittiğimde yaparım diğer aya kalır :) Adetin bitti mi canı buarada ?

Bgün kürler ile ilgili araştırma yaptım da etkisi cidden büyükmüş , hamile kalamayan bir çok insan kürlerden sonra hamile kalmış.Aşağıda linki var Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlunun soğan kürüyle ilgili videolu anlatımı var.Miyomu olanlara,kistlere,polikistik overlere birebir iyi geliyomuş.

SARAÇOĞLU SOĞAN KÜRÜ VİDEOLU ANLATIM > Sağlık > İbrahim Saraçoğlu > www.XprodoksiT.com

Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU'dan Polikistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı KURU SOĞAN KÜRÜ

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidirHADİ HEP BERABER DENEYELİM KIZLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYA HEPİMİZ HAMİLEYİZ İNŞALLAH :66::66::66:

Canım bende İ.Saraçoğlunu dinlemiştim birkere aynen dediklerin kadar kuvvetli olduğunu yazıyor.
Yalnız ben bunu yapamam.Çünkü hayatımda hiç soğan yemedim.Elime alamam.
Kokusu olan yerde duramam :((
Ama uygulama ihtimali olanlar için gerçekte süper bişey.Yalnız içmek çok zormuş.
Tadının çok köt olduğunu söylemişlerdi.Size bol şanslar içerken :)

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kür :

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Canım bende İ.Saraçoğlunu dinlemiştim birkere aynen dediklerin kadar kuvvetli olduğunu yazıyor.
Yalnız ben bunu yapamam.Çünkü hayatımda hiç soğan yemedim.Elime alamam.
Kokusu olan yerde duramam :((
Ama uygulama ihtimali olanlar için gerçekte süper bişey.Yalnız içmek çok zormuş.
Tadının çok köt olduğunu söylemişlerdi.Size bol şanslar içerken :)

Ben bugün başlıyorum candascım benim miyomum var ya belki etkili olur.Soğanı yemeklerde severim ama suyunu nasıl içebilirim bilmem :)) Burnumuzu tıkayıp içicez illakii bebiş istiyosak :))

Ben bugün başlıyorum candascım benim miyomum var ya belki etkili olur.Soğanı yemeklerde severim ama suyunu nasıl içebilirim bilmem :)) Burnumuzu tıkayıp içicez illakii bebiş istiyosak :))
haklısın canım ya, o maddeyle sıkıntıda yoksa mecburen içilecek :)
Allahım kürlere kaldık yarabbim duy sesimizi :)))

inş canım inş çabuk duyar hepimizi .

bayanlar benim sat 16 aralık 2010 hesaplama araclarına gore 12 ocak adet gunum gorunmekte 27 gunde bir dondum var, simdi ben gunum gecti demem için 12 ocagımı baz alıcam yoksa 16 ocagımı siz neye gore baz alıyorsunuz. bu arada kasıklarımda 2 gun once ınanılmaz sancı vardı sımdı sancı yok oldu ama yara gibi acıyor bastırdıkca, sızce durum nedır dun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı zaten pozıtıf beklemıyordum ama merak ıste en erken kanda cıkıyormus cunku daha sonra ıdrarda cıkıyormus bılıyorum ama dayanamadım:)

yardımcı olursanız sevinirim

herkese selam kızlar,kızılmavi ve gülse merhaba....ben pazartesi günü araştırma hastanesine gidiyorum kızlar,rahim filmi çektirmek istiyorum ama o günmü başka zamanmı çekerler bilmiyorum,canım çok sıkkın offf,şimdiden strese girdim.

mrb cnmmm hakkında hayrlısı olsun inş hiç stres yapma tatlım belki dr gerek bile görmez buna yada bu filmden sonra bebişine kavuşursn böle düşün sters yapma

Back