Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aslında doğru bildiğimiz yanlışlar varmış cnm ya. bende hemen olcak sanırdım bunu bu ay daha dikkatli bi çalışma gerekiyor ve evt en sağlıklısı bi gün arayla olmasıymış yumurtlama tarihlerinde. adetin 12_14_16_18 tarihlerini öneriyorlar

kızlar bırakın gün takip etmeyi,canınız ne zaman istiyorsa o zaman birlikte olun eşinizle ama eşinizin sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynuzu kürü yapın,bende yapıcam akşama.

Evet doğru canım ama bu sperm kalitesinin düşmesiyle ilgili , günaşırı ilişki tavsiye etmelerinin sebebi bu sperm kalitesi düşmesin diye çünkü 48 saat geçmesi gerek sperm depolaması için.

kızlar bırakın gün takip etmeyi,canınız ne zaman istiyorsa o zaman birlikte olun eşinizle ama eşinizin sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynuzu kürü yapın,bende yapıcam akşama.

Prensescim acil tarif isterim bu kürle ilgili biz de yapsak fena olmicak :))

önce korunmak için deli gibi uğraşıoruz şimdide bebek için ikiside ne kadar zormuş

slm kızlar geçen ayın 13 ünde regle oldum ondan ondan öncede 18 kasımda olmuştum. yumurtla dönemmimi değerlendim inşallah hamileyimdir. bu ayın 8 de regle olmam gerekiyor. Adet belirtileri gibi belirtiler var kasığımın sağ tarafında ve bazende sol tarafında batma bir yerlere uzandığımda batma gögüslerimde hafif sızlamalar akıntı.... Meraktan çatlıycam ya 2 senedir deli gibi korundum daha ilk denememiz inşallah kalmışımdır yoksa eşim bir sene daha korunmayı düşünüyor. O an bir gaza getirmiştim denedim ama adam bir daha gaza gelcekmiş gibi durmuyor....

Arkadaşlar Doktora gittigimde doktor 3 haftalık hamilesin dedi ultrasyondan baktı daha cok kcük 3mm kadar boyu war dedi Sizce bu Normalmidir Yoksa Anormalmidir... :):)

canım benim benim normalmiş 3 haflalık bir bebek en az 1mm 2 gr danda daha hafif oluyormuş

cnm cok saol cvp ıcın bıraz olsun ıcımı rahatlattın ya herseyın hayırlısı dıorum sende en kısa zamnda mujdelı hbr verırsın bızlere opuorum

inş bu ay gerçeğini yaşarız adet belirtileriyle hamileleik belirtileri arasında benzerlik olunca umutlandık hepimiz ister istemez
BENCEDE
Bende iyiyim canım saol.oo 9 yıl olmuş zaten etkilese bile çoktan geçmiştir ki zaten artık kürtajlar kötü değil aksine iyi etkiliyomuş.Bende tam 2 ay evvel kürtaj oldum.Bizimkiler ikimizmiş birde.Dr. en az 2 ay bekle dedi ama biz 1,5 ayda bıraktık.Hamile kalma ihtimalin çok çok yüksek demişti, açıkçasıda beklentiye girmiştimde.Ama o kadar rsiki yokmuş.Tek üzüldüğüm şey, eylül annesi olmayı hep sitemiştim onu kaçırdım ama sevindim eğer olsaydı belki şüphem kalacaktı dr.u dinlemedim diye.

Canım bende hiç kür denemedim.Ama keçibıynuzu kürü çok etkiliymiş, kuzenim onunla hamile kalmıştı.Benim işimse sorma biraz tuhaf.Biz geri çekilmeyle korunduğumuzu sanrke hamile kalmışım k üstelik biz eşimle ayda 4 gün görüşebiliyoruz, tayinciyiz.Tayin olmadığından da o süreyi çocuk izniyle geçirelim diyoruz.
çok çalışıcaz artık bu ay cnm napalım :) daha yeni evliyim 4. ayımızdayız eşim korundu yaklaşık 3 ay bu ay korunmayı bırakmıştık ama kısmet olmadı
oo daha çok olur be canım, zaten ilk gebelikte 1yıl hamile kalma beklentisi var.Sizlere bakaraktan benimki hepten hayal çünkü biz eşiml sade 4 gün görüşüyoruz ayda, 4 günün 2 si gece.48 saat hesapları bize denk gelmez bile :) biz göle maya çalıyoruz, ya tutarsa :)) şu yüzden yazdım ki Allahın izniyle bu ay hamile kalırsın. Etrafıma bakıyuorum hep 4. yada 5. ayda hamiş kalmış arkadaşlarım.Darısıda bu ay sana :) ve hepimize :)
Canım hemen yıkılma, dr. bana kürtajdan sonra %80-90 hamile kalırsın korunmalısın dedi.1,5 ay sonra korunmasız oldu tutmadı.Benim çok yüksek hamilelik dönemimde olmadı, dr a baksam beimde yıklımam geek.Demem o ki , kendini bırakma, herkeste bu süreç farklı olabilir.Mesela birde ben korunurken hamile kaldım, dr da risk verince garanti hamileyim gözüyle baktım ama vakti dolmamış demekki.bende ki 2 durum çelişki oldu bunlara bakıp üzülmemek gerek şeker :)
Kızlar selam ne var ne yok bugün sizde ? Herkesin morali yerindedir umarım.
galiba yerinde, ah bide regl ağrım olmasa süper olcam bende :))

bende kesinlikle tutmaz o zaman :) denk getirmek mesele, ayda 2gece görüşüyoruz zaten :))
benim kuzenimde bunla hamile kaldı, ki dr. u önermiş.7 yıl sonra hamile kaldı üstelik.
Arkadaşlar Doktora gittigimde doktor 3 haftalık hamilesin dedi ultrasyondan baktı daha cok kcük 3mm kadar boyu war dedi Sizce bu Normalmidir Yoksa Anormalmidir... :):)

hayır canım neden anormal olsun, nete bak gelişim haftasına göre normal.Sadece kendine dikkat et sen.

bunlar belirtilerden.Ama adet belirtiside aynı biliyosundur.İnş hamileliğe yoralım öyle olsun canım.

iyiiaksammlalr.bugün 4.günüm olmadım henüz.karnm agrıyo.gögsüm agrıyo.belim agrıyoo ve halsizim.ama test yaomaya korkuyoprum

iyiiaksammlalr.bugün 4.günüm olmadım henüz.karnm agrıyo.gögsüm agrıyo.belim agrıyoo ve halsizim.ama test yaomaya korkuyoprum

ay korkma meraktan çatlardım yerinde olsam hemen yapardım... Belki hamilesindir....

ay korkma meraktan çatlardım yerinde olsam hemen yapardım... Belki hamilesindir....

ben de eğitimdeydim 2 gümdür yarın kan testi yaptırmaya doktora gidiyorum, göğüslerim tekrar şişmeye başladı,bel ağrılarım devam ediyo,test bi pozitif çıkıyo bi negatif,yarına belli olacak herşey,karnım bile kocaman oldu, doktor 2 yada 3 aylık derse hiç şaşırmayacam,yarın belli olacak,hafta sonu da kontrole gidecem,hafta sonu çalışmıyom,evde de net yok,pazt yazarım sonucu,Alllah hepimizin gönlüne göre versin kızlar...

kızlar birşey icin uyarmak ıstıyorum..doktordan bırebır dınledım..regl gecıkmesı yasanmadan yapılan kan testlerınde hamılelık tespıt edılbılıyorfakat o hamılelıgın sona ermesı % 50 artıyormus..yanı kan testlerını doktor ıstemedıkce yaptırmayalım..bebıslerım yok olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…