Kızlar selam ne var ne yok bugün sizde ? Herkesin morali yerindedir umarım.
ben çok iyim yeni çalışmalar için moral depoluyorum
meraba tatlım nasılsın bugün
kızlar bomba gibiyim bugün,akşam için enerji topluyorum,akşama eşime patlıycamdaKızlar selam ne var ne yok bugün sizde ? Herkesin morali yerindedir umarım.
cnm ben dün yeni birşey daha öğrendim. bunu bilmiyordum :) hani çok çalışmak diyoruz ya. aralık ayında bazen her gün çalışma yapıyorduk, hani bi gün tutmazsa ertesi gün tutsun diye. ama böyle olmamalıymış. en ideali 2 günde bir çalışmakmış. çünkü rahme ulaşan sperm tutunmaya çalışırken ertesi gün yine sperm ulaşması ile tutunma mücadelesini kaybediyormuş :)
kızlar bomba gibiyim bugün,akşam için enerji topluyorum,akşama eşime patlıycamda
Evet doğru canım ama bu sperm kalitesinin düşmesiyle ilgili , günaşırı ilişki tavsiye etmelerinin sebebi bu sperm kalitesi düşmesin diye çünkü 48 saat geçmesi gerek sperm depolaması için.cnm ben dün yeni birşey daha öğrendim. bunu bilmiyordum :) hani çok çalışmak diyoruz ya. aralık ayında bazen her gün çalışma yapıyorduk, hani bi gün tutmazsa ertesi gün tutsun diye. ama böyle olmamalıymış. en ideali 2 günde bir çalışmakmış. çünkü rahme ulaşan sperm tutunmaya çalışırken ertesi gün yine sperm ulaşması ile tutunma mücadelesini kaybediyormuş :)
kızlar bırakın gün takip etmeyi,canınız ne zaman istiyorsa o zaman birlikte olun eşinizle ama eşinizin sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynuzu kürü yapın,bende yapıcam akşama.
cnm inş hamilesindir diye umut ediyorum. ben de 5,5 aylık evliyim daha önceleri geri çekme yönetmi ile korunuyorduk. ilk kez aralık ayında bebek istediğimiz için korunmadık. ben hemen hamile kalırım sandım ve olmadım. demek ki bu hemen isteyince olmuyormuş. dikkat edilmesi gereken pek çok şey varmış. sabır da bunlardan biriymiş. sen 6 aydır korunmuyorken bu zamana kadar netice elde edememişsin. ama inş bu sefer hamilesindir. belirtilerin burada takip ettiğim arkadaşların ve hamile kalanların belirtilerine çok benziyor.ben hemen yıkılmıştım. ama anladım ki hemen olmuyormuş.şimdi regl oluyorum. önümüzdeki günler içerisinde çalışmalar başlar. umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.
BENCEDEinş bu ay gerçeğini yaşarızadet belirtileriyle hamileleik belirtileri arasında benzerlik olunca umutlandık hepimiz ister istemez
Bende iyiyim canım saol.oo 9 yıl olmuş zaten etkilese bile çoktan geçmiştir ki zaten artık kürtajlar kötü değil aksine iyi etkiliyomuş.Bende tam 2 ay evvel kürtaj oldum.Bizimkiler ikimizmiş birde.Dr. en az 2 ay bekle dedi ama biz 1,5 ayda bıraktık.Hamile kalma ihtimalin çok çok yüksek demişti, açıkçasıda beklentiye girmiştimde.Ama o kadar rsiki yokmuş.Tek üzüldüğüm şey, eylül annesi olmayı hep sitemiştim onu kaçırdım ama sevindim eğer olsaydı belki şüphem kalacaktı dr.u dinlemedim diye.Selam Candascım ben iyiyim sen nasılsın ? Bizim 3.denememiz adamakıllı olan :)) 9 yıl önce bir kürtajım olmuştu ama olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum onun.Bu ay da çok çalışmamız lazım.Kızlar bazı kürlerden bahsediyo etkili olabilecek hangi kür var sen uyguladınmı hiç ?
oo daha çok olur be canım, zaten ilk gebelikte 1yıl hamile kalma beklentisi var.Sizlere bakaraktan benimki hepten hayal çünkü biz eşiml sade 4 gün görüşüyoruz ayda, 4 günün 2 si gece.48 saat hesapları bize denk gelmez bile :) biz göle maya çalıyoruz, ya tutarsa :)) şu yüzden yazdım ki Allahın izniyle bu ay hamile kalırsın. Etrafıma bakıyuorum hep 4. yada 5. ayda hamiş kalmış arkadaşlarım.Darısıda bu ay sana :) ve hepimize :)çok çalışıcaz artık bu ay cnm napalım :) daha yeni evliyim 4. ayımızdayız eşim korundu yaklaşık 3 ay bu ay korunmayı bırakmıştık ama kısmet olmadı
Canım hemen yıkılma, dr. bana kürtajdan sonra %80-90 hamile kalırsın korunmalısın dedi.1,5 ay sonra korunmasız oldu tutmadı.Benim çok yüksek hamilelik dönemimde olmadı, dr a baksam beimde yıklımam geek.Demem o ki , kendini bırakma, herkeste bu süreç farklı olabilir.Mesela birde ben korunurken hamile kaldım, dr da risk verince garanti hamileyim gözüyle baktım ama vakti dolmamış demekki.bende ki 2 durum çelişki oldu bunlara bakıp üzülmemek gerek şeker :)cnm inş hamilesindir diye umut ediyorum. ben de 5,5 aylık evliyim daha önceleri geri çekme yönetmi ile korunuyorduk. ilk kez aralık ayında bebek istediğimiz için korunmadık. ben hemen hamile kalırım sandım ve olmadım. demek ki bu hemen isteyince olmuyormuş. dikkat edilmesi gereken pek çok şey varmış. sabır da bunlardan biriymiş. sen 6 aydır korunmuyorken bu zamana kadar netice elde edememişsin. ama inş bu sefer hamilesindir. belirtilerin burada takip ettiğim arkadaşların ve hamile kalanların belirtilerine çok benziyor.ben hemen yıkılmıştım. ama anladım ki hemen olmuyormuş.şimdi regl oluyorum. önümüzdeki günler içerisinde çalışmalar başlar. umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.
galiba yerinde, ah bide regl ağrım olmasa süper olcam bende :))Kızlar selam ne var ne yok bugün sizde ? Herkesin morali yerindedir umarım.
bende kesinlikle tutmaz o zaman :) denk getirmek mesele, ayda 2gece görüşüyoruz zaten :))aslında doğru bildiğimiz yanlışlar varmış cnm ya. bende hemen olcak sanırdım bunubu ay daha dikkatli bi çalışma gerekiyor ve evt en sağlıklısı bi gün arayla olmasıymış yumurtlama tarihlerinde. adetin 12_14_16_18 tarihlerini öneriyorlar
benim kuzenimde bunla hamile kaldı, ki dr. u önermiş.7 yıl sonra hamile kaldı üstelik.kızlar bırakın gün takip etmeyi,canınız ne zaman istiyorsa o zaman birlikte olun eşinizle ama eşinizin sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynuzu kürü yapın,bende yapıcam akşama.
Arkadaşlar Doktora gittigimde doktor 3 haftalık hamilesin dedi ultrasyondan baktı daha cok kcük 3mm kadar boyu war dedi Sizce bu Normalmidir Yoksa Anormalmidir... :):)
slm kızlar geçen ayın 13 ünde regle oldum ondan ondan öncede 18 kasımda olmuştum. yumurtla dönemmimi değerlendim inşallah hamileyimdir. bu ayın 8 de regle olmam gerekiyor. Adet belirtileri gibi belirtiler var kasığımın sağ tarafında ve bazende sol tarafında batma bir yerlere uzandığımda batma gögüslerimde hafif sızlamalar akıntı.... Meraktan çatlıycam ya 2 senedir deli gibi korundum daha ilk denememiz inşallah kalmışımdır yoksa eşim bir sene daha korunmayı düşünüyor. O an bir gaza getirmiştim denedim ama adam bir daha gaza gelcekmiş gibi durmuyor....
iyiiaksammlalr.bugün 4.günüm olmadım henüz.karnm agrıyo.gögsüm agrıyo.belim agrıyoo ve halsizim.ama test yaomaya korkuyoprum
ay korkma meraktan çatlardım yerinde olsam hemen yapardım... Belki hamilesindir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?