Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok iyi anlıyorum seni bence makul düşüncede mutluca mutlulukla düşünelim derim. O bayanın yaptığı gibi streste doğru değil bu defa stres hormonları etkiliyor bir de onunla uğraşırız hiç sebep yokken neden olmuyor kafasına sararsak çıkamayız. Ama mutlu bekleyişler güzeldir. Daha yolun çok başındasın inşallah olacaktır. Ben ekimde deneyeceğim eylülde evde yokum mecburen ailemin yanına gideceğim. Yalnız eğer gebelik olmazsa ki inşallah olur. Aksi durumda bu defa ovulasyon testi kullanmayı tavsiye ediyorum. Belirgin yumurtlama gününü tespit edersin öncesi ve sonrasını tam değerlendirirsin bu konuyla ilgili sayfalar var. Denemeni öneririm hem tam gününü bilirsek tam gününden itibaren kaç gün geçtiğinden tam emin oluruz.aynen öyle bu insanın elinde değil ki ben 3 yıllık evliyim ilk 2 yıl borç harç var çalışmamız lazım dedik işlerimizde iyiydi çok şükür düşünmedik korunduk hep sonra babamı kaybettim kanserden hiç torun göremedi diye çok suçladım kendimi ama hayat işte ölüm nasıl elimizde değilse doğum da değil sonra beni bir korku sardı annemlede bu mutlu duyguyu paylaşamazsam diye kendime mutluluğa çok geç kalmış hissettim ilk iş doktora gittim hamileliğe uygunmuyum diye kan değerlerime baktı tsh baktı d3e baktı herşey normal sadece d3 çok düşüktü d3 kullanıyorum hala 8-9 ay olacak nerdeyse folik asit verdi 5 ay kullandım ara verdim bu ay tekrar başladım smera testi yaptı bide yumurtalıklarıma vajinal ulturasonla baktı hiç sorun yok harika dedi hatta regl bitiminden 4 gün sonra gitmiştim 3mm yumurtan var büyüyen birtane demişti dediği günleri değerlendirdik ama olmadı sonra anladım ki bu elimizde olan bişey değil doğamız kimyamız ne zaman kabul ederse o zaman olacak bişey eskisi kadar üzülmüyorum tabiki ama kafamdan da söküp atacağım bişey de değil yani napıyım çocuk istemiyormuş gibi mi kandırayım kendimi çok saçma bu forumda bu konulara ilgisi olan hiçbir kadın istenmeyen gebelik dışındakiler illaki kafasında düşündüklerini arıyordur yada yazıyordur zaten
çok sağol canım Allah razı olsun ben 4 aydır ovu testi kullanıyorum zaten canım ama 2 ay günleri kaçırdık zaten 3 ay hep 14. gün gördüm bu ay sadece 18.gün gördüm pik hatta 17.gün 18.gün pik 19. çatlamaydı 17. ve 19 gün sadece 2 ilişki oldu bizde de bu arada senin yaş kaç ne zamandır bebek planı var?Canım benim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok iyi anlıyorum seni bence makul düşüncede mutluca mutlulukla düşünelim derim. O bayanın yaptığı gibi streste doğru değil bu defa stres hormonları etkiliyor bir de onunla uğraşırız hiç sebep yokken neden olmuyor kafasına sararsak çıkamayız. Ama mutlu bekleyişler güzeldir. Daha yolun çok başındasın inşallah olacaktır. Ben ekimde deneyeceğim eylülde evde yokum mecburen ailemin yanına gideceğim. Yalnız eğer gebelik olmazsa ki inşallah olur. Aksi durumda bu defa ovulasyon testi kullanmayı tavsiye ediyorum. Belirgin yumurtlama gününü tespit edersin öncesi ve sonrasını tam değerlendirirsin bu konuyla ilgili sayfalar var. Denemeni öneririm hem tam gününü bilirsek tam gününden itibaren kaç gün geçtiğinden tam emin oluruz.
Canım 33 yaşındayım daha 2 aydır bebek planı var ama bayağı sıkıntılı oldu ya bundan 10 ay önce 1 kez deneyelim dedik onda da dış gebelik oldu benim hikayem trajikomik hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez öyle bir şey dış gebelik olunca ben istemedim bir süre bıraktık doktor deneyebilirsiniz dedi ama biraz sıkıntılı bir süreç olunca gerçekten istemedim. Genetik testlerimiz temiz çıktı normalde 1 düşükte yapılmaz ama ben çok ısrarcı oldum peşini bırakmadım ve her şey temiz resmen sebepsizlikle ortada kaldım. Bir sebep olsaydı daha rahat olacaktım inan. Şimdi tekrar deniyoruz. Biz de aynı sizin gibi başta istemedik canım 3 senelik evliyiz borçlar bitsin falan derken zaman geçti. Şimdi 2 aydır deniyoruz hatta tam manasıyla 1 ay demek lazım önceki ay sadece 2 kez olmuştu yumurtlama günü de değildi şimdi tekrar deneme ve bu defa kimyasal gebelik hayırlısı bakalım ya vardır bunda da bir hayır.çok sağol canım Allah razı olsun ben 4 aydır ovu testi kullanıyorum zaten canım ama 2 ay günleri kaçırdık zaten 3 ay hep 14. gün gördüm bu ay sadece 18.gün gördüm pik hatta 17.gün 18.gün pik 19. çatlamaydı 17. ve 19 gün sadece 2 ilişki oldu bizde de bu arada senin yaş kaç ne zamandır bebek planı var?
Medinecim kullanabilirsin. Tiroid hapı ayrı folik ayrı. Folik asit takviye vitamin zaten sanıyorum hamilesin veya tiroid problemlerin var hamile kalmaya hazırlık yapıyorsun öncesinde folik asit başladı. Folik asidin tiroidine olumsuz bir etkisi olmaz tam tersine Tiroid sıkıntısı çekenlere folik asit iyi gelir. Bak bu sayfadan bilgi alabilirsin:
Tiroid Hastalıklarında Vitamin Kullanımı
Tiroid Hastalıklarında Vitamin Kullanımıfonksiyonelendokrinoloji.com
cevabiniz icin cok tesekkur ederimBende kullanıyorum folik asit aşılama yapıldığı için doktor kullanmam gerektiğini söyledi ama ben tok karnına içiyorum aç karnına içtiğim zaman midem ağrıyor benim
sanırım bende kimyasal yaşıyorum hala regl olmadım ama dayanamadım akşam bir 2 saat tutup idrarımı kaset test alıp yaptım tamamen negatifti herhalde ilk idrar olayı bu kadar bir fark yaratmaz olsa çıkardı bugünde bekliyorum yarın olmadı doktora gidicem geç yumurtlama adeti geciktirebilir yazıyor nette yani 1-2 gün daha bekleyeceğim sanırımCanım 33 yaşındayım daha 2 aydır bebek planı var ama bayağı sıkıntılı oldu ya bundan 10 ay önce 1 kez deneyelim dedik onda da dış gebelik oldu benim hikayem trajikomik hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmez öyle bir şey dış gebelik olunca ben istemedim bir süre bıraktık doktor deneyebilirsiniz dedi ama biraz sıkıntılı bir süreç olunca gerçekten istemedim. Genetik testlerimiz temiz çıktı normalde 1 düşükte yapılmaz ama ben çok ısrarcı oldum peşini bırakmadım ve her şey temiz resmen sebepsizlikle ortada kaldım. Bir sebep olsaydı daha rahat olacaktım inan. Şimdi tekrar deniyoruz. Biz de aynı sizin gibi başta istemedik canım 3 senelik evliyiz borçlar bitsin falan derken zaman geçti. Şimdi 2 aydır deniyoruz hatta tam manasıyla 1 ay demek lazım önceki ay sadece 2 kez olmuştu yumurtlama günü de değildi şimdi tekrar deneme ve bu defa kimyasal gebelik hayırlısı bakalım ya vardır bunda da bir hayır.
Geç yumurtlama olabilir canım ama doktora gidip bu bilinmezlikten kurtulmanda fayda var. Bir de yumurtlama aralığın fazla ise bu bebek aspirine sana çok iyi gelebilir hakikaten araştırdım o mevzuyu çok iyi.sanırım bende kimyasal yaşıyorum hala regl olmadım ama dayanamadım akşam bir 2 saat tutup idrarımı kaset test alıp yaptım tamamen negatifti herhalde ilk idrar olayı bu kadar bir fark yaratmaz olsa çıkardı bugünde bekliyorum yarın olmadı doktora gidicem geç yumurtlama adeti geciktirebilir yazıyor nette yani 1-2 gün daha bekleyeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?