Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar, ben de bebek isteyenlerdenim. Bat 20 mayis, fakat 5 6 gundur karin gerginligi batma ve bel agrim var. Bugun dayanamadim erken gebelik testi yaptim negatif cikti

bende en son regl öncesi beta hcg değerim 53,4 idi bu cuma doktor kontrolune gidicem adet olmadım zaten inşaallah netleşir ve kan artmıştır

Aaa kesinlikle aynı beni anlatmışsın

Yaa olsun üzülme varya Rabbim nasip edince her türlü oluyor inan insallah bu ay sizin nasibinizde küçücük eller ayaklar vardır dua edeceğim ❤
Insallah canimm Allah razo olsunnnn rabbim cümlemize nasip etsinnn duan icin öyle sevinirimki 2 yildir her ay hüsran yasiyorum artik pek ümidim kalmadi senin ne oldu belirtiler insallah sende dogru cikmistir

Insallah canimm Allah razo olsunnnn rabbim cümlemize nasip etsinnn duan icin öyle sevinirimki 2 yildir her ay hüsran yasiyorum artik pek ümidim kalmadi senin ne oldu belirtiler insallah sende dogru cikmistir
Doktora gittiniz mi hiç benim regl zamanın daha gelmedi ama umitlenmiyim üzülüyorum bu ay belirti aramıyorum

Merhabalarr ben de heyecanla sağlıklı gebelik bekleyenlerdenimmm. Birkaç belirtim var, hamile miyim regli mi olucam bilemiyorum. Regli öncesi göğüs hassasiyeti yaşamam şu an oldukça sızlıyor göğüslerim. Birkaç gündür midem bi tuhaf, bulanıyor alttan alttan ama kusturcak kadar şiddetli değil. Arada öğürüyorum ama öyle boşa:) kasık ağrım, batmalarım var. Bir de dün bi şey yaşadım ilk defa başıma geldi. Defalarca kez gittiğim marketten dün çıktım, evimin sokağına gireceğime caddede dümdüz yürümüşüm. Ortlama 500mt az da değil. Caddenin sonuna geldim de ben burayı tanımıyorum dedim öyle anladım yanlış yerde olduğumu. Bi de diyorum aaa buraya yeni çiçekçi açılmış hiç görmemiştim, aaa bu pastanenin pastaları taze görünüyor, bi ara sokağın karşısına geçicem diye cebelleştim yine fark etmemiştim. :) bu da bi gebelik belirtisi olabilir mi acaba? az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Hemen 2.Bi çizgi çıktı ama hayali böyle varla yok arası. Bat 26 mayıs. Mart başı kimyasal gebelik yaşadım biraz evhamlıyım. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli versin inşallah:))

Kimyasaldan sonra cogu kisi gebe kaliyor hemen. Batada varsa hayalide cikmissa olmus olabilir. Insallah vardir

Mrb arkadaşlar bende uzun zamandır formdaki bu ve benzer konuları takip ediyorum, bir senedir hamile kalmak istiyordum ,herhangi bir sorunumuz yoktu ama kısmet simdiyeymis, hemen belirtilerimden bahsetmek istiyorum ,adet olacakmisim gibi hafif kasık ağrılarım oldu ve adet gunumden önceki üç gün çok basım ağrıyordu ,şişkinlik ve gaz çoktu bunlar dışında bir şey yaşamadım, en kısa sürede Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar ben günde 15 defa idrara çıkmaya basladim ve yanma hok kesik kesikte değil idrarim çok su içmiyorum enfeksiyon mu hamilelik bilmiyorum bugun kan vardim idrar verdim sonucumu bekliyorum ama çok sabırsızım

Umarım beklediğiniz sonucu alırsınız. hamilelik varsa bile ilk haftalarda bu kadar sık çıkmakla ilgisi yok. üşütmüş olabilirsiniz. ya da psikolojik olabilir. İdrarın çok çok sık gelmeye başlamı 3. trimester de başlamakta.

Merhaba kızlar benim bugün beklenen adet tarihim pko hastası olduğum için çok geç oluyorum yaklaşık 10 gündür kasıklarımda çok ağrı var hapşırsam bile sanki bir şey çıkacak karşımda aşırı şişkinlik ve gaz ve iştah artışı bayağı çok .Bu ay korunmasız 2 kez olmuş bilmiyorum olabilir mi acaba adet mi olacağım anlamadım ama çok rahatsızım. İlk hamileliğimde böyle olmamıştı onda çok farklı diye hamile değilim diye düşünüyorum ama bugün olmazsa test yapayım değil mi?Not Pko olunca ilk hamileliğim bile mucize gibi geliyor bana ondan olabilir mi diye düşünüyorum yoksa tabi ki mümkün

Çift çizgi çıktı :)))fotoğraf atamadım ama becerip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…