• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim de reglim 5 gün gecikti hiç böyle olmadı 2 tane test yaptım 1 gün arayla biri silik biri daha belli çıktı pazartesi günü hastaneye gidicem tam belli olacak kasık agrımda geldi zaman şiddetli geliyor 5 sn sürüp geçiyor normalmi inşallah hamileyimdir Eki Görüntüle 2839127 Eki Görüntüle 2839128
Canım benim testim de böyleydi. Kan verdim sonuç pozitif 🥰 Sen de kesin hamilesin.

Yarın sabah erken gebelik testi yapacağım :) bata 4 5 gün ... inşallah pozitif çıkar o zaman belirti hislerimi yazarım.. çıkmazsa da yanıltıcı olarak yazarım :sus:
Ben 6 gün öncesinden yapmıştım negatif çıktı ama 2 gün sonra kan testimpozitif çıktı. Negatif görürseniz hemen üzülmeyin belki de vardır. Sırf o pozitifi görmek için hamile olduğumu bildiğim halde elimdeki son ucuz testi yapmıştım onda bile başlarda silik çıkmıştı sonra koyulasti 😅

Ben 6 gün öncesinden yapmıştım negatif çıktı ama 2 gün sonra kan testimpozitif çıktı. Negatif görürseniz hemen üzülmeyin belki de vardır. Sırf o pozitifi görmek için hamile olduğumu bildiğim halde elimdeki son ucuz testi yapmıştım onda bile başlarda silik çıkmıştı sonra koyulasti 😅
Yaaaaaaa :) ben de yarın predictor deneyeceğim negatfse kesin negatiftir diye düşünüyordum :) sabah olsun da yapayımm kurtulayım dşünmekten. Ama negatifse ertesi günlerde yine yaparım. 3 test stok var :))

Yaaaaaaa :) ben de yarın predictor deneyeceğim negatfse kesin negatiftir diye düşünüyordum :) sabah olsun da yapayımm kurtulayım dşünmekten. Ama negatifse ertesi günlerde yine yaparım. 3 test stok var :))
Evet bence hemen üzülmeyin ben artık vazgeçmiştim kasığımda aşırı ağrı vardı enfeksiyondur diyerek acile gittim varsa yoksa bileyim dedim baktım değerim 38😍 insan bir yandan da yüzleşmekten korkuyor valla benim ilk denememde oldu ona rağmen 10 gün sabredene kadar canım çıktı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah şuan 5. Ayı bitireceğiz neredeyse 🧿

Evet bence hemen üzülmeyin ben artık vazgeçmiştim kasığımda aşırı ağrı vardı enfeksiyondur diyerek acile gittim varsa yoksa bileyim dedim baktım değerim 38😍 insan bir yandan da yüzleşmekten korkuyor valla benim ilk denememde oldu ona rağmen 10 gün sabredene kadar canım çıktı. Allah herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah şuan 5. Ayı bitireceğiz neredeyse 🧿
Yaa maşallah ne güzelll ;) inşallah ya ben de yarına çok odaklandım bakalım kısmet. Benim dün akşam sağ alt karın saniyelik saat gibi atarak sancı yapıyordu çok. Bugün de sağa yakın kasıkta batma hissettim. Bunlar belirti midir bilemiyorum. Yarın ola hayrola :sampiyon:

Yaa maşallah ne güzelll :KK66: inşallah ya ben de yarına çok odaklandım bakalım kısmet. Benim dün akşam sağ alt karın saniyelik saat gibi atarak sancı yapıyordu çok. Bugün de sağa yakın kasıkta batma hissettim. Bunlar belirti midir bilemiyorum. Yarın ola hayrola :sampiyon:
Insallah bebistir kasık agrim benimde vardı belirti olarak. En kısa zamanda mutlu haberi alın inşallah 🌸

Insallah bebistir kasık agrim benimde vardı belirti olarak. En kısa zamanda mutlu haberi alın inşallah 🌸
Testii yaptımmm pozitif inanamıyorum bin şükürr:dua: Tüm bekleyenlere pozitif sonuç nasip olsun inşallah. Adetime 4 gün var ben şimdi ne yapmalıyım. Ne zaman hastaneye gitmeliyim daha erken mi ne yapacağım. Ayy cok garibim

Testii yaptımmm pozitif inanamıyorum bin şükürr:dua: Tüm bekleyenlere pozitif sonuç nasip olsun inşallah. Adetime 4 gün var ben şimdi ne yapmalıyım. Ne zaman hastaneye gitmeliyim daha erken mi ne yapacağım. Ayy cok garibim
Yaaaaa maşallah çok sevindim senin için 😍 ben 5. Haftada gitmiştim ama ailem çok baskı yaptığı içindi yoksa bana kalsa daha geç gidecektim. 5. Haftada gittim kese görünmedi alttan muayene etmek istedi izim vermedim. Sonra 8 haftalık olduk ve o zaman gittim. Hem kese hem bebek hem kalp atışını duydum😍 erkenden gidince hep bir korku oluyor ilk gidiyorsun kese görünmedi diyor 1 hafta sonra çağırıyor yine gidiyorsun kese var bebek yok diyor 1 hafta sonra gel. Sonra yine gidiyorum benek var kalp atışı yok 1 hafta sonra yani hep böyle gidiyor ben o yüzden direk 8. Haftada gittim. Tabi karar senin kararın asla yanlış yönlendirmek istemem bu bejim tercihimdi. Ilk süreçte çok dikkat et en hassas olduğun dönemdesin ev bile supurmemeye çalış. Ben çok dikkat ettiğim halde kanamam olmuştu kahverengi şekilde olmasına rağmen ilaç kullandım 10 gün. Baya yazdim valla kusura bakma benimde ilk gebeliğimdi tecrübe olur belki sana 🥰🥰🥰🥰

Yaaaaa maşallah çok sevindim senin için 😍 ben 5. Haftada gitmiştim ama ailem çok baskı yaptığı içindi yoksa bana kalsa daha geç gidecektim. 5. Haftada gittim kese görünmedi alttan muayene etmek istedi izim vermedim. Sonra 8 haftalık olduk ve o zaman gittim. Hem kese hem bebek hem kalp atışını duydum😍 erkenden gidince hep bir korku oluyor ilk gidiyorsun kese görünmedi diyor 1 hafta sonra çağırıyor yine gidiyorsun kese var bebek yok diyor 1 hafta sonra gel. Sonra yine gidiyorum benek var kalp atışı yok 1 hafta sonra yani hep böyle gidiyor ben o yüzden direk 8. Haftada gittim. Tabi karar senin kararın asla yanlış yönlendirmek istemem bu bejim tercihimdi. Ilk süreçte çok dikkat et en hassas olduğun dönemdesin ev bile supurmemeye çalış. Ben çok dikkat ettiğim halde kanamam olmuştu kahverengi şekilde olmasına rağmen ilaç kullandım 10 gün. Baya yazdim valla kusura bakma benimde ilk gebeliğimdi tecrübe olur belki sana 🥰🥰🥰🥰
Ne kusuru olur muu öyle seyyy hatta çok iyi geldi dediklerin teşekkür ederim :) dikkat edicem inşallah. Hastaneye sadece kullanmam gereken bir ilaç vs olur mu acaba diye gitmek isterim. Ama aceleci olmamak lazım cidden kese için çok erken. Allahım devamını getirsin inşallah sağlıkla. Ben dün akşam burda bekleyen herkese de çok içten dua ettim. En güzel en kısa zamanda nasip olsun... :KK51:

Ne kusuru olur muu öyle seyyy hatta çok iyi geldi dediklerin teşekkür ederim :) dikkat edicem inşallah. Hastaneye sadece kullanmam gereken bir ilaç vs olur mu acaba diye gitmek isterim. Ama aceleci olmamak lazım cidden kese için çok erken. Allahım devamını getirsin inşallah sağlıkla. Ben dün akşam burda bekleyen herkese de çok içten dua ettim. En güzel en kısa zamanda nasip olsun... :KK51:
Ilaç konusunda haklısın bak aklıma geldi sağlık ocağına gitmelisin orda kan verirsin ve gebe takip dosyası açarlar. Doktoruna da söylersin folik asit verecektir. Aslında hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyormus ben kullanmamıştım ama hamile kaldıktan sonraki ilk 3 ay da çok önemli folik asit için mutlaka kullanmalısın. Ilk kan verdikten 2 gün sonra tekrar kan vermeni isteyecekler beta hcg değerinin 2 gün içinde en az 2 kat artması lazım. Benim 4 gün kala değerim 38 di sonra giderek arttı. Inşallah bulantısız çok rahat bir hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı da bekleyenlere nasip olsun en yakın zamanda 🙏🙏🙏

Merhaba hanımlar bende 5 yıldır bekliyorum. Eşim varikosel ameliyatı oldu ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu. Adetime bir gün var. Karnım şiş baya ara sıra kasık ağrım var ama bunlar adet öncesinde bende olan şeyler zaten. İnşallah hayırlı haberler alırım.

Kızlar bahsettiğiniz kasık batması devamlı olan bişey mi yoksa bir iki kere olan bişey mi?

Merhaba hanimlar bisi sorucaktim ; bu kasik batmasi dediginiz sey nasil oluyo ? Yani beni sol kasigimda belli bi noktada aci hissediyorum ben arada geli9 gidiyo ama yaygin degil belli bi noktada sadece sanciyo geciyo yumurtlama ayin 2 sindeydi 3 ü catlama oldu catlamadan ertesi gün cok ciddi sancim oldu sol tarafimda ama aklim cikti resmen, bugün beride sol tarafimda belli noktada sanci girip cikiyo ,baska belirtim yok bide karin agrim var arada karnim agriyo geciyo onun disinda her ay olan hamilelik belirtilerim bu ay asla yok

Merhaba burada çok yeniyim. Bu ay gebelik beklentim var dün gece kahverengi lekelenme oldu ben adet oldum sandım çünkü tam adet günümdü ama bu sabah ne leke ne kanama hiçbiri yok. Dün sabah erken gebelik testi yapmıştım negatifti bu sabah kaset test yaptım o da negatif. Sizce hamile miyim çok istiyorum

Kızlar merhaba bende gebeliği dört gözle bekleyenlerdenim prolaktin hormonum normalde yüksekti ilaç kullandım bu ay sizin yaşadığınız bel ağrısı adet sancısı gibi bir sancı bir de göğsüm de hassasiyet var normalde adet günüme 8 gün var ama bu belirtileri 9 gündür yaşıyorum yumurtlama gününden 2 gün sonra bel agrım başladı test yapmak istemiyorum bir kere yaptım negatif gebe olabilir miyim?

Kızlar merhaba bende gebeliği dört gözle bekleyenlerdenim prolaktin hormonum normalde yüksekti ilaç kullandım bu ay sizin yaşadığınız bel ağrısı adet sancısı gibi bir sancı bir de göğsüm de hassasiyet var normalde adet günüme 8 gün var ama bu belirtileri 9 gündür yaşıyorum yumurtlama gününden 2 gün sonra bel agrım başladı test yapmak istemiyorum bir kere yaptım negatif gebe olabilir miyim?
Bekle istersen biraz daha öyle yap negatif görebilirsin erken gibi

Merhaba arkadaşlar benim de bata 8 gün var. Şuan sadece kasıklarda batma şeklinde ağrılarım var ayrıca kabızlık yaşıyorum. Göğüs hassasiyeti vs yok. Normalde 36,6 çıkan ateş dünden beri 36,7 çıkıyor inşallah bunlar belirtidir. 8 gün sonra sonucu yazarım inşallah ☺️☺️☺️💕
Merhaba arkadaşlar yazmayı unutmuşum, hamile değilim hala çalışmalara devam 😊

bu gün regl olmam lazımdı ama gelen giden yok onun yerine çok az miktarda yumurtlama döneminde olan şeffaf uzayan akıntıdan geldi bu bi belirti midir ?

Back