• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar test yaptım çift çizgi çıktı :)))İnanamıyorum
Gözün aydın. ben de erken gebelik testi aldım. bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. ilk hamileliğimde de erken gebelik testi alıp öğrenmiştim ama 20 tl idi. şimdi 70 verdim :(
ilk hamileliğimde olduğu gibi bazı belirtilerim var. Hissedebiliyorum umarım yanılmam da para da boşuna gitmiş olmaz :)
hayatımda 2. gebelik testim olacak çok heyecanlıyım. ilkinde bir kerede tutturdum bunda da umarım böyle olur.

Gözün aydın. ben de erken gebelik testi aldım. bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. ilk hamileliğimde de erken gebelik testi alıp öğrenmiştim ama 20 tl idi. şimdi 70 verdim :KK43:
ilk hamileliğimde olduğu gibi bazı belirtilerim var. Hissedebiliyorum umarım yanılmam da para da boşuna gitmiş olmaz :)
hayatımda 2. gebelik testim olacak çok heyecanlıyım. ilkinde bir kerede tutturdum bunda da umarım böyle olur.
Canım ben bugün 2 tane aldım biri erken gebelik testi artımed 20TL onda hemen ikşnci çizgi belirdi bir tane de bebe time aldım onu da birazdan yapacağım acaba test mü yanlış valla şaşırdım ilk korona aşımı da yapılmıştım ikşnci haziranda olacaktı :KK43:

Canım ben bugün 2 tane aldım biri erken gebelik testi artımed 20TL onda hemen ikşnci çizgi belirdi bir tane de bebe time aldım onu da birazdan yapacağım acaba test mü yanlış valla şaşırdım ilk korona aşımı da yapılmıştım ikşnci haziranda olacaktı :KK43:
akşama yaptığın da pozitif çıkarsa doktora gidip kan testi yaptır ve doktora sor ikinci aşımı olmam gebeliğe zarar olur mu diye. ona sormadan olma benim düşüncem.

bnm aldığım niye pahalı çok ya. markasını hiç hatırlamıyorum pembe idrara batırıp bekletilenlerden. :(

akşama yaptığın da pozitif çıkarsa doktora gidip kan testi yaptır ve doktora sor ikinci aşımı olmam gebeliğe zarar olur mu diye. ona sormadan olma benim düşüncem.

bnm aldığım niye pahalı çok ya. markasını hiç hatırlamıyorum pembe idrara batırıp bekletilenlerden. :KK43:
Benimki de batırılanlardan yaptın mı testi kaç çıktı productor daha pahalı bir test zaten daha güvenilir muhtemelen

Benimki de batırılanlardan yaptın mı testi kaç çıktı productor daha pahalı bir test zaten daha güvenilir muhtemelen
Predictor yazıyormuş sordum eşime baksın diye. sabah ilk idrarla yapcan tüm gece kalkmadan biriken idrar en güvenilirmiş. ilkinde de öyle yapmıştım. bakalım inşallah boşa heves etmemişimdir. :) eğer öyleyse yandın dedim eşime. yalvaracak yapmayalım diye :) hey gidi günler ilk oğlumda da yalvarmıştı yeter istemiyorum diye :)

Predictor yazıyormuş sordum eşime baksın diye. sabah ilk idrarla yapcan tüm gece kalkmadan biriken idrar en güvenilirmiş. ilkinde de öyle yapmıştım. bakalım inşallah boşa heves etmemişimdir. :) eğer öyleyse yandın dedim eşime. yalvaracak yapmayalım diye :) hey gidi günler ilk oğlumda da yalvarmıştı yeter istemiyorum diye :)
Ne için yalvarmıştı anlayamadım ama :( Hayırlısı olsun hakkında ben çok büyük şoktayım kızım 5 yaşında 2 çocuk nasıl olacak pko nasıl hemen hamile kaldım

Kızlar sadece baş dönmesi belirti midir? 2 gündür başım çok dönüyor ayaklarım titriyor. Sabah saatlerinde oluyor 40/45 dk sürüyor. Olabilir mi acaba. Başka hiçbir belirti yok

Kızlar sadece baş dönmesi belirti midir? 2 gündür başım çok dönüyor ayaklarım titriyor. Sabah saatlerinde oluyor 40/45 dk sürüyor. Olabilir mi acaba. Başka hiçbir belirti yok
Halsizlik baş dönmesi belirtidir tabi renkte kaçıklık aşırı gaz benim öyle oluyor belirtim ilk hamilelikte de böyleydi

Merhaba hanımlar bu ayın 17si yumurtlama günümdü ilişkiye girdim 40 dakika kalkmadım ilişkiye gireli 9 gün oldu adetime de sanırım 7 yada 8 gün var iki kez test yaptım negatif çıktı belirtilerin çogunu yaşıyorum sadece adet gecikmedi ama aldıgım negatif sonuçlardan sonra inancım kalmadı sanki tekrar test yapmaya korkuyorum adetim gecse bile test yapmak istemiyorum çevrem sürekli psikolojik tir abartıyorsun diyor umudumu yitirmiş durumdayım olmayacak gibi geliyor 😥başka bir hastalık olabilir mi yoksa gebe miyim anlamadım ama hayal kırıklığına yasamaktan korktuğum için artık test yapmak istemiyorum

Merhaba hanımlar bu ayın 17si yumurtlama günümdü ilişkiye girdim 40 dakika kalkmadım ilişkiye gireli 9 gün oldu adetime de sanırım 7 yada 8 gün var iki kez test yaptım negatif çıktı belirtilerin çogunu yaşıyorum sadece adet gecikmedi ama aldıgım negatif sonuçlardan sonra inancım kalmadı sanki tekrar test yapmaya korkuyorum adetim gecse bile test yapmak istemiyorum çevrem sürekli psikolojik tir abartıyorsun diyor umudumu yitirmiş durumdayım olmayacak gibi geliyor 😥başka bir hastalık olabilir mi yoksa gebe miyim anlamadım ama hayal kırıklığına yasamaktan korktuğum için artık test yapmak istemiyorum
umudunu kaybetme diyeceğim ama ben de umudumu dün akşam ki 50 tl lik erken gebelik testi ile kaybettim. testi zaten yanlış yapmışım talimatı okuyunca o verdiğim paraya üzüldüm negatif çıkmasına değil yani :( testi yatay pozisyonda tutun yazıyor ben direkt dikey tutup uyguladım. benim de bat 1 haziran bakalım adet olursam da öbür ay devam etcez :)

Ne için yalvarmıştı anlayamadım ama :KK43: Hayırlısı olsun hakkında ben çok büyük şoktayım kızım 5 yaşında 2 çocuk nasıl olacak pko nasıl hemen hamile kaldım
2 günde 1 ilişkiye girmekten yorulmuştu onun için yalvarıyordu olmasın diye :):)

Herkese merhaba, ben birşeyi çok merak ediyorum. Konuyu da bir süredir takip ediyordum. Umarım herkes gönlüne göre hayırlı zamanda güzel haberler alır. Bende genelde yumurtlama döneminden bir hafta sonra göğüs ağrısı başlıyordu ve adet başladığı gün geciyordu. Bu ay korunmasız ilişkiden sonra hemen bir iki gün sonra göğüs ağrısı başladı. Aynı adet olmadan önceki ağrı ama, adet olacağım zaman adete bir hafta varken başlardı, neden bu kadar erken başladı anlamadım. Acaba ilişkiden hemen sonra başlaması hamilelik için bir belirti midir

umudunu kaybetme diyeceğim ama ben de umudumu dün akşam ki 50 tl lik erken gebelik testi ile kaybettim. testi zaten yanlış yapmışım talimatı okuyunca o verdiğim paraya üzüldüm negatif çıkmasına değil yani :KK43: testi yatay pozisyonda tutun yazıyor ben direkt dikey tutup uyguladım. benim de bat 1 haziran bakalım adet olursam da öbür ay devam etcez :)

2 günde 1 ilişkiye girmekten yorulmuştu onun için yalvarıyordu olmasın diye :):)
:)))) hadi ya bende tam tersi etki yapıyor

Merhaba hanımlar benimde bat 6 Haziran daha 10 gün var adete ama hiç geçmiyor zaman erken gebelik testi bile çıkarmaz daha😐😐 benim gibi bata 10 gün olan var mıdır acep 🙈🙈🙈

Merhaba hanımlar benimde bat 6 Haziran daha 10 gün var adete ama hiç geçmiyor zaman erken gebelik testi bile çıkarmaz daha😐😐 benim gibi bata 10 gün olan var mıdır acep 🙈🙈🙈
Benim de 8 gün var ☺️
Beklemek çok zorrrrrr. Ama varsa da negatif çıkar :((( ben şubat sonu reglime 6 gün kala görmüştüm çift çizgiyi. 5 testi 2 gün arayla yapmaya devam ettim, erken gebelik testiydi. Çizgi koyulaşmaya devam etti. Elimdeki test bitince yenisini alıp yapmadım. Reglim 8 gün gecikti doktor randevuma 2 gün kala kanamam başladı, kimyasalmış meğer. :( bugün de yine bat günüm. C.tesi, pazar, p.tesi erken gebelik testinde 2. Çizgiyi net gördüm. Dün ve bu sabah normal kaset test yaptım hayali çizgi bile yoktu. Oturdum ağladım, yine mi kimyasal, regli olcam diye. Öğleden sonra eşim başka marka kaset test almış yine. Dayanamayıp yine yaptım, ikinci çizgi varla yok arası. Duygular karmakarışık. Regli olmazsam her sabah test yapmaya devam edicem. 31 mayısa randevu aldım. Sabırsızlık kötü, insan bi üzülüyor bi seviniyor. Herkesin hakkında hayırlısı. İsteyen herkes bu ay sağlıkla gebe kalır inşallah 😂😂🙃🙃

Back