Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yumurtlama günün adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gündü?

Yumurtlama günün adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gündü?
13 veya 14 gün oluyor. Bugün aşırı bel ağrım var sanki bir gün önce çok yorulmuşum gibi. Dik bir şekilde yürürken çok ağrıyor öne eğilince ağrı yok ama geriye doğru esneme hareketi yapınca inanılmaz ağrıyor. Bu normal mi yoksa başka bir sıkıntı mı var acaba inş geçer ya

Inş kalbindeki olur.

Merhaba benim son adet tarihim 15 şubattı.
3 ve 4 marti degerlendirdik
17 mart adet tarihimdi gecikti
3 marttan itibaren kasık ve bel ağrısı çekiyorum
4 gündür yoğun bi şekilde mide bulantısı ve halsizlik var.
Bütün gün midem ağzımda geziyorum.
Ve yumurtlamadan itibaren yoğun bi akıntı var.
Ayrıca göğüslerimde aşırı ağrı hassasiyet var.
Dayanamadım adetten bi gün önce yani 16 martta idrar testi yaptım negatif cıktı. Ama moralimi bozmadım biliyorum karnimda birşeyler var
Cuma günü kan verdim sağlık ocağına ve yarın sonucu alicam İnşAllah
Mevlam isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Sonucunuz çıktımı

Hamile olan arkadaşlar merhaba öncelikle :) sizlere bir sorum olacak, regl gecikmesi olmadan önce birebir reglde olduğu gibi yumurtalık ağrısı yaşayan oldu mu? Ve adetten farklı olarak ne gibi belirtileriniz oldu regl tarihi gelmeden?

merhaba kızlar ben 3 4 gün önce yumurtlama döneminde ilişki yaşadım şimdi gözlemliyorum vucudumu göğüslerimde ki damarlar belli olmaya başladı ucunda da değişiklikler var ara sıra çok kısa sol kasığıma bıçak gibi bi saplama oluyor başına gelen var mı ? göğüsdeki değişiklikler ilk belirtiler arasında mı

Evet benim oldu adetim 7 gün sürüyor bitti biz değerlendirdik.sonra 5 gün sonra göğüs ucum hassasiyetleşti.belim ağrıdı mide yanması oldu sonra 15 gün varken tekrarladı bunlar şimdi ise adetime 7 gün var yine var şimdi acayip şekilde belim ağrıyor bilmiyorum valla yarın test alıp bakacam

Hayirlisi olsun inşallah

Kızlar bugün 21. Günüm progesteron testi verdim, sonuç 15.30 çıkmış. Sizce bu değer hamilelikle ilgili bir ışık verir mi?

Ya kızlar birşey diyecemm benim bugün adet günüm fakat ertesi gün kahverengi leke geldi bugün de pembesi bir leke geldi takvime göre 4 haftalık gebeyim. Acaba yerleşme kanaması mi yoksa adet mi yarın kan vermeye gidecem ama benim gibi olan varmı ? Şimdi uyuyacam uyandigkmda umarım kan gelmez adet olmam kızlar ne olur bana dua edermsiniz çok kötü olurum ya eşimde umutlandi İnşallah hamileyimdir

Kan testi ver eğer varsada önceden önelem alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…