Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım benim amin inşallah Bakalım inşallah Cumartesi de güzel sonuçlar alırsak bi de keseyi görürsek Allahın izniyle bol bol dua ediyorum Test ne oldu yaptın mı? Güxel haberlerini alırız inşallah
Pazartesiye kadar beklicem adet olmazsam kan vericem direk idrar testinden soğudum

Benimde adet tarihim 19subatti iki gun once ogrendim cift cizgiyi fakat kan vermeye gitmedim iki ay oncede kimyasal yasadim bati beklemeliyim sizce dr size herhangi bi ilac verdimi tarihlerimiz hemen hemen ayni birde kac cikti kan degeriniz acaba
Hayırlı olsun size de benim ikinci bebeğim olacak inşallah o yüzden ağırdan alıyorum sadece kan testi yaptırdım yarın tekrarlayacağım doktora görünmedim henüz ☺ kan değerim 43 çıktı

Hayırlı olsun size de benim ikinci bebeğim olacak inşallah o yüzden ağırdan alıyorum sadece kan testi yaptırdım yarın tekrarlayacağım doktora görünmedim henüz ☺ kan değerim 43 çıkr
Rabbim insallah guzel sonuclar cikartir karsiniza :) ben en iyisi bekleyim bati umutlanmakta umutlandirmakta istemiyorum benim ilk bebegim olcak olursa insallah o yuzden tecrubesizim bu konularda garip seyler hissediyorum ama konduramiyorum da yine kimyasal olursa diye

Arkadaşlar iyi aksamlar benim adetime daha 12 gün var ilk gebeliğimden 2 buçuk yasında bi kızım var şimdi ikinci bebeğimizi istiyoruz planlı olduğu için 9 mart ve 13 mart da kan verdim ilk sonuç 0.16 ikinci sonuç 0.37 çıktı daha öncelerde de kızım dan önce de be zaman kan versem sonuç en fazla 0.07 çıkardı sizce şuan gebelik varmıdır? Bir çok belirtim var mesela akıntım arttı göğüslerimde ki damarlar yine çok belirgin mide yanması ve bulantı oluyor gece uyanıp sanki günlerdir yemek yememişim gibi aç hissediyorum kendimi aşırı tuvalete gidiyorum ve kokulara karşı çok hassas oldumm

Amin hepimize inşallah İnşallah sağlıklı ilerler süreç bütün hamileler ve bizim için

Biz 1,5 yılı geçti evleneli ama ilk defa bu ay ovülasyonda denedik. Aslında olur mu diye hiç stres yapmıyorum ama arada buradaki belirtileri de okumak istiyorum. Ay sonunda regl olmam gerekiyor umarım regl olmam eğer tutarsa belirtileri yazacağım. Gebelik düşünen herkes umarım çok beklemeden güzel haberi alır

Canım benim amin inşallah Bakalım inşallah Cumartesi de güzel sonuçlar alırsak bi de keseyi görürsek Allahın izniyle bol bol dua ediyorum Test ne oldu yaptın mı? Güxel haberlerini alırız inşallah
S.a cnm nasılsın nasıl oldun ?

Sonuç neymiş? Topiğin tamamını okumadım.

Sonuç neymiş?

Hayırlı olsun yavrunuz, topiğin tamamını okumadım inş sağlıkla ilerler.

Çok erken yapmışsıız testi, belirgin belirtiler mi vardı ki test yaptınız?
sağol canım ben doğum yaptım bebek 5,5 aylık oldu bile :) Darısı başınıza Hiç belirtim yoktu annem rüyasında görmüştü öylesine yapmıştm testi.. yalnız benimki erken döllenme olmuştu bebek hep haftasından 1 hafta büyük çıkıyordu ölçümlerde o yüzden erken çıkmış testte sanırım.. Adetten 6 gün önce B-hcg değerim 300 küsür çıkmıştı.. Adet gününde 1900 çıkmıştı. Yani normalde adet gününde 200-300 çıkar. Belirtilerim de 6. haftadan sonra çıkmaya başladı, uyku, mide bulantısı. Ondan önce bir belirtim yoktu.

Aynı durumu yaşıyorum ama benim de negatif çıktı. Sancilandigim gün adet olurum normalde. Test aldım,negatif. Benim üç gün geçti adetimden
Şuan da aynı durumdayım 3 gün geciktin test yaptım ve negatif çıktı ama hiç bi adet belirtim yok şuanda . Normalde adetim gelmeden sancım olur. Kafam çok karışık yeniden test yapmalı mıyım?

Şuan da aynı durumdayım 3 gün geciktin test yaptım ve negatif çıktı ama hiç bi adet belirtim yok şuanda . Normalde adetim gelmeden sancım olur. Kafam çok karışık yeniden test yapmalı mıyım?
Canım benim negatif çıktı. Ben beş gün geçmişti ki adet oldum.testler artık eskisi gibi değil. Pek yanılma payı yok.yine de yapabilirsin tabi ne olur ne olmaz

Inş canım. Yumurtlamam klasik 14.gün mü oldu, o çok genel bilgidir ya herkesin uymuyor.
Evet yılda en fazla 2 defa oynuyor geri kalanında 26 27 günde regl oluyorum. Çoğu zaman da yumurtlamayı hissediyorum. Düzenli olduğu için biraz umudum var. İlk adet gününden itibaren 5 ile 15 günleri değerlendirdim artık geri kalanı nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…