Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yaşadığım şeyler psikolojik mi derken bugün öğlen 3 4 gibi çok az miktarda pembemsi bi kanamam oldu ve devamı gelmedi deli gibi sürekli kontrol ediyorum Yerleşme kanaması mı acaba regl olsa şimdiye devamı gelir miydi.. yarın hala olmamışsam cesaret edip test alıcam..

Sorun olsa devam ederdi diye düşünüyorum inşAllah bi sıkıntı yoktur. Senin yumurtlama tarihin ne zamandı?

Sorun olsa devam ederdi diye düşünüyorum inşAllah bi sıkıntı yoktur. Senin yumurtlama tarihin ne zamandı?
Sabah test yaptim tek cizgi cikti. Ovulasyon testi kullanmıyorum ama uygulamaya gore 27 şubat 5 mart ovulasyon gunlerimdi. Dongum cogunlukla 34 gun falan. Valla kalktım bugun de devami gelmedi anlamadim ki. Erken mi yaptim testi acaba. Yerlesme kanamasi olsa hemen ertesi gunu cikar miydi sizce bugun 31. Gunumdu

Biraz daha bekleyin sabretmek zor ama adet olsa devamı gelir kanamanın

Üzülmeyin stres yapmayin 9 ay adet kanaması görenler var

Gelişmeleri yaz mutlaka merak ediyorum nasıl oldun

Canım bugün 80 çıktı hcg. 48 saat olmadan 2 katından fazlaya çıkmış iyi bir haber dedi doktor. Kimyasal gebelik ihtimali azaldı dedi. 5 gün sonra bakalım dedi. Kese görmeden dış gebelik ihtimali hep var dedi. Cumartesi tekrar gideceğiz. İnşallah artışını devam ettirir de sağlıklı bir şekilde devam ederiz Keseyi de hayırlısınüle görelim inşallah Duaya devam Allah hepimizin yardımcısı olsun Kahverengi akıntım devam ediyor. İç çamaşırına geçecek kadar değil ama sükdiğimde açık renk kahverengi geliyor.

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.acaba akıntınız oldu mu gebelik belirtisi olarak

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.acaba akıntınız oldu mu gebelik belirtisi olarak
Hayırlı olsun, Allah sağlıklı doğum nasip etsin. Peki adete yakın adet olacak gibi hissettiniz mi, ufak ufak ağrır hani ?

Maalesef kimyasal ile sonuçlandı değerim 266 ya çıktı sonra düşmeye başladı. Akıntım da oldu beyaz renkli gibi ama o tarz şeyler normalde de olduğu için anlamamıştım. Adet sancısına benzer ağrı yaşadım ama normal zamana göre azdı kasık ağrım. Hala ağrım yoğunlaşmadı diye test yaptım hatta

Çok mutlu oldum sağlıcakla kucağına al yavrunu inşAllah bnde dayanamadım bugün test aldım eczaneden, yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağım inşAllah

Üzüldüm tez Zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin Allah

Herkese merhaba ☺ Bu ay ilk denememiz sonucu 13 martta hamile olduğumu öğrendim dün kan testiyle doğrulandı.son regl tarihim 20 şubattı yani erken öğrendim baya çünkü belirtilerim çok fazlaydı bana göre. Belirtilerimi yazmak istedim belki benzer şeyler yaşayanlara yardımcı olurum

yumurtlama günümden sonra bel ağrım ve akıntım başladı bel ağrım çok şiddetliydi akıntım da çok yoğundı çamaşırımı sürekli ıslak hissettim günde 5 defa çamaşır değiştirdiğim oldu.
ara ara kasık batmalarım oldu yunurtlamadan hemen sonra yine ve tam olarak yumurtlamadan 5 gün sonra inanılmaz bel ve kasık ağrım oldu ayakta zor durdum diyebilirim regl ağrısı gibi bit ağrıda hissettim yine akıntım çok fazlaydı (akıntım hala çok fazla ve garip bir kokusu var başından beri hatta acaba enfeksiyon mı dedim ama değilmiş.)
Yumurtlama sonrası ve hala devam eden gaz problemim var sürekli karnımda gaz sıkışması hissediyordum özellikle yemeklerden sonra maden suyu içme ihtiyacı duyuyorum midemden gaz geliyor gibi oluyor rahatsızlık hissediyorum. Cildim çok kuru ayrıca bir haftadır yüzüm bile yüzülüyor gibi oldu sürekli nemlendirmeme rağmen ellerimin üzeri ve ayak bileklerimde çok kuru.
belirtilerim bu kadar Allah bebek bekleyen herkesin gönlüne göre versin

Benimde adet tarihim 19subatti iki gun once ogrendim cift cizgiyi fakat kan vermeye gitmedim iki ay oncede kimyasal yasadim bati beklemeliyim sizce dr size herhangi bi ilac verdimi tarihlerimiz hemen hemen ayni birde kac cikti kan degeriniz acaba

Çok mutlu oldum sağlıcakla kucağına al yavrunu inşAllah bnde dayanamadım bugün test aldım eczaneden, yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağım inşAllah
Canım benim amin inşallah Bakalım inşallah Cumartesi de güzel sonuçlar alırsak bi de keseyi görürsek Allahın izniyle bol bol dua ediyorum Test ne oldu yaptın mı? Güxel haberlerini alırız inşallah

Canım benim amin inşallah Bakalım inşallah Cumartesi de güzel sonuçlar alırsak bi de keseyi görürsek Allahın izniyle bol bol dua ediyorum Test ne oldu yaptın mı? Güxel haberlerini alırız inşallah
Negatif cıktı ama beklemedeyim erken yapmış olabilirim yarın adet günüm
Ve ben hamile olduğumu anlıyorum var içimde birşeyler
Mide bulantılarım başladı midem ağzımda geziyorum ve normalde adet öncesi çok üşürdüm elim ayağım buz gibi olurdu nekadar giyinsemde ısınamazdım adetim bitince ısınmaya başlardım ama şuan evde sıfır kolla geziyorum

Pazartesiye kadar beklicem adet olmazsam kan vericem direk idrar testinden soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…