Amin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua eder misin. Düzensiz adetim 28 35 gün arasında oluyorum genellikle 30 31 gün .. Şunu anlamıyorum ilişkiden kac gün sonra testte cikiyo . Cumartesi değerlendirdim daha erken biliyorum ama alt kısmında hafif ağrı var belim de de . Insallah hamileyimdirYüce rabbim tüm isteyenlere versin inşallahsagolasin
Insallah Rabbım herkesi çocuk sahibi yapsinAmin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua eder misin. Düzensiz adetim 28 35 gün arasında oluyorum genellikle 30 31 gün .. Şunu anlamıyorum ilişkiden kac gün sonra testte cikiyo . Cumartesi değerlendirdim daha erken biliyorum ama alt kısmında hafif ağrı var belim de de . Insallah hamileyimdir
Sanırım 28 subat 1 martBence varsa kanda çıkar yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Uzayan akıntı yumurtlama günü oluyor degilmiSanırım 28 subat 1 mart
Merhaba benimde yumurtlama günüm aynı günlerdi degerlendirdikKızlar merhaba :) yumurtlama günüm 2 veya 3 marttı. Testten pek emin olamadım da :/ ayın 1-2-3-4-5ini değerlendirdik. Şimdi yumurtlama üzerinden henüz 1 hafta geçti ama bilmiyorum psikolojik mi ama belirtilerim;
1) Göğüslerimde acı oluyor. Özellikle dokunmada daha da hassas
2) Süt gibi beyaz kokusuz akıntı oluyor. Hatta öyle ki tuvalette idrardan sonra bile şıp şıp akıyor.
3) Bel ağrısı (fakat bende fıtık var o yüzden ayırt etmem zor)
4) Karın bölgemde batma oluyor. Özellikle eğilip kalkarken veya bir yere uzanırken.
5)Kabızlık
6)Dün akşam eşim evde tişört şortla gezerke n ben battaniye altında titredim. Bugün olmadı tekrar. Ateşim de 36.7 ve üstü çıkıyor yumurtlamadan beri.
Sizce 1 hafta içinde bu belirtileri göstermek mümkün müdür? Döngülerim düzensiz olduğu için ne zaman regl olacağımı da tahmin edemiyorum. Regl belirtisi mi? Psikolojik mi? Hamilelik olabilir mi? Çok merak ediyor ve istiyoruz. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Canım benim sonra daha da arttı belirtiler. Sık idrara çıkma, düşük tansiyon, vb. Test yaptım Predictor daha koyu gördüm çizgiyi tam sevindim tuvalette kan geldiMerhaba benimde yumurtlama günüm aynı günlerdi degerlendirdikbnde de ayni belirtiler var adetimi beklemedeyim bakalım bu çarşamba regl günüm
Canım benim inşallah güzel haberler alır sağlıkla tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallahMerhaba benimde yumurtlama günüm aynı günlerdi degerlendirdikbnde de ayni belirtiler var adetimi beklemedeyim bakalım bu çarşamba regl günüm
Hadi insallah vardirr. Benimde belirtilerim oyle yumurtlamanin 13. Gunu yarin adet gunum test yaptim negatif amaKızlar beni şüpheye düşüren gözlemlediğim herseyi sıralıyorum. Bugün 29. günüm. Reglim çok düzenli değil, 28 - 38 gün arası değişiyor ama çoğunlukla 33 gün falan döngüm. Bu hafta regl olursam bu belirtiler insanı umutlandırmamalı mı belki size de faydası olur. Ovulasyon testi kullanmadım ama appin söylediği tarihlerde akıntı ve vücut ısıdı yükselmesi de yaşadım ve 2 günde bir değerlendirdik.
O dönem bir gün kasıklarımda bir sancıyla uyandım. Ertesi gün de ara ara sancı girdi, regl olacakmışım gibi bir sancı. Ve bu güne kadar hafif de olsa her gün bir sancı, batma vs yaşamışımdır.
Yine o dönem 4 5 gün boyunca inanılmaz susadım. Normalde gün içinde hiç su içemeyen zorla 1 2 bardak içmeye çalışan insan arka arkaya bardak bardak su içip susuzluğumu yine gideremez oldum. Sonra susama geçti.
26. Günümde sadece bir kez idrarımda garip bir koku aldım. Ateşim normalde 36 - 36.5 arasıdır. Bu günden itibaren hafif ayeşim var gibi hissettiğim için arada ateşime baktım. 36.7 37 arasıngidip geliyordu, hala öyle.
27. Gün göğüs ucumda anlık ani bir sızlama oldu. Regl öncesi göğüs hassasiyeti yaşayan biri değilim. Regl olacakmış gibi ara ara sancı girip geçmeye devam etti.
29. Gün yani bugüne gelelim. Hafif bir baş ağrım, halsizliğim var. Mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadığım için uzandım. Çişim var diye sıkışmış gibi tuvalete gittim 2 kere ama azıcık bir şey çıktı. Ateşim 36.5 37.2 arası gidip geliyor. Bir üşüyüp bir terliyorum gün içinde. Ateş basıyor, elllerim ayaklarım soğuk soğuk terliyor. Pek terleyen biri değilimdir normalde. Daha önce görmediğim bir akıntı gördüm beyaz ve katılaşmış şekilde.
Reglim düzenli olmadığı için test yapmayı henüz düşünmüyorum bi hafta içinde olmazsam o zaman yapacağım. Bunların hepsi hem hamilelik belirtisi olabilir, hem regl öncesi, hem başka enfeksiyonlar hem de psikolojik olabilecek şeyler. Birlikte bekleyip görelim..
Adetiniz gecikmeden çıkmayabilir, ben o yüzden yapmıyorum. İnşallah güzel haberler alırız. Siz de durumdan haberdar edinHadi insallah vardirr. Benimde belirtilerim oyle yumurtlamanin 13. Gunu yarin adet gunum test yaptim
Haberleselim insallah guzel haberler veririz birbirimizeAdetiniz gecikmeden çıkmayabilir, ben o yüzden yapmıyorum. İnşallah güzel haberler alırız. Siz de durumdan haberdar edin
İçini ferah tut dinlen bol bol dua et tevekkül et inşAllah bebişin kalır seninle bnde dua edicemCanım benim sonra daha da arttı belirtiler. Sık idrara çıkma, düşük tansiyon, vb. Test yaptım Predictor daha koyu gördüm çizgiyi tam sevindim tuvalette kan geldikoşa koşa doktora gittim hcg 35 çıktı. Pazartesi bi daha kan vereceğim. Çok
korkuyorum bilmiyorum ne olacak durum
Amin birlikte alırız İnşAllahCanım benim inşallah güzel haberler alır sağlıkla tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah
Şuan nasılsın kanama devam ediyor mu ? Adet kanaması gibi mi peki ? Belki şu üstüne görme olayı varya ondandırCanım benim sonra daha da arttı belirtiler. Sık idrara çıkma, düşük tansiyon, vb. Test yaptım Predictor daha koyu gördüm çizgiyi tam sevindim tuvalette kan geldikoşa koşa doktora gittim hcg 35 çıktı. Pazartesi bi daha kan vereceğim. Çok korkuyorum bilmiyorum ne olacak durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?