- 22 Temmuz 2020
- 13
- 3
- 1
- 25
Ayrıca kasıklarımda batma hissediyordum iki gündür yok yaklaşık bir hafta önce falan göğüslerime dokunamıyordum acısından bel ağrısı bacaklarım sanki çok yürümüşüm gibi ağrıyorBenim de reglim 6 Ekim olacak ve fazlasıyla belirti yaşıyorum. Sizinkinden farkı lekelenmem falan yok beyaz kremsi akıntı, tansiyon düşüklüğü oldu iki üç kez, aşırı derecede gün içinde uyku, normalde de sık idrara çıkarım ancak artık geceleri idrara kalkmaktan uyku uyuyamıyorum 3-4 kez en az. Ve sabah uyanınca midem boş iken ağızdan gaz çıkarıyorum ve bu gece gündüz akşam sürekli oluyor. Hamileler bi yardım lütfen. Belirtiler hamilelik belirtisi mi acaba???
Benim de reglim 6 Ekim olacak ve fazlasıyla belirti yaşıyorum. Sizinkinden farkı lekelenmem falan yok beyaz kremsi akıntı, tansiyon düşüklüğü oldu iki üç kez, aşırı derecede gün içinde uyku, normalde de sık idrara çıkarım ancak artık geceleri idrara kalkmaktan uyku uyuyamıyorum 3-4 kez en az. Ve sabah uyanınca midem boş iken ağızdan gaz çıkarıyorum ve bu gece gündüz akşam sürekli oluyor. Hamileler bi yardım lütfen. Belirtiler hamilelik belirtisi mi acaba???
Benimde sarımsı krem gibi akıntım vardı canım, kasıklarda batma ve adet sancısını andıran bir kaç saniyelik sancılarımda oldu, bel ve sırt ağrısıda yaşıyorum bu gün idrar testim pozitif çıktı kan testi yaptırmadım henüz.Ayrıca kasıklarımda batma hissediyordum iki gündür yok yaklaşık bir hafta önce falan göğüslerime dokunamıyordum acısından bel ağrısı bacaklarım sanki çok yürümüşüm gibi ağrıyor
Rabbim sağlıklı ömürler versin, ben de heyecanla adet günümün geçmesini bekleyeceğim ama belirtileriniz benim gibi miydi??Benimde sarımsı krem gibi akıntım vardı canım, kasıklarda batma ve adet sancısını andıran bir kaç saniyelik sancılarımda oldu, bel ve sırt ağrısıda yaşıyorum bu gün idrar testim pozitif çıktı kan testi yaptırmadım henüz.
Allah hayırlısını nasip etsin, inşaAllah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
hemen hemen benzer belirtiler vardı bende de hatta bazıları hala devam ediyorRabbim sağlıklı ömürler versin, ben de heyecanla adet günümün geçmesini bekleyeceğim ama belirtileriniz benim gibi miydi??
ben cocukları cok sevıyorum cunku.gezmemıze devam edıyoruz.cicim ayınada.zaten bebek gelene kadar bı 9 ay daha gecer.eee anca...bıde ben bebişlere bayılıym yaaa.:ecrin_bebek:
Allah gönlünüze göre versin.Ama hamilelikte öyle 9 ay gezilmiyor.Eltim ilk gecede hamile kalmıştı.Doğuma kadar mide bulantısı yaşadı.Hatta bir kaç kere bu yüzden hastaneye bile yattı.Yaşin küçükse hiç acele etme zamana bırak.Zamanı gelince bebislerinizin bu dünyada rızkı varsa emin olun hiç birşey bu dünyaya gelmelerine engel olamıyor.
Benimde hamilelikte gaz dışında bu tarz belirtiler oluyordu.Ya hamilesiniz ya da idrar yolu enfeksiyonu geciriyorsunuz.Evde test yapabilirsiniz.Ben regli olmadan 1 hafta önce test yapıyorum ve genellikle hemen sonuç cikiyor.Sağlik ocağına gidip bhcg ve enfeksiyon var mı bir baktırın.Cünkü enfeksiyonlar düşük yapmaya sebep olabiliyor.Benim de reglim 6 Ekim olacak ve fazlasıyla belirti yaşıyorum. Sizinkinden farkı lekelenmem falan yok beyaz kremsi akıntı, tansiyon düşüklüğü oldu iki üç kez, aşırı derecede gün içinde uyku, normalde de sık idrara çıkarım ancak artık geceleri idrara kalkmaktan uyku uyuyamıyorum 3-4 kez en az. Ve sabah uyanınca midem boş iken ağızdan gaz çıkarıyorum ve bu gece gündüz akşam sürekli oluyor. Hamileler bi yardım lütfen. Belirtiler hamilelik belirtisi mi acaba???
Gebelik kayıplarınız araştırıldı mı?3 aydır falan daha cok istiyoruz daha öncesinde 2 gebelik kaybım var
Bir kaç gün sonra sağlık ocağında tekrar baktırın.Eğer değerleriniz en az %60 artmış ise hamilesiniz.Regli doneminizden bir hafta sonra da yaptırın.Eğer değerlerinizde çok artış olmuş ise kimyasal gebelik korkunuz olmasın.merhabalar aranıza yeni katıldım 26 ağustosta reglim başlangıç günüydü 20 eylülde evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün eşimle hastaneye gittim kan testi yaptırdım beta hcg hormonum 32.69 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama normal hcg değerlerine bakıyorum benımki çok düşük duruyor hamile miyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim aşırı derecede halsiz hissediyorum kasıklarımda karnımda kramplar oluyor ara ara baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bide benim göğüs rengim çok açık pembe idi biraz kararmış hatta ucu tamamen kararmış neredeyse ve damarlarım çok belli olmuş. Ümitlenmek istemiyorum ama tüm belirtiler gebeliğe çıkıyor. Normalde pms dönemimi çok hissederim daha ilk günden başlar kasık ağrılarım henüz pms belirtim de yok..hemen hemen benzer belirtiler vardı bende de hatta bazıları hala devam ediyor
Daha önce büyük bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yatağa hapsoldum yaklaşık bir ay kadar. Bir de enfeskiyon olsa koku kaşıntı yanma türü şeyler olurdu bende sadece beyaz krem renginde kokusuz kaşıntısız bir akıntı geliyor. Merkeze uzak oturuyorum ancak gittiğimde gebelik testi alacağım, bundan 6 ay önce de 10günlük gecikmem olmuştu o yüzden biraz geçmesini bekleyeceğim galibaBenimde hamilelikte gaz dışında bu tarz belirtiler oluyordu.Ya hamilesiniz ya da idrar yolu enfeksiyonu geciriyorsunuz.Evde test yapabilirsiniz.Ben regli olmadan 1 hafta önce test yapıyorum ve genellikle hemen sonuç cikiyor.Sağlik ocağına gidip bhcg ve enfeksiyon var mı bir baktırın.Cünkü enfeksiyonlar düşük yapmaya sebep olabiliyor.
Rica ederimÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bide benim göğüs rengim çok açık pembe idi biraz kararmış hatta ucu tamamen kararmış neredeyse ve damarlarım çok belli olmuş. Ümitlenmek istemiyorum ama tüm belirtiler gebeliğe çıkıyor. Normalde pms dönemimi çok hissederim daha ilk günden başlar kasık ağrılarım henüz pms belirtim de yok..
Amin inşallah,Rica ederimbenim göğüs ucum hep kahverengiydi o yüzden pek bir şey değişmedi ama kararması gebelik belirtilerinde var bata 2 gün kala göğüs uçlarımda hafif ağrı başladı benim. Benim kasık ağrım tam regl günü oluyordu ama bu sefer 4 gün kala başladı. Allah hayırlısını nasip etsin
çok teşekkür ederim ilginiz için iki gün öncetekrar hastaneye gittim beta hcg 2409 3 haftalık hamileyim :)Bir kaç gün sonra sağlık ocağında tekrar baktırın.Eğer değerleriniz en az %60 artmış ise hamilesiniz.Regli doneminizden bir hafta sonra da yaptırın.Eğer değerlerinizde çok artış olmuş ise kimyasal gebelik korkunuz olmasın.
Maşallah,Allah sağlıkla kucaginiz almayı nasip etsinçok teşekkür ederim ilginiz için iki gün öncetekrar hastaneye gittim beta hcg 2409 3 haftalık hamileyim :)
Bende gördüm silik çizgiyi,hayırlı haberler alırız inşallah.Simdilik hamileymissin gibi çok dikkat etmelisin ama fazla umutlanmak da lazım.bazen kimyasal gebelikte olabiliyor.Regli gününebir kaç gün kala tekrar test yaparsın.baktin çizgi çok belirgin sağlık ocağına 2-3 aralıklarla gidip test yaptirasbilirsinKızlar iyi geçeler sabah erken gebelik testi aldım yaptım gecikmem yok hatta 13 gün var testte o sinir bozucu silik çizgi çıktı ama bi ben mi görüyorum
İnşallahhhhh sabah altımdan bir zonklama oldu uzandım geçti ve aşırı gergin sinirliyimBende gördüm silik çizgiyi,hayırlı haberler alırız inşallah.Simdilik hamileymissin gibi çok dikkat etmelisin ama fazla umutlanmak da lazım.bazen kimyasal gebelikte olabiliyor.Regli gününebir kaç gün kala tekrar test yaparsın.baktin çizgi çok belirgin sağlık ocağına 2-3 aralıklarla gidip test yaptirasbilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?