- 26 Aralık 2019
- 168
- 219
- 23
- 35
Amin,teşekkür ederim. Tez zamanda size de nasip olsun inşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende uygulayacağım. Bir kısmını yapıyorum zaten ama yeterli değil demekki. Günaşırı ilişki olayını yapamıyoruz eşim yorgun yada stresli oluyor çocuk için deneyince hepten stres olup zorlanıyor, onu başarsak belkide olcak sadece yumurtlama zamanı 1-2 kez deniyoruz
tebrikler canım.. ne güzel detaylı yazmışsın.. bize de umut olsun:) Sağlıkla ilerlesin inşallah...Kızlar merhaba ben 3 gün önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. ben bu gebeliği hissettim. Vücudumda değişik belirtiler vardı. Her zamanki gibi olmayan.
Adet gibi fakat çok erken başlayan. Adet günümde de hiç belirti yaşamadım.
Adet günümden 10 gün önce adet belirtileri yaşadım. Buraya da yazdım hatta. Normalde bu kadar erken başlamazdı.
10 gün boyunca yaşadığım belirtiler: sırtım belim çok ağrıdı. bariz burun tıkanıklığı,ağız kuruluğu,geceleri ateş basmasından dolayı uyuyamadım. Sol kasıkta batmalar oldu. Geceleri ayak parmaklarıma kramp girdi. Normalde adete yakın iştahım bariz artar. Hiç iştahım olmadı. Yalnız şunu belirteyim göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Genelde yaşanırmış. Sadece göğüs dolgunluğu biraz oldu.
Bu ay daha dikkat ettik. Adet bitince 2. Gün başladık günaşırı ilişki oldu. İlişki sonrası ilk kez bu ay hemen lavaboya gitmedim. Hemen duş almadım sabah aldım. En az 1 saat yerimden kalkmadan yattım. Belime yastık da koydum ayaklarımı kaldırdım. Üşütmemeye dikkat ettim. Sıcak havalarda bile evde çorapla gezdim. Bir de belime atkı bağladım sıcak tutsun diye. Belki de işe yaramıştır.
İlk defa bu ay keçiboynuzu özü tükettik eşimle beraber . Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı.
Doğal ev yoğurdu tükettik.Bol meyve ve kuruyemiş tükettik. (Fındık,ceviz,badem,kaju)
Abur cuburu ve paketli gıdaları azalttık.
Birkaç aydır folik asit kullanıyorum zaten.
Kısacası kızlar ciddi anlamda dikkat ettiğim ay hamile kaldım. İnşallah bu bilgiler size ışık olur. Darısı başınıza
Teşekkür ederim. Sizlere de nasip olur inşallahtebrikler canım.. ne güzel detaylı yazmışsın.. bize de umut olsun:) Sağlıkla ilerlesin inşallah...
Merhaba, hamilesiniz bence daha erken olduğu için değer düşüktür. 1 ay bile olmamış testi tekrarladiginizda değer yükselecektir diye düşünüyorum.merhabalar aranıza yeni katıldım 26 ağustosta reglim başlangıç günüydü 20 eylülde evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün eşimle hastaneye gittim kan testi yaptırdım beta hcg hormonum 32.69 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama normal hcg değerlerine bakıyorum benımki çok düşük duruyor hamile miyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim aşırı derecede halsiz hissediyorum kasıklarımda karnımda kramplar oluyor ara ara baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı
bu da evde yaptıgım testimMerhaba, hamilesiniz bence daha erken olduğu için değer düşüktür. 1 ay bile olmamış testi tekrarladiginizda değer yükselecektir diye düşünüyorum. ☺
Daha adet tarihinizi geçmediğinizden değer düşük döllenip yuvalanma yeni olduğundan hormonu yeni salgılamaya başladınız. 2güne kan verip iki kat artışını takip edin, ztn dr unuz da sölemiştir sanıormmerhabalar aranıza yeni katıldım 26 ağustosta reglim başlangıç günüydü 20 eylülde evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı aynı gün eşimle hastaneye gittim kan testi yaptırdım beta hcg hormonum 32.69 çıktı doktor hayırlı olsun dedi ama normal hcg değerlerine bakıyorum benımki çok düşük duruyor hamile miyim sizce yardımcı olursanız çok sevinirim aşırı derecede halsiz hissediyorum kasıklarımda karnımda kramplar oluyor ara ara baş dönmesi mide bulantısı bel ağrısı
Ovulasyon gunlerinde ovulasyon testi yapip en belirgin cizginin ciktigi gun yani yumurtlama gununuzda iliskiye girip nokta atisi yapabilirsinizTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler bende uygulayacağım. Bir kısmını yapıyorum zaten ama yeterli değil demekki. Günaşırı ilişki olayını yapamıyoruz eşim yorgun yada stresli oluyor çocuk için deneyince hepten stres olup zorlanıyor, onu başarsak belkide olcak sadece yumurtlama zamanı 1-2 kez deniyoruz
Benim bat 29 Eylül bende de bir kaç gündür sırt ve bel ağrısı vardı bu gün geçti gibi dudağım falan uçukladı o kadar halsizim ki anlatamam. Sırt ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen bir kaç kişi duydum ama regl belirtisi de olabilirmiş. Şu an şöyle düşünüyorum ya coronayım ya hamileyim yada bu ay regl çok fena geçecek. Hakkımızda hayırlısı olsunBnm bat bugün 26 Eylül gelen giden yok fakat bel ağrım var şiddetli benim gibi olan var mı böyle olup da hamile olduğunu öğrenen kasıklarda vs ağrım yok geçen günlerde kasığımda bişey hisseder gibi oluyodum
Şuan 5-6 gün var yumurtlamama her ay denk getirmeye çalışıyoruz çatladıgini da hafif ağrıdan hissediyorum ama yine yok stres mi yapıyorum acaba bilemedimOvulasyon gunlerinde ovulasyon testi yapip en belirgin cizginin ciktigi gun yani yumurtlama gununuzda iliskiye girip nokta atisi yapabilirsinizbi deneyin derim iliski sayisini arttiramiosaniz gonlunuze gore olsn her sey
olabilir rahatlık önemli bunu bi arkadaşımda çok net gördük. ne zmnki kafası rahatladı hmn bebek geldiŞuan 5-6 gün var yumurtlamama her ay denk getirmeye çalışıyoruz çatladıgini da hafif ağrıdan hissediyorum ama yine yok stres mi yapıyorum acaba bilemedim
İnşallah valla bir yerden sonra salmak lazım 8 ay oldu bakalımolabilir rahatlık önemli bunu bi arkadaşımda çok net gördük. ne zmnki kafası rahatladı hmn bebek geldidarısı sana olsun
Amin valla ben de korona düşündüm sonra dedim sırt değil belim agryor falan neyse ağrım hafifledi bayağı bakalım canım hamileyizdir umarim Allah'tan dileğim hayrlsylaBenim bat 29 Eylül bende de bir kaç gündür sırt ve bel ağrısı vardı bu gün geçti gibi dudağım falan uçukladı o kadar halsizim ki anlatamam. Sırt ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen bir kaç kişi duydum ama regl belirtisi de olabilirmiş. Şu an şöyle düşünüyorum ya coronayım ya hamileyim yada bu ay regl çok fena geçecek. Hakkımızda hayırlısı olsun
Hepsi belirti canımbenımde adet tarıhım 5 ekim şuanda ağzımın tadı çok değişti baş ağrım var bazen hararet basıyor bunlarda belirti olabılırmı yedıklerımden tat alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?