Göğüslerim de yanma gibi acımaya başladı . Kaset yaptım ama cıkmadı. İlk idrarla yapmam gerekiyormuş. Gönlümüzdeki sağlıkla olsun inşallahBende daha gitmedim dr a folik asit kullanıyorum
bende daha gitmedim kadın doğumcuya yarın randevum var folik asit kullanıyorum ama
Kanda bile hemen çıkmıyor 15 20 gün sonra çıkıyorGöğüslerim de yanma gibi acımaya başladı . Kaset yaptım ama cıkmadı. İlk idrarla yapmam gerekiyormuş. Gönlümüzdeki sağlıkla olsun inşallah ❤
Arkadaslar merhaba bugun yumurtlamanın 13.Günü adet olmadım hcg testi negatif, takvimim uygulamasına göre de adete 4 gün var 28 günde bir adet olıyorm bazen 27 de oluyor. Sizce hala umut var mı. Testte silik bile çizgi yok
Aynen oyle de heyecan işteMerhaba, benimde yumurtlamamin 13. Gunu. 28 günde bir adet oluyorsan 14. Günü adet olursun yani yarın. ben de bekliyorum en son dün akşam test yapmıştım negatif. Daha erken olabilir senin için de adet gününün geçmesini bekleyip test yapmak lazım kesin sonuç için
Bende öyle hissediyorumAynen oyle de heyecan iştesanrım yarın olurum agrılarım var, hayırlısı
3 aydır falan daha cok istiyoruz daha öncesinde 2 gebelik kaybım varBende öyle hissediyorum ☹ kaç aydır deniyorsunuz
Allah bir daha yasatmaz inşallah. Çok geçmiş olsun.3 aydır falan daha cok istiyoruz daha öncesinde 2 gebelik kaybım var
Cok tesekkur ederimAllah bir daha yasatmaz inşallah. Çok geçmiş olsun.
Adet gününüz geçti mi acabaArkadaslar acil yardim beta hcg degerim 16 gelmis sizce doktora gitmek icin pazartesiyi beklemelimiyim herhangi bi sikintim yok
Belirtiler belirtiler yaşamış biri olarak yine hüsrannnYine belirtiler yine kendime bu ay farklı diyorum
Belirtileri yazim surayada bir dahaki aylar kendimi kandirmim
Yumurtlamadan beri aşırı göğüs ucu ağrısı dolgunluk hassasiyet bel agrisi bu ay idrar yanması oldum bol su içtim atlattım çok şükür kasık batmalari bu aralar daha yoğun son 4 gün bata ve 2 gündür kalçama anlık kramplar giriyor gece sıcak basmaları gündüz usumeler iştah artışı ben bunları bildiğiniz yaşıyorum mzrt olursam buraya yazarım gebe olursam inşallah onu da yazarım bu ayda olmazsa artık yorumlara bakmak su belirtimi bu belirtimi deyip aramalar yapmak istemiyorum benim gibi kendini yıpratanlar bu yaşadıklarımı n sonucunu 4 gün sonra beraber görelimçok uzattım
Benim de bugün geldi valla bu ay da olmadıBelirtiler belirtiler yaşamış biri olarak yine hüsrannnkahverengi leke geldi bu gün 2 günüm vardı daha sen umitlenme dedi boşuna ben erkenden gelim dedi saolsun kaşık ve bel agrim var sokulemedim daha belirtiler arayıp kendimi daha fazla yıpratmak istemiyorum arada sizler ne alemdesiniz diye girer çıkarım herşeyin hayırlısı olsun
Benim eşim 1 aydır harnup pekmezi içiyor sabah akşam 1 kaşık en kısa zmnda Dr gideriz tam belli değil malum bizim durum sağlıklı beslenmek lazım ve fazla kilomuzdanda kurtulmak lazım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim de bugün geldi valla bu ay da olmadıbelirtilere inanmıyorum zaten adet gününu geçmeden olan belirtileri kafamızda kuruyoruz kendimizi çok dinlemekten. Bı gün olacak inşallah umudumuzu kaybetmeyelim bitkisel kürlere mi baksak işe yarar mı bilemedim
Ya bişey sormak istiyorum adet kanı neden et parçası gibi yoğun pıhtılı gelir biliyormusunBenim de bugün geldi valla bu ay da olmadıbelirtilere inanmıyorum zaten adet gününu geçmeden olan belirtileri kafamızda kuruyoruz kendimizi çok dinlemekten. Bı gün olacak inşallah umudumuzu kaybetmeyelim bitkisel kürlere mi baksak işe yarar mı bilemedim
Yumurtlamada rahim duvarı kalınlaşmaya başlıyor adete kadar diye biliyorum. Sonra dollenme olmamışsa o oluşan rahim duvari parçalanıyor o yüzden parça gibi gelmesi normal diye düşünüyorum.sonucta orada bir oluşum var. Ne kadar doğru bilemem ama internette de yazar belki.Ya bişey sormak istiyorum adet kanı neden et parçası gibi yoğun pıhtılı gelir biliyormusun
Teşekkür ederimYumurtlamada rahim duvarı kalınlaşmaya başlıyor adete kadar diye biliyorum. Sonra dollenme olmamışsa o oluşan rahim duvari parçalanıyor o yüzden parça gibi gelmesi normal diye düşünüyorum.sonucta orada bir oluşum var. Ne kadar doğru bilemem ama internette de yazar belki.
Covit olabilirmisinnbenımde adet tarıhım 5 ekim şuanda ağzımın tadı çok değişti baş ağrım var bazen hararet basıyor bunlarda belirti olabılırmı yedıklerımden tat alamıyorum
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kızlar merhaba ben 3 gün önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. ben bu gebeliği hissettim. Vücudumda değişik belirtiler vardı. Her zamanki gibi olmayan.
Adet gibi fakat çok erken başlayan. Adet günümde de hiç belirti yaşamadım.
Adet günümden 10 gün önce adet belirtileri yaşadım. Buraya da yazdım hatta. Normalde bu kadar erken başlamazdı.
10 gün boyunca yaşadığım belirtiler: sırtım belim çok ağrıdı. bariz burun tıkanıklığı,ağız kuruluğu,geceleri ateş basmasından dolayı uyuyamadım. Sol kasıkta batmalar oldu. Geceleri ayak parmaklarıma kramp girdi. Normalde adete yakın iştahım bariz artar. Hiç iştahım olmadı. Yalnız şunu belirteyim göğüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Genelde yaşanırmış. Sadece göğüs dolgunluğu biraz oldu.
Bu ay daha dikkat ettik. Adet bitince 2. Gün başladık günaşırı ilişki oldu. İlişki sonrası ilk kez bu ay hemen lavaboya gitmedim. Hemen duş almadım sabah aldım. En az 1 saat yerimden kalkmadan yattım. Belime yastık da koydum ayaklarımı kaldırdım. Üşütmemeye dikkat ettim. Sıcak havalarda bile evde çorapla gezdim. Bir de belime atkı bağladım sıcak tutsun diye. Belki de işe yaramıştır.
İlk defa bu ay keçiboynuzu özü tükettik eşimle beraber . Her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı.
Doğal ev yoğurdu tükettik.Bol meyve ve kuruyemiş tükettik. (Fındık,ceviz,badem,kaju)
Abur cuburu ve paketli gıdaları azalttık.
Birkaç aydır folik asit kullanıyorum zaten.
Kısacası kızlar ciddi anlamda dikkat ettiğim ay hamile kaldım. İnşallah bu bilgiler size ışık olur. Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?