Birincisi olmus insallah ikinciside olur bu sefer saglikli bir sekilde kucagina alirsin. Benimde gecen sene sonunda 8 haftalikken kalbi durmus bende kurtaj olmak zorunda kaldim. 1 senedir duzensiz korunmasiz iliski yasiyorduk ama oyle yumurtlamayi takip etmiyordum hamile kalmak icin.Simdi 2 aydir baya istiyorum.Bu ay Pepapp diye bi programdan uzerinde yumurtlama gunlerimi hesaplayip birliktelik yasadik esimle.Ama o isler oyle degilmis yeni yeni anladim. Bazi insanlar gec yada erken yumurtlayabiliyormus o yuzden takip edebilmek icin ovulasyon testlerinden siparis verdim 30 adet. Bakalim gelir ins yarin hemen baslicam uygulamaya. Birde 2 gun surdu reglm nedenseİnşaAllah canım yaaa böyle olmayınca moralim çok bozuluyor. Zaten şubatta hamile kalmıştım nisanda bebek gelişemediği için 10.haftamda kürtaj oldum şimdi bekliyorum ☹
Kasık ağrısı kaç gün sürdü benim nerdeyse 6 gündür kasık batması ağrısı sancısı hepsi varGebelik belirtisi diyebileceğim bir şey yoktu test yaptığımda, yumurtlama sonrası günlerde kasıklarımda ağrı ve batma olmuştu ama geçmişti. Adete 2 gün kala regl belirtileri yaşamaya başladım. Bir de bacak ve bel ağrısı kalçada batma hissi oldu. Göğüs hassasiyeti yeni yeni çıkıyor mesela hiç yoktu.
Bat ın 1 hafta öncesi oldu sonra geçti sonra tekrar başladı. Şu anda da ara ara oluyor yine.Kasık ağrısı kaç gün sürdü benim nerdeyse 6 gündür kasık batması ağrısı sancısı hepsi var
Ah benimde aynı hayırlısıyla olur inşaallah bugün siz bana ümit verdiniz dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağıniza alırsınızBat ın 1 hafta öncesi oldu sonra geçti sonra tekrar başladı. Şu anda da ara ara oluyor yine.
İnşaAllah canım çok istiyorum Rabbim sanada nasip etsinBirincisi olmus insallah ikinciside olur bu sefer saglikli bir sekilde kucagina alirsin. Benimde gecen sene sonunda 8 haftalikken kalbi durmus bende kurtaj olmak zorunda kaldim. 1 senedir duzensiz korunmasiz iliski yasiyorduk ama oyle yumurtlamayi takip etmiyordum hamile kalmak icin.Simdi 2 aydir baya istiyorum.Bu ay Pepapp diye bi programdan uzerinde yumurtlama gunlerimi hesaplayip birliktelik yasadik esimle.Ama o isler oyle degilmis yeni yeni anladim. Bazi insanlar gec yada erken yumurtlayabiliyormus o yuzden takip edebilmek icin ovulasyon testlerinden siparis verdim 30 adet. Bakalim gelir ins yarin hemen baslicam uygulamaya. Birde 2 gun surdu reglm nedense( Cumartesi regl olduum bu gun son gun gibi hic bir akinti yokkk
Çok teşekkür ederim inşallah, isteyen bekleyen herkes sağlıkla görsün o günleriAh benimde aynı hayırlısıyla olur inşaallah bugün siz bana ümit verdiniz dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağıniza alırsınız
Inşaallah teşekkürlerÇok teşekkür ederim inşallah, isteyen bekleyen herkes sağlıkla görsün o günleri
Mesajınız çok eski ama hala buralardasınız sanırım. Bende çatlama iğnesi yaptırdım bugün 6. Günüm. Ve dünden beridir idrar yapmaya korkar oldum, idrar yaparken kasıklarım çok ağrıyor. Bu durum mu vardı sizde de? Kaçıncı gün başladı?İğneler böyle şeyler yapıyor canım. Ben de çatlatma iğnesi kullanırken aynısını yaşadım keskin sancılar, adet ağrısı gibi kramplar, idrarın baskı yapması gibi sıkıntılar yaşıyordum. Gerçi ben hamileymişim onunla mı ilgili bilemiyorum sadece iğnenin kramplara neden olabileceğini söylemişti doktorum. Sen de dikkat et belki hamilesindir.
Adet günü bile döllenmenin gerçekleşebileceğini okumuştum bir yerde. Kan testi yaptırın yada bir sonraki tarihinizin gelmesini bekleyin bence, daha önce bir tanıdığım adeti gecikmeden idrar testi yaptırmıştı ve pozitif çıkmıştı ancak hamile değildi.Kızlar merhaba, çok önemli aklıma takılan bir soru ile karşınıza geldim, 5 senelik evliyim bir tane de oğlum var. Oğlum doğdu doğalı korunuyoruz, ikinci çocuğu da düşünüyoruz fakat taşınma işkerimiz çıktığı için Kasım gibi planladığım gebeliği seneye falan erteledim. Fakat bir yandan da deli gibi biyolojik saatim bebek bebek deyip duruyor, buna istinaden adetimden 2 gün önce (olmayacak düşüncesi ile) korunmadık ben 3 gün sonra adet oldum şimdi diyeceksi ki e adet olmuşsun ihtimal yok ama şöyle ki benim adetim lekelenmesi o son damlanın gelmesi falan derken 7-8 günü bulurdu bu 3. Gün bitti 3. Günün akşamı sabaha kadar bir damla bile gelmemiş ve bütün günü 1 ped ile geçirebilecek azlıkta geldi. Olayın üzerinden 14 gün geçti, oğlumda da çok hasta olduğum için hastaneye gitmiştim ve orada rica üzerine yaptırmıştım daha 1 haftalık falandı karnımda öğrendiğimde ve onda işaret falan gelmedi, erken öğrendiğim içinde beklemedim, arada sol kasığıma ağrı giriyor ve hep adet olacakmış gibi hissediyorum acaba ihtimal var mıdır? Olursa çok sevinirim ama olmazsa taşınma için sevineceğim zorlanmam diye. Aklım çok karışık lütfen bir fikir verin. He bu arada Bat: 20.09.2020
Regl tarihinizin geçmesini bekleyip öyle test yapın, bende düne kadar hamile kaldığımı düşünüyordum bu sabah test yapacaktım ama sabah regl oldum. Bu arada bahsettiğiniz belirtiler herkeste aynı görülmez bazılarında bir tanesi olur bazılarında hiç olmaz kendinizi bu yok hamile değilim yada bu var hamileyim diye şartlamayın regl belirtiside olabiliyor bazenKızlar merhaba,
Ben Ağustos ayının başlarında Laparoskopi oldum. Sonuçlarım temiz çıktı. Ve ovülasyon testim ayın 20 sinde pozitif gösterdi. Daha doğrusu dijital olduğu için gülen surat. Bu iki günü değerlendirdim ve bu günlerden hemen sonra sağ kasık ağrısı, batma, regl sancısına benzeyen vajinal ağrılar başladı. Regl tarihim 6. Eylül ü gösteriyor. 1 haftadır da göğüslerde dolgunluk ve ağrı var. Ama bahsedilen damar belirginleşmesi söz konusu değil. Ayrıca ateşim 37 derece.( ağızdan ölçüm). Bu durum sizce bir şeylerin göstergesi mi yoksa ben kendimi mi fazla dinliyorum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Umarım hepinizin istekleri sizleri zorlamadan gerçekleşir.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Evet, haklısınız o sebeple bir gecikme yaşamadan test yapmayı düşünmüyorum. Şu an mesela mide yanmasından uyuyamıyorum. Ama bu benim için belirti sayılmaz çok fazla yaşadığım bir şey. Sanırım böyle böyle yoruyoruz kendimizi. Sizin bebeğiniz umarım öbür ay sizinle olurRegl tarihinizin geçmesini bekleyip öyle test yapın, bende düne kadar hamile kaldığımı düşünüyordum bu sabah test yapacaktım ama sabah regl oldum. Bu arada bahsettiğiniz belirtiler herkeste aynı görülmez bazılarında bir tanesi olur bazılarında hiç olmaz kendinizi bu yok hamile değilim yada bu var hamileyim diye şartlamayın regl belirtiside olabiliyor bazen
Teşekkür ederim cevabınız için :)Adet günü bile döllenmenin gerçekleşebileceğini okumuştum bir yerde. Kan testi yaptırın yada bir sonraki tarihinizin gelmesini bekleyin bence, daha önce bir tanıdığım adeti gecikmeden idrar testi yaptırmıştı ve pozitif çıkmıştı ancak hamile değildi.
Rica ederim, inşaAllah en kısa zamanda hepimiz o iki çizgiyi görebilirizCevabınız için çok teşekkür ederim. Evet, haklısınız o sebeple bir gecikme yaşamadan test yapmayı düşünmüyorum. Şu an mesela mide yanmasından uyuyamıyorum. Ama bu benim için belirti sayılmaz çok fazla yaşadığım bir şey. Sanırım böyle böyle yoruyoruz kendimizi. Sizin bebeğiniz umarım öbür ay sizinle olurBen 2 senedir bekliyorum o yüzden biraz heyecan yapmış olabilirim.
AminRica ederim, inşaAllah en kısa zamanda hepimiz o iki çizgiyi görebiliriz
Ama yumurtlama gunu gecmis 1 eylul de tek iliskimi oldu yumurtlama oncesi 3 gun oncesi ve sonrasi surekli iliski olmasi lazim ben oyle biliyorum ve yumurtlama gunuMerhabalar, benim de bat 13 eylul. Yumurtlama dönemimde 26 28 Ağustos ve 1 Eylül'de ilişki oldu. Test için erken biliyorum fakat bağırsak hareketlerim çok hizlandı ve adet dönemi gibi sancılar var. Hamile olup da adet öncesi böyle durumlar yasayaniniz var mi
Yumurtlama dönemimde 3 ilişki oldu. 26 28 Ağustos ve 1 Eylül şeklinde.Ama yumurtlama gunu gecmis 1 eylul de tek iliskimi oldu yumurtlama oncesi 3 gun oncesi ve sonrasi surekli iliski olmasi lazim ben oyle biliyorum ve yumurtlama gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?