Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yumurtlama gunu 26 tisimiydi insallah guzel sonuc alirsin benimde 28 zinde yumurtlamaydi bende 24 dunden baslayip 2 sine kadar iki gunde bir iliski seklinde

Benim döngum 35 gün. Takvime göre 29unda yumurtlama. Zaten 30 unun sabahı çok fena ateş basması falan oldu. Hâlâ sol yanımda batma gibi bir his var. Bakalım hayırlısı

Benim döngum 35 gün. Takvime göre 29unda yumurtlama. Zaten 30 unun sabahı çok fena ateş basması falan oldu. Hâlâ sol yanımda batma gibi bir his var. Bakalım hayırlısı
6 ile 12 gun icinde dollenme gerceklesir bunu anlamamiz icin adet gununun gecmesini yada adet gununden iki gun once ogerenebilirsin insallah guzel olsun sonuclarimiz benimde bir kac gundur batmalarim oluyor ama bakalim insallah hayirlisi olsun benim adet 11 eylul

Ben de sabırla 13 Eylul ü beklicem. Onceden test yapmak güvenilir sonuç vermiyor sanirim

Arkadaşlar Merhaba,
Kısa bir süre önce Laparoskopi ameliyatı geçirdiğimden bahsetmiştim. Telefondaki App’ e göre ayın 20 si yumurtlama ve 5 Eylül regl diye gösteriyordu. Ben ovülasyon testi yaptığım için aslında ayın 21 nde yumurtlama oldu ve programa girince bunu regl tarihimi 6 Eylül e attı. Ama hala regl olmadım. Yumurtlama sonrası sağ kasık ağrısı, regl sancıları, vajina ağrıları çektim. Göğüslerim de hassaslaştı ama bu regl öncesi yaşadığım bir şey diye dikkate almıyorum. Dün sancılarım sıklaştı tamam oluyorum dedim ama durum şimdilik temiz. Ameliyat sonrası gecikme mi yaşıyorum ki sık yaşadığım bir şey değil? Daha test yapmadım bugün de bitsin istiyorum. Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Yumurtama gerçekleşmişse otomatik 14 15 gün içinde regl olmam gerekmez miydi? Şimdiden çok teşekkürler hepinize:)

Selamlar, geçen ayın 21’inde düzensiz adetlerimden dolayı histereskopi operasyonu geçirdim. Rahim duvarında kalınlaşma olduğunu söyledi doktorum. İlaçlarım bittikten ve doktorun söylediği süreden sonra birlikte olduk eşimle. (5 Eylül) bugün sabah peçetede mukus benzeri pembe bir akıntı geldi. İp parçası gibi bir pıhtısı sanki. Vajina içimde ağrım var. Erken gebelik testlerinden biri vardı evde , yapayım dedim. Çook silik bir ikinci çizgi çıktı hatta eşim olmadığını benim uydurduğumu söyledi
sizce bu kadar kısa süre içinde hamilelik belirtileri Yaşar mıyım? Varsa yerleşme kanaması olabilir mi? Testi ne zaman tekrarlamalıyım ?

İnş vardır canım ama 6 gün olmus daha %50 ihtimal verın üzümeyin kendınızı

Kızlar çatlatma iğnesinin 14.günü iğne etkisi yoktur inşallah

Eklentiler

• 690B03AF-114C-49C2-B6FE-E4301A33F942.jpeg
    157 KB · Görüntüleme: 237
  • 99288B32-131A-4EF5-BD37-56ADFE253326.jpeg
    175,6 KB · Görüntüleme: 231
Kızlar bende bişey sormak istiyorum benim pzt yumurtlama günüydü pzt salı çarşamba değerlendirdik o 3 gün inanılmaz kasık ağırdı yaşadm hatta doktora mı gitsem diye düşündüm adet sancısı gibi desem de değil farklı bi ağrı. Bugün göğüs uçlarımda Ağrı başladı. Normal de bi kere hamile kalfım o zaman da göğüs ucunda ağrı olmuştu zaten öyle anlamıştım. Ama şu an adete 9 gün falan var bu kadar varken göğüs ucu ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi

Bende de aynısı oldu 10 gün kasık ağrısı oldu kan testi yaptılar gebelik yok dediler sağlık ocagına ilaç yazdırmaya gittiğimde idrar testi verdiler yaptım ikinci çizgi silik çıktı şüpeli ilaç veremem dedi bir test daha verdiler iki gün sonra yaptım çıktı yani hayırlı olsun sanada

Bende de yumurtlama gününden sonra göğüs ucu ağrısı oldu hala devam ediyor dolgun ve hassaslar bat 21 inde bugün test almamak için çok tuttum yine hayal kırıklığı olmasın diye adetimi bekliyorum hayirlsi olsun bende bide kasık ağrısı ve yanma oldu gecen haftalarda kendi kendi ne gecti tabi bol su içtim bel agrim da var hayırlısı olsun senin bat ne zmn

Umarım hamilesindir bende bat i bekliyorum benimde göğüs ucum ağrıyor bel ağrım da var umutlar umutlar

Benim de 21 i muhtemelen

Herkese merhaba,
sürekli forumda yazılanları okuyordum ama dayanamayıp ben de aranıza katılmak istedim. 1 yıllık evliyim ve 8 aydır da bebek istiyoruz ancak henüz nasip olmadı.kan tahlillerim normal cıktı, doktor bir sorun göremedi. 9 aydır da folik asit alıyorum. mayıs ayında kimyasal gebelik oldu sonra da 1 kez yumurtlama takibi ile denedik ancak yine yok. yumurtlamayı ovülasyon testiyle takip ediyorum ve tam koyu çıktığı gün değerlendiriyoruz. 2 gün kaldı reglime ama bugünden gerginlik sıkıntılı ruh hali basladı olacakmışım gibi. her ay aynı stresi yasamaktan eşimde bende sıkıldık görevmiş gibi bir hal aldı. sizce bundan sonrası için ne yapmalıyım yaşım 31 bu arada, tekrar baska doktora gitmeyi düsündüm belki rahim filmi ister diye ama erken mi 8 ay deneme yaşıma göre? doktor erken daha 1 yıl olsun der diye gidesim de gelmiyor.

Eşinde gorundumu doktora görünmedi ise mutlaka oda gitsin zahiren bu sebep varsa araştırılması yonundeyim Allah kerim diyelim nasip işi rahat olamaya da dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…