Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim.yumurtlama günümden sonraki 9.gunkahverengi alıntım oldu 4 saat fln sürdü ve bitti çok azdı üstünden 2 gün geçti bugun 3.gün sabah test yaptım idrara batirdigimda çubuğu 2.çizgiyi görüyorum ama 2 saniye sonra kayboluyor çizgi anlamadım ya nedir bu ?? Adetime 3 gün var

Canım erken gebelik testi yapsana test hatalı olabilir

Merhaba kızlar . Bu ay yumurtlama da tek iliski oldu değerlendiremedik aslında umudum yok ama yumurtlamada başlayan kasık ağrım bitmedi .Yaklasık bir haftadır kasıklarım ağrıyor ara ara sızlıyor. Normal de adet zamanı böyle olurum çoğu zaman olmam bile. Boyle kasik agrisi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat 10 gün var. 12 13 gün kala göğüs hassasiyetim başlardı başlamadı .

Kızlar bana yardım edin kafayı yemek üzereyim ben 3 haziranda adet oldum 8haziranda birlikte olduk 9unda ertesi gün hapı içtim. 4gün sonra kanamam oldu adet gibi iki gün sürdğ doktora gittim kanamamı durdurmak için primolut verdi 3 gün öncesine kadar kullandım 3gün önce bıraktım kasıklarımda ağrı var diye doktora gittim adetime tam 4 gün var normalde doktor kanamam sarkacak adet olmayacak gibi duruyorsun dedi bana doktordan çıktım kanamam oldu önce siyah çamur gibi sonra kahve rengi kanamam var ara ara geliyor ilk adet günlerimde olduğu gibi şimdi bu üzerine görme mi oluyor yoksa adet mi doktor ulturasonda baktığında rahmin temiz dedi üstüne görme olsa görünürmüydü rahimde birşey ben çok korkuyorum

Merhaba ben 31 mayisda son adet tarihim 6 haziranda bitti 28 26 gunde bir adet dongum var yalniz ara ara lekeler oldugu icin kendim sprailim vardi cikardim 3 kez esimle korunmasiz birlikte olduk ve son zamnlarda siddetli kasik agrim var sizce hamile olma ihtimalim varmi

Yumurtlama gününden sonra göbek deliğinden rahme doğru ara ara ağrı girip çıkıyor gebelik belirtisi olabilir mi aranızda yaşayan var mı böyle bir durumu

Ewt gogus agrim asiri istah ve uyku hali var evde test yaptim negatif ama bugun kan verdim bakalm sonuc yarin belli olucak

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var şuandan başlayan karnımın içinde kas yırtılmasına benzeyen bir sancı var derin nefes aldırmıyor resmen ve idrara çıktığımda kanlı akıntım olduğunu gördüm sizce bunlar belirti mi adet tarihim 5 Haziran test yaptırsam çıkar mı 9 aydır deniyorum ama bu ay ovülasyonu bıraktım korkuyorum dün de denize girdim acaba iltihap mı

Benimde öyle olmuştu enfeksiyon kapmışım

Yaa öyle mi dersiniz adetime 5 gün var yarın kan versem çıkar mı peki sizce eğer varsa

Yeliz hanim o sipralden kaynaklana biliyr yeni cikardiginiz icin ondadir

Son düzenleme:
Merhaba herkese bende 10 aydır uğraşıyorum bebek için ama henüz olmadı adetime 7 gün var en kesin belirti nedir acaba gebelikte beklemek çok zor

Arkadaşlar ıyi aksamlar adete 10 gün kala beyaz akinti var hep şuan 3 gün var aDetime ama hala devam ediyor bu durumu yaşayan varmı hamilelik belirtsnde

Merhaba herkese bende 10 aydır uğraşıyorum bebek için ama henüz olmadı adetime 7 gün var en kesin belirti nedir acaba gebelikte beklemek çok zor
her hamilelik kendine has ozellikleri var inan ki ben her hamileligimde farkli farkli belirtiler yasamistim..o yuzden cok net bu bu diyemeyiz..umarim Rabbim hepinize en kisa zamanda minik melekler nasip etsin..

Kızlar merhaba Ben bu sayfada hep dolanıyorum artık bU kadınlar Kulübü çok hoşuma gitti bende 9 aydır evliyim çocuk düşünüyor musunuz derseniz düşünmüyoruz aslında ama olursada sevinirim 1 temmuzda hastalığım bitti Su 2 3 gündür karnım da kasıklarımda gün aşırı bi kramp agrı hiç mi geçmez bacaklarım ve belim çok ağRıyor bir de kendimi hamile gibi hissedıyorum geri çekilme yöneteni ile korunuyoruz (çoğu kişi bunu korunma olarak görmüyor zaten) Yani mümkünmü böle şeyler hissetmem hemen belli olcak şeyler mi hamile olma ihtimalim var mı adetime 2 3 hafta var daha neden bu agrı şişkinlik başka bi hastalık mı bilemedim kendi kendime düşünüyorum sürekli aklımda nedense test de yapmak istemıyorum Degilimdir dıye bilemedim ama burda tecrübeli olan arkadaşlar çok ne duymak ıstıyorum hiç bilmıyorum

Amin
her hamilelik kendine has ozellikleri var inan ki ben her hamileligimde farkli farkli belirtiler yasamistim..o yuzden cok net bu bu diyemeyiz..umarim Rabbim hepinize en kisa zamanda minik melekler nasip etsin..
Amin canım inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…