Amin hayirlisyla InsaAllah isteyen herkese nasip olsun en hayirlisylainşallah en hayırlı ve kısa zamanda göürsünüz
Canım erken gebelik testi yapsana test hatalı olabilirArkadaşlar benim.yumurtlama günümden sonraki 9.gunkahverengi alıntım oldu 4 saat fln sürdü ve bitti çok azdı üstünden 2 gün geçti bugun 3.gün sabah test yaptım idrara batirdigimda çubuğu 2.çizgiyi görüyorum ama 2 saniye sonra kayboluyor çizgi anlamadım ya nedir bu ?? Adetime 3 gün var
Canım dün de yaptım dün de aynısı oldu hatalı olsa dünki de aynısı olmazdı kiCanım erken gebelik testi yapsana test hatalı olabilir
Merhaba ben 31 mayisda son adet tarihim 6 haziranda bitti 28 26 gunde bir adet dongum var yalniz ara ara lekeler oldugu icin kendim sprailim vardi cikardim 3 kez esimle korunmasiz birlikte olduk ve son zamnlarda siddetli kasik agrim var sizce hamile olma ihtimalim varmi
Test yap varsa cikar :)) olabilir benimde kasik agrim oldu isddetli ayaga kalkinca .Göguslerinde bir degisiklik var mi ? Gogus halkasinin genislemesi gibi mesela?
Benimde öyle olmuştu enfeksiyon kapmışımArkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var şuandan başlayan karnımın içinde kas yırtılmasına benzeyen bir sancı var derin nefes aldırmıyor resmen ve idrara çıktığımda kanlı akıntım olduğunu gördüm sizce bunlar belirti mi adet tarihim 5 Haziran test yaptırsam çıkar mı 9 aydır deniyorum ama bu ay ovülasyonu bıraktım korkuyorum dün de denize girdim acaba iltihap mı
her hamilelik kendine has ozellikleri var inan ki ben her hamileligimde farkli farkli belirtiler yasamistim..o yuzden cok net bu bu diyemeyiz..umarim Rabbim hepinize en kisa zamanda minik melekler nasip etsin..Merhaba herkese bende 10 aydır uğraşıyorum bebek için ama henüz olmadı adetime 7 gün var en kesin belirti nedir acaba gebelikte beklemek çok zor
her hamilelik kendine has ozellikleri var inan ki ben her hamileligimde farkli farkli belirtiler yasamistim..o yuzden cok net bu bu diyemeyiz..umarim Rabbim hepinize en kisa zamanda minik melekler nasip etsin..❤
Amin canım inşallah teşekkür ederimher hamilelik kendine has ozellikleri var inan ki ben her hamileligimde farkli farkli belirtiler yasamistim..o yuzden cok net bu bu diyemeyiz..umarim Rabbim hepinize en kisa zamanda minik melekler nasip etsin..❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?