hersey psikolojikte olabilir adet tarihinize cok varmis sabretmenizi oneririm ayrica geri cekme yontemiyle hamile kalan cokKızlar merhaba Ben bu sayfada hep dolanıyorum artık bU kadınlar Kulübü çok hoşuma gittibende 9 aydır evliyim çocuk düşünüyor musunuz derseniz düşünmüyoruz aslında ama olursada sevinirim 1 temmuzda hastalığım bitti Su 2 3 gündür karnım da kasıklarımda gün aşırı bi kramp agrı hiç mi geçmez bacaklarım ve belim çok ağRıyor bir de kendimi hamile gibi hissedıyorum geri çekilme yöneteni ile korunuyoruz (çoğu kişi bunu korunma olarak görmüyor zaten) Yani mümkünmü böle şeyler hissetmem hemen belli olcak şeyler mi hamile olma ihtimalim var mı adetime 2 3 hafta var daha neden bu agrı şişkinlik başka bi hastalık mı bilemedim kendi kendime düşünüyorum sürekli aklımda nedense test de yapmak istemıyorum Degilimdir dıye bilemedim ama burda tecrübeli olan arkadaşlar çok ne duymak ıstıyorum hiç bilmıyorum
Evet ondan biraz bu psıkojıye girdim sanırsamhersey psikolojikte olabilir adet tarihinize cok varmis sabretmenizi oneririm ayrica geri cekme yontemiyle hamile kalan cokumarim kalbinizdeki olur..
Daha yeni yumurlamışsınız hamilelik belirtisi aramışsınız takmayın bunkadar kafanıza bu kadar erken belirti olmaz. Oldu diyenlere inanmayın daMerhaba kızlar . Bu ay yumurtlama da tek iliski oldu değerlendiremedik aslında umudum yok ama yumurtlamada başlayan kasık ağrım bitmedi .Yaklasık bir haftadır kasıklarım ağrıyor ara ara sızlıyor. Normal de adet zamanı böyle olurum çoğu zaman olmam bile. Boyle kasik agrisi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat 10 gün var. 12 13 gün kala göğüs hassasiyetim başlardı başlamadı .
olamaz rahat olunKızlar bana yardım edin kafayı yemek üzereyim ben 3 haziranda adet oldum 8haziranda birlikte olduk 9unda ertesi gün hapı içtim. 4gün sonra kanamam oldu adet gibi iki gün sürdğ doktora gittim kanamamı durdurmak için primolut verdi 3 gün öncesine kadar kullandım 3gün önce bıraktım kasıklarımda ağrı var diye doktora gittim adetime tam 4 gün var normalde doktor kanamam sarkacak adet olmayacak gibi duruyorsun dedi bana doktordan çıktım kanamam oldu önce siyah çamur gibi sonra kahve rengi kanamam var ara ara geliyor ilk adet günlerimde olduğu gibi şimdi bu üzerine görme mi oluyor yoksa adet mi doktor ulturasonda baktığında rahmin temiz dedi üstüne görme olsa görünürmüydü rahimde birşey ben çok korkuyorum
Kesin belirti diye bişey yokMerhaba herkese bende 10 aydır uğraşıyorum bebek için ama henüz olmadı adetime 7 gün var en kesin belirti nedir acaba gebelikte beklemek çok zor
Gerçekten bilinçli olarak mı yazdınız bunları adetime 2-3 hafta var demişsiniz. Hanfendi gebelik değil yasadıklarınız gazdır onlar. Bilinçli olarak bunları yazmış olmanıza inanmak istemiyorumKızlar merhaba Ben bu sayfada hep dolanıyorum artık bU kadınlar Kulübü çok hoşuma gittibende 9 aydır evliyim çocuk düşünüyor musunuz derseniz düşünmüyoruz aslında ama olursada sevinirim 1 temmuzda hastalığım bitti Su 2 3 gündür karnım da kasıklarımda gün aşırı bi kramp agrı hiç mi geçmez bacaklarım ve belim çok ağRıyor bir de kendimi hamile gibi hissedıyorum geri çekilme yöneteni ile korunuyoruz (çoğu kişi bunu korunma olarak görmüyor zaten) Yani mümkünmü böle şeyler hissetmem hemen belli olcak şeyler mi hamile olma ihtimalim var mı adetime 2 3 hafta var daha neden bu agrı şişkinlik başka bi hastalık mı bilemedim kendi kendime düşünüyorum sürekli aklımda nedense test de yapmak istemıyorum Degilimdir dıye bilemedim ama burda tecrübeli olan arkadaşlar çok ne duymak ıstıyorum hiç bilmıyorum
Merhaba çok güzel yazmışsın ayrıntılı teşekkür ederim hiç böle beişi yasamdgm için hissettikleri mi yazdım 9 aylık evliyim henüz korunmuyoruz ama olabilir mi dıye düşündüm bu ay nedense ama bazı arkadaşlar bunları yazdığına inanamıyorum falan yazmış Bu kadar şaşıracak bili yok öğrenmek ayıp değil ve herkesin belirtisi farklı olabilir bu site yazıp bilgilenmek Bilgilerimizi paylaşmak için zaten değil mi bende samimiyetine güvendiğim kızlar için yazdım ve gerçekten bilmıyorum Adetime 8 gün var ve kaşık ağrısı Var bacaklarım Adet olcakMıs gibi inanılmaz ahrıyor adet sancısı için çok erken ama tabi ki de adetim gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum bendeTaze gebe olarak şunu söylemeye geldim, geçen ay kendimi o kadar hamile hissediyordum ki aman aman ne belirtiler. Hatta not almışım. Sonuç koca bir 0.1 di. Bu ay gebe kaldım. Hiç belirti yok. Cidden yok. Hatta kendimi aşırı enerjik hissedip çılgınlar gibi spor yaptım. Bu sebeple kendimi hiç dinlemedim. Sadece test almaya şöyle karar verdim. Sabah yine sporumu yapmak için spor sütyenimi giymeye çalışırken göğüs üçlarımın pembe halkası genişlemiş gibi geldi, o an durup bir düşündüm. Sonra aman ya saçmala dedim. Spordan sonra takvime bakınca adet tarihimin geçtiğini anladım. Hepsi bu. Sonra geçen ayki belirtileri okudum resmen kafayı yemişim. Vücudumuzda hep olan şeyleri aşırı kendini dinlemekten belirti sanmışım. Hamile olduğumu öğrendiğim akşam da kasıklarımda beni yürütmeyecek kadar kasılmalar olmaya başladı. Şimdi o da geçti. 3. Haftaya giriyorum tek hamilelik semptomum ince bir baş ağrısı hiç geçmeyen.
Olabilir belkiyerleşme kanamasında görülen kahverengi lekelenme bir hafta sürebiliyor mu belirti olarak yaşayan var mı bu şekilde ?
Canım çok saol biz çocuk düşünmüyoruz zaten bu ay sadece bu belirtilerin olduğunu belirttim hiç hissetmedim şeyleR onda sizlere bi sormak istedim ama suanda. İtibaren unuttum olursada nasip artık bilgilendirme için saolS sevda3542 canım, çocuk istediğin için tüm bunları düşünmen hissetmen çok normal ama emin ol sana inanamıyorum diyenler senin iyiliğin için yazıyor. Stres varsa gebelik yok stres yok bol zevk varsa bingo! Benimki öyle oldu. Ne ayağımı havaya diktim ne yatakta bekledim. Kalkıp hemen duş aldım her defasında. Arkadaşım kuzeninden bahsetti geçen. Onlarınki de 7 aya yaklaşmış. Doktor kızmış artık. Bir sorun yok sadece kafaya takmayacaksın, aldığın zevke bak, tatile gidin bir sonraki ay demiş. Hayırlı vakitte sağlıcakla olsun inşallah yavrun.
Olabilir belkibir test yapın isterseniz
Hiç kırmızı gelmediyse adet değildir muhtemelen bir hormon dalgalanması mı diyeceğim ama arkasından adette görmemişsiniz Tekrar test yapın isterseniz geç döllenme olunca testte geç görülebiliyor bazen.. Hayırlısı olsun inşAllahsat 29.günü kan verdim negatif çıktı lekelenme de bitti şeffaf akıntıya döndü adette değildi çok eminim ağrısızdı ama anlayamıyorum testi mi erken yaptım
Hiç kırmızı gelmediyse adet değildir muhtemelen bir hormon dalgalanması mı diyeceğim ama arkasından adette görmemişsiniz Tekrar test yapın isterseniz geç döllenme olunca testte geç görülebiliyor bazen.. Hayırlısı olsun inşAllah
Canım merhaba bende nisanda kürtaj oldum. 3 aylık korumam vardı 2aydır adetim günü gününe oluyor ama bu sefer 3 gün gecikti dün test yaptım çıkmadı eğer yarın yapsam bişey varsa çıkarmı acabaTaze gebe olarak şunu söylemeye geldim, geçen ay kendimi o kadar hamile hissediyordum ki aman aman ne belirtiler. Hatta not almışım. Sonuç koca bir 0.1 di. Bu ay gebe kaldım. Hiç belirti yok. Cidden yok. Hatta kendimi aşırı enerjik hissedip çılgınlar gibi spor yaptım. Bu sebeple kendimi hiç dinlemedim. Sadece test almaya şöyle karar verdim. Sabah yine sporumu yapmak için spor sütyenimi giymeye çalışırken göğüs üçlarımın pembe halkası genişlemiş gibi geldi, o an durup bir düşündüm. Sonra aman ya saçmala dedim. Spordan sonra takvime bakınca adet tarihimin geçtiğini anladım. Hepsi bu. Sonra geçen ayki belirtileri okudum resmen kafayı yemişim. Vücudumuzda hep olan şeyleri aşırı kendini dinlemekten belirti sanmışım. Hamile olduğumu öğrendiğim akşam da kasıklarımda beni yürütmeyecek kadar kasılmalar olmaya başladı. Şimdi o da geçti. 3. Haftaya giriyorum tek hamilelik semptomum ince bir baş ağrısı hiç geçmeyen.
Ben başka bir topikte bunları yazdım diye neler neler söylediler bana. Umarım sizin de yazdıklarınızı okurlar. Belirti yok kafanıza takmayın belirti yazanları aldırış etmeyin bu kişiden kişiye değişen bişey siz belirti aradık a kafaya daha çok takıyorsunuz dedim diye ooo oo ne hakeret ettiler.S sevda3542 canım, çocuk istediğin için tüm bunları düşünmen hissetmen çok normal ama emin ol sana inanamıyorum diyenler senin iyiliğin için yazıyor. Stres varsa gebelik yok stres yok bol zevk varsa bingo! Benimki öyle oldu. Ne ayağımı havaya diktim ne yatakta bekledim. Kalkıp hemen duş aldım her defasında. Arkadaşım kuzeninden bahsetti geçen. Onlarınki de 7 aya yaklaşmış. Doktor kızmış artık. Bir sorun yok sadece kafaya takmayacaksın, aldığın zevke bak, tatile gidin bir sonraki ay demiş. Hayırlı vakitte sağlıcakla olsun inşallah yavrun.
Merhababenim adetim yarın veya pazar günü normalde gelmesi lazim ve bugün cok az kahve rengi leke geldi, ara ara hafif mide bulantim var ve bugün Göğüslerimde mavi damarlar belirlendigini dikkatimi cekti. Kendime stres yapmiyorum artik ama simdi acaba mi diyorum. Sizce olabilir mi ve ne zaman test yapsam? Biraz umutlanmaya basladim acikcasi. Sizlerlede paylasip fikir almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?