- 18 Kasım 2016
- 31
- 42
- 38
- 32
Hayırlısı bakalım teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versinAgrinda olmusya ondan belki yerleşme.olmustr cnm ağrı yapıyor çünkü öyle olunca .inşallah herşeyin hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı bakalım teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versinAgrinda olmusya ondan belki yerleşme.olmustr cnm ağrı yapıyor çünkü öyle olunca .inşallah herşeyin hayırlısı olsun
Amin canım benim inşallah Allah hepimizin gönlündeki versin inşallahHayırlısı bakalım teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin
1hafta var ama agrilar bitmiyorki...cook sagol canim İnsAllah yaaaaGectimi günün cnm valla benim çok ağrım.olmusti adetime 4gun kala bende adet olcak sandm hatta acayip agrmisti ama olmadm inş sizinde vardr hayırlısı ile
4 gün oldu gecikti ve adedime dört gün kala kan testi yaptırdım beta <2.0 çıktı hamilemiyim değil miyim anlayamadımGectimi günün cnm valla benim çok ağrım.olmusti adetime 4gun kala bende adet olcak sandm hatta acayip agrmisti ama olmadm inş sizinde vardr hayırlısı ile
Bu değer negatif cnm ama olmazsan 1hafta sonra tekrarla testi4 gün oldu gecikti ve adedime dört gün kala kan testi yaptırdım beta <2.0 çıktı hamilemiyim değil miyim anlayamadım
Pazartesi tekrardan yaptıracağımBu değer negatif cnm ama olmazsan 1hafta sonra tekrarla testi
Banada dua eder misin hamile birinin duasına ihtiyacım varKizlar biri bana cimdik atsin.aksama kan vercem...
Erken gebelik testimi buKizlar biri bana cimdik atsin.aksama kan vercem...
Ettim cnm insallh hamilesindr bence var zaten baya net. Çıkmış hayırlı haberlerle gel inşallahBanada dua eder misin hamile birinin duasına ihtiyacım var
Banada dua eder misin hamile birinin duasına ihtiyacım var
Hayir normalErken gebelik testimi bu
Hayırlı olsun cnm benimAksam kan veedim kizlar 137 cikti 3gun sonra tekrar gitcem dua edin :)
InsaAllah bu görüntüyü bizde görebiliriz bigun sizede hayırlı olsun:)Kizlar biri bana cimdik atsin.aksama kan vercem...
InsaAllah bu görüntüyü bizde görebiliriz bigun sizede hayırlı olsun:)