- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
GüZel haberlerini bekliyoruz O zamanCuma tekrar kan vermemi istedi ilaçları da bıraktırmadı. Olabilir ya tutmaya da bilir yani nasip :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GüZel haberlerini bekliyoruz O zamanCuma tekrar kan vermemi istedi ilaçları da bıraktırmadı. Olabilir ya tutmaya da bilir yani nasip :)
Olabilir canım zaten 5. Gün artık rahme düşüyorAy inş peki yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti bu kadar erken baslarmı
Hayırlısı olsun sizin içinSirtim belim agriyo kasiklardada agri var 4gunum var ben cok su icen biriyim buna ragmen idrar rengimde koyu hayirlsii rabbimden ilk gebeligimde 4gun kala adetime midem bulanmisti bir cilginlik edip test alabilriim aslinda su an diyet yapiyorum 75ten 67ye dustum 60 olsam da oyle kalsam diyorum bi yandanda istiyorum hayirlsii :)
Umarım vardır hepımızın hakkına hayırlısını versın rabbimOlabilir canım zaten 5. Gün artık rahme düşüyor
Allah razi olsunn sizdendeHayırlısı olsun sizin için
Hayirlisi canim test yap bari icinde kalmasin
Ben pkoluyum ilk oglumu 4 ayda tedavisiz hamile.kaldim kolay kolay hamille kalinmiyor biliyorsuniz helede pkoda hayirlisi disari cikarsam.alacagim test
Bende oglumda 8 haftalikken regli olamadim diye doktora gittigimde doktor ultrasinla bakarken kese var dediginde kese ne diye sormustum. Ama 2.icin 4 yildir yapmadigim
Yuce rabbim hayirli vakitte sizi sevindirir insallah .
Ayy inşallah yaa hala adet olmadım nasıl umutluyum anlatamam :) yarın bekleyiş bitiyor bakalımGüZel haberlerini bekliyoruz O zaman
Merak ediyorum hamilelerin akintisi sarimi oluyo yoksa seffaf uzayan akintimi beyaz gibi ? Bide herkezde gogus hassasiyeti oluyomu?
Geç döllenme olabilir cnm oyuzden idrarda çıkmaz gebelik önce kana geçiyor ondan sonra idrara oyuzden umut var yani adette olmamissin inş rabbim nasip etsinMerhaba hanımlar
Adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg <2.0 çıktı doktor gebelik görünmüyor haftaya gel bir daha test yapalım dedi Ve o günden beri 5 gün felan adet sancısı çektim ama olmadım şu an 3 gün geçti. Sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor. Test yaptım negatif çıktı. Yorgunluk uyku sık idrara çıkma bunların hepsi var. Deneyimli onlar hamilelik var mı yoksa yok mu ? Tecrübelerinize ihtiyacım var
Geçen ay düzensiz oldu adetim 1 ayda iki kez normalde hiç gecikme olmaz da bakalım varsa haktan hayırlısıGeç döllenme olabilir cnm oyuzden idrarda çıkmaz gebelik önce kana geçiyor ondan sonra idrara oyuzden umut var yani adette olmamissin inş rabbim nasip etsin
Agrinda olmusya ondan belki yerleşme.olmustr cnm ağrı yapıyor çünkü öyle olunca .inşallah herşeyin hayırlısı olsunGeçen ay düzensiz oldu adetim 1 ayda iki kez normalde hiç gecikme olmaz da bakalım varsa haktan hayırlısı
Benimde yumurtalamadan beri agrilarim var acaba ondan ola bilirmicunki ben adetden 3 gun felan once agriyorumAgrinda olmusya ondan belki yerleşme.olmustr cnm ağrı yapıyor çünkü öyle olunca .inşallah herşeyin hayırlısı olsun
Gectimi günün cnm valla benim çok ağrım.olmusti adetime 4gun kala bende adet olcak sandm hatta acayip agrmisti ama olmadm inş sizinde vardr hayırlısı ileBenimde yumurtalamadan beri agrilarim var acaba ondan ola bilirmicunki ben adetden 3 gun felan once agriyorum