Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bir sey merak ettim..bilen varsa yardimci olabilir mi?regl belirtileriyle hamilelik belirtileri genelde benziyor ya aslında en büyük ayrimlardan biri;hamilelikte kabizlik,reglde ise bagirsakta gevşeme, ishal tarzi durumun olmasi denebilir mi? Yoksa bunu çürüten örnekler var mi? Bu cok takılıyor aklıma..

Adetime 2 gun var 2 gundurde adet agrisi gibi agrilar batmalar yasiyorum pkoluyum ama adet olamiyorum hep gidiyorum beyaz akinti.lutfen adet olmasin bebis olsun Allahim ❤

Kizlar regl 3temmuz.... yumurtalamadan beri karnimda agri var bitmek bilmeyen bi kramp sonrada belime gecti...uykulu halsiz hallerimde var...dun aksamdan midemde azıcık bulaniyor İnsAllah psilojik değildir ama göğüsde bi değişiklik yok..regle daha 6gun var... İnsAllah ereken regl olmambirde mende ishal oluyor kabz değil ishal regldr olurmuş umudumu biraz kırdı o aslında...ama yine yine hee sabah uyaninca kendimi hamiel gibi hiss ediyorummmAllah hee kese sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısıyla

Merhaba canim insallah Hamilesindir ...Ben erken gebelik testiyle reglime 4 gun kala ogrendim ...Kabiz olucan diye birsey yok bende aksine ishal degil ama cok daha sik gidiyordum tuvalete ...goguslerin halkalarina bak biraz genisleme var mi diye ...simdiye kadar benim en buyuk belirtim gogus agrisi yada sismesi degilde gogus cemberlerinin genislemesi oldu ....haber verirsin canim sonucunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…