Artar inşallah güzel güzel :)Dün ki testte 177 cikti yarin tekrar vericem insallah artar degerim. Öncekilerde degerim düsüyordu. Zor işler zor.
Kaç günlük gecikmeyle 177 çıktı iyi bir değer aslındaDün ki testte 177 cikti yarin tekrar vericem insallah artar degerim. Öncekilerde degerim düsüyordu. Zor işler zor.
Bende önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum bir de okadar zahmetten sonra böyle tutmuyor oda kötü senin kaçıncı gün embriyosu transfer edildiArtar inşallah güzel güzel :)
Kaç günlük gecikmeyle 177 çıktı iyi bir değer aslında
Bende önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum bir de okadar zahmetten sonra böyle tutmuyor oda kötü senin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Benim ilk denemem. 5.gün dondurulmuş embriyo. Planlanandan 4 gün sonra yapılabildi transferim. Henüz tam kesmedim ümidimi :) hala adet olmadım çünküBende önümüzdeki ay tüp bebek yapmayı düşünüyorum bir de okadar zahmetten sonra böyle tutmuyor oda kötü senin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Umarım 2 katı artmıştır bende dış gebelik geçirdim bir tüpümü aldılar hormon değerlerimde düşük çıktı ondan tüp bebek için düşünüyorum şuan pandomim var ama inş önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyoruz artık bak senin ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan gebelik oluşmuşBende bu haziran icin tüp bebek merkeziyle görüsmüştük.pandemi ve maddi nedenlerle eylüle atmistik. Rabbim kimseyi fazla aratmadan nasip etsin.
Evet gebelik belirtisi geneldeKızlar merhaba yoğun beyaz kremsi akıntı gebelik belirtisimi
Sonuç negatifse gebelikle alakalı bir durum değil buArkadaslar bana yardim edin lutfen yumurtlamadan sonarki 14.gunum bugun sabah idrar testi yaptm negatf gecen haftada kan vermistim gene negatf yapniz bugun oglen bi bel agrisi basladi arada soluma baya vuruyor ayakta dik duramiyorum neden acaba?
Aslında 5. Gün embriyosu genelde tutar büyük bir sıkıntı yoksa neden tutmadı doktor bişey dedi mi acaba canımBenim ilk denemem. 5.gün dondurulmuş embriyo. Planlanandan 4 gün sonra yapılabildi transferim. Henüz tam kesmedim ümidimi :) hala adet olmadım çünkü
Umarım 2 katı artmıştır bende dış gebelik geçirdim bir tüpümü aldılar hormon değerlerimde düşük çıktı ondan tüp bebek için düşünüyorum şuan pandomim var ama inş önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyoruz artık bak senin ne güzel tüp bebeğe gerek kalmadan gebelik oluşmuş
Amin inşBenim gebelik olusmasinda problem olmuyor ama tutunamadan düsüyor. Rabbim hepimize saglikli evlatlar nasip etsin.
Cuma tekrar kan vermemi istedi ilaçları da bıraktırmadı. Olabilir ya tutmaya da bilir yani nasip :)Aslında 5. Gün embriyosu genelde tutar büyük bir sıkıntı yoksa neden tutmadı doktor bişey dedi mi acaba canım
Aynı canım bekliyorum hala ayın 30 hazirana kadar olmazsan adet hamilesindir kan ver demişti ayın 30unu bekliyorum idrar testi yaptım evde ama çıkmadı biraz umudum kırıldı ama yinede bekliyorum hala adet olmadımMerhaba. Sizinle aynı durumdayım. Acaba durumunuzda bir gelişme var mı?
Ay inş peki yumurtlamanın üstünden 5 gün geçti bu kadar erken baslarmıEvet gebelik belirtisi genelde
Canim Allah yar ve yardimcin olsun. Bende 4 yildur uğrasiyorum. Dün pozitifi gördüm bugün testlerde koyulasma yok 4 kimyasalim var yine kimyasal diye yüreğim çarpiyor
Sirtim belim agriyo kasiklardada agri var 4gunum var ben cok su icen biriyim buna ragmen idrar rengimde koyu hayirlsii rabbimden ilk gebeligimde 4gun kala adetime midem bulanmisti bir cilginlik edip test alabilriimaslinda su an diyet yapiyorum 75ten 67ye dustum 60 olsam da oyle kalsam diyorum bi yandanda istiyorum hayirlsii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?