Olmamakta aşırı stres yapıyor ya patlayacağımNeyse bekleyelim. Adet olursak oluruz zaten. Napalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmamakta aşırı stres yapıyor ya patlayacağımNeyse bekleyelim. Adet olursak oluruz zaten. Napalım
Bizde yeniyiz 2ayı bitirdikNe zamandır deniyorsunuz?
Biz yeni başladık denemeye. Takvime göre gün aşırı deniyoruz. 2 gün sonra regl günüm. Hiç belirti yok ki ben reglden 3 gün önce barut gibi olurum vs. Ama bu sabah regl oldum
Bizde yeniyiz 2ayı bitirdik
Aynen hemen olsun istiyor dayanamadim dr.gittim bugun cok erken dedi dr.1yil korunmaduz iliski sonrasinda olmazsa tedavi fala baslaniyormuş oyle dedi dr.um regl doneminde gittim bilerek hormon testide yapilsin diye kan verdim oyle bakalim ultrasonla bakti iui birsey yok ddi gayet guzel dedi sadece sol yumurtalikda tembellik varmişBizim 1 ay oldu. İnsan hemen olsun istiyor değil ,mi? Bence hemen moralimizi bozmamalıyız. Bu bir süreç
bırkaç ıhtımal sayalım dıyelımkı yumrtalam gunun geçen adetınden sayarsak 14.yada 15.gun yumrta salındı dollenme oldu adetının gecıkmesınde 2.gun bıle çıkardı dıyelımkı yumrtladın ama geç dollenme oldu yınede 11 gun e kalmazdı tekrar kandan baktr arkadaşım sen ama bılıyorsun stres vs bırçook şey adetı etkılıyorSelam kızlar,
Adete 3 gün kala girilen ve üstelik korumalı ilişkide gebelik sansi nedir?
Adet 11 gün gecikti an itibariyle . 5 gün gecikmede doktora gittim kist vs hiçbir sorun yok kanda gebelik bakıldı negatif çıktı o zaman ilişkinin üstünden yaklaşık bir hafta falan daha yeni geçmişti.
Ancak muayene sonucu rahimde kalinlasma var. doktor bu gebelik belirtisi de olabiliyor ama kan negatif muhtemelen birkaç güne olursun dedi 11 gün bugun ve hala gelen giden yok.
Şüpheli konuştuğu için verdiği adet sokturucuyu almadım bebek dusunmuyorduk biz asla ama olduysa da zarar vermek istemiyorum.
Bir de damakta kayganlik agizda metalik tat goguslerde gerginlik hassasiyet ayak üşümesi göz kararması gibi şeyler yaşıyorum.
Birkaç gün daha bekleyip evde idrar testi mi yapmam lazım yoksa direk kana mi gideyim?
Ya da boşuna mı bekliyorum kanda negatifse kesin yok mudur sokturucuyu almalı miyim sizce?
Benim oluyor ama farkettimde benin regl onceside oluyormuş takip.edince ogrendimMerhaba arkadaşlar. Meme ucunun çevresinde bulunan kahverengi bölgede sivilce şeklinde küçük nokta gibi şişlikleri olan oldu mu ?
İnternete bakmıştım da hamilelik belirtisi olarak yazıyordu bende ne sevinmiştimBenim oluyor ama farkettimde benin regl onceside oluyormuş takip.edince ogrendim
Uzgunum ama oyle şoyle biside var kisiden kisiye degisir tabiki sen bekle reglin geçsin sonra en iyisi test yaparsinİnternete bakmıştım da hamilelik belirtisi olarak yazıyordu bende ne sevinmiştim
Aynen öyle Bende regl günümü bekliyorumUzgunum ama oyle şoyle biside var kisiden kisiye degisir tabiki sen bekle reglin geçsin sonra en iyisi test yaparsin
Ben 5.gun çatlatma iğnesi vuruldum göğüslerim ağrıyor birde kasıklarımda ara ara sancı var bu sancilara hamilelik belirtisi olabilir miYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
canım sürtünme ile çocuk olmaz ki zatenNormalde hiç adet düzensizliği yaşamam yılda bir kere çok nadir oluyor şuan adetim 1 gün gecikti acaba birseyler olmus olabilir mi hiç-bir belirtisi de yok ayın 7 sinde sürtünmeyle vajinaya giriş olmadan ilişki yaşadım
Regl tarihiniz geçti mi ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçtiİyi günler kızlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı affınıza sığınarak söylüyorum çok özür dilerim eşimle korunmasız 3 4 defa ilişkimiz oldu bir haftadır kasık ağrım bel ağrım baş dönmelerim ve kokusuz sıvı bir akıntım var uykuyu sevmeme rağmen çok fazla uykuya eğilimim oldu sizce gebelik olabilir mi?
Canım adet düzensizliğim var benim en son adet zamanım Haziran 1 di bittikten sonra beraberliğimiz oldu bir kaç kez korunmasız şu bir haftadır da bu belirtiler varRegl tarihiniz geçti mi ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti
Adetiniz duzensizse bir gebelik testi yapmanızı öneririm daha doğru sonuç alırsınızCanım adet düzensizliğim var benim en son adet zamanım Haziran 1 di bittikten sonra beraberliğimiz oldu bir kaç kez korunmasız şu bir haftadır da bu belirtiler var