• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bizim 1 ay oldu. İnsan hemen olsun istiyor değil ,mi? Bence hemen moralimizi bozmamalıyız. Bu bir süreç
Aynen hemen olsun istiyor dayanamadim dr.gittim bugun cok erken dedi dr.1yil korunmaduz iliski sonrasinda olmazsa tedavi fala baslaniyormuş oyle dedi dr.um regl doneminde gittim bilerek hormon testide yapilsin diye kan verdim oyle bakalim ultrasonla bakti iui birsey yok ddi gayet guzel dedi sadece sol yumurtalikda tembellik varmiş 🤷‍♀️

Selam kızlar,
Adete 3 gün kala girilen ve üstelik korumalı ilişkide gebelik sansi nedir?

Adet 11 gün gecikti an itibariyle . 5 gün gecikmede doktora gittim kist vs hiçbir sorun yok kanda gebelik bakıldı negatif çıktı o zaman ilişkinin üstünden yaklaşık bir hafta falan daha yeni geçmişti.
Ancak muayene sonucu rahimde kalinlasma var. doktor bu gebelik belirtisi de olabiliyor ama kan negatif muhtemelen birkaç güne olursun dedi 11 gün bugun ve hala gelen giden yok.
Şüpheli konuştuğu için verdiği adet sokturucuyu almadım bebek dusunmuyorduk biz asla ama olduysa da zarar vermek istemiyorum.
Bir de damakta kayganlik agizda metalik tat goguslerde gerginlik hassasiyet ayak üşümesi göz kararması gibi şeyler yaşıyorum.
Birkaç gün daha bekleyip evde idrar testi mi yapmam lazım yoksa direk kana mi gideyim?
Ya da boşuna mı bekliyorum kanda negatifse kesin yok mudur sokturucuyu almalı miyim sizce?
bırkaç ıhtımal sayalım dıyelımkı yumrtalam gunun geçen adetınden sayarsak 14.yada 15.gun yumrta salındı dollenme oldu adetının gecıkmesınde 2.gun bıle çıkardı dıyelımkı yumrtladın ama geç dollenme oldu yınede 11 gun e kalmazdı tekrar kandan baktr arkadaşım sen ama bılıyorsun stres vs bırçook şey adetı etkılıyor

Merhaba arkadaşlar. Meme ucunun çevresinde bulunan kahverengi bölgede sivilce şeklinde küçük nokta gibi şişlikleri olan oldu mu ?

Merhaba. İlk regl gününü takip eden 12. Günde ilişkimiz olmuştu. 10 gün oldu. Adete 6 gün var. Şu anda aşırı şişkinlik ve burun tıkanıklığı var. Göğüslerimde hafif sancı var. Dün akşam da süte benzer bi akıntım oldu. Gebelik belirtisi olabilir mi? Teşekürler

Normalde hiç adet düzensizliği yaşamam yılda bir kere çok nadir oluyor şuan adetim 1 gün gecikti acaba birseyler olmus olabilir mi hiç-bir belirtisi de yok ayın 7 sinde sürtünmeyle vajinaya giriş olmadan ilişki yaşadım

Merhaba kizlar , benim 10-11. gün yumurtlamam oldu , adet döngüm su sira degisik ama genelde 28-29 gün ben simdi 10. gün yumurtlama oldugundan 24. gün mü adet olucam ? Yani en erken ne zaman test yapmam lazim

İyi günler kızlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı affınıza sığınarak söylüyorum çok özür dilerim eşimle korunmasız 3 4 defa ilişkimiz oldu bir haftadır kasık ağrım bel ağrım baş dönmelerim ve kokusuz sıvı bir akıntım var uykuyu sevmeme rağmen çok fazla uykuya eğilimim oldu sizce gebelik olabilir mi? 🤔

İyi günler kızlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacaktı affınıza sığınarak söylüyorum çok özür dilerim eşimle korunmasız 3 4 defa ilişkimiz oldu bir haftadır kasık ağrım bel ağrım baş dönmelerim ve kokusuz sıvı bir akıntım var uykuyu sevmeme rağmen çok fazla uykuya eğilimim oldu sizce gebelik olabilir mi? 🤔
Regl tarihiniz geçti mi ya da yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti

Kızlar benim de bir sorum olacak . Ben 24 mayısta adet oldum 8 gün sürdü . 9 haziranda baya bir şiddetli sag kasıkta ağrı oldu 10 haziranda kanlı bir akinti geldi onuda peceteye silinince gördüm devamı gelmedi . O günden beri goguslerim çok açıyor ve belime çok ağrıyor aslında normal yolla olmuyor bebegimiz ama acaba diyorum sizce

Canım adet düzensizliğim var benim en son adet zamanım Haziran 1 di bittikten sonra beraberliğimiz oldu bir kaç kez korunmasız şu bir haftadır da bu belirtiler var
Adetiniz duzensizse bir gebelik testi yapmanızı öneririm daha doğru sonuç alırsınız

Back