• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlarrr iyi akşamlar 🌹
Bugün adetin 21. Günü bata 6 -7 var, progesteron tesyi yaptırdım 18.11 çıktı. Ve dünden beri ağzımada gitmeyen bi acı metal tadı var. Sizce umutlanmalımıyım. Yani diyelimki gebelik eğer varsa,bu ağızdaki acılık bu metal tadı bu kadar erken başlarmı? Duyduğunuz yada yaşadığınız bişeyse Cevaplarsanız sevinirim.

Regle 6 gün var. Sol kasigimda ağrı oluyor anlık sonra geçiyor. Psikolojik mi bilmiyorum
Başka da hiç bir belirtim yok

Kızlaar bana dua edin yarın kan vericem, 15inde transferim gerçekleşti. Dün adet olmam gerekiyordu henüz olamadım ayrıca feci uykusuz hissediyorum, sabahtan beri böyle adet olacakmışım gibi bi akıntı hissediyorum ama hiç bişey yok. Sabah zaten bulantıyla baş dönmesiyle uyandım ama çok uyudum sanırım o yüzden. Bakalım yrın görücez :)

Normalde hiç adet düzensizliği yaşamam yılda bir kere çok nadir oluyor şuan adetim 1 gün gecikti acaba birseyler olmus olabilir mi hiç-bir belirtisi de yok ayın 7 sinde sürtünmeyle vajinaya giriş olmadan ilişki yaşadım
Yani :) pek düşük ihtimal bence hiç tedirgin olmayın

Kızlaar bana dua edin yarın kan vericem, 15inde transferim gerçekleşti. Dün adet olmam gerekiyordu henüz olamadım ayrıca feci uykusuz hissediyorum, sabahtan beri böyle adet olacakmışım gibi bi akıntı hissediyorum ama hiç bişey yok. Sabah zaten bulantıyla baş dönmesiyle uyandım ama çok uyudum sanırım o yüzden. Bakalım yrın görücez :)
Sonucunuz ne oldu acaba ??

Kızlar maalesef negatif :KK43: sonucu görünce doktoruma yazdım, cuma tekrar kan ver dedi. Yattım uyudum o duygu durumuyla. Şimdi bilmiyorum nolucak tekrar transfer gününe kadar nasıl beklicem

Canim Allah yar ve yardimcin olsun. Bende 4 yildur uğrasiyorum. Dün pozitifi gördüm bugün testlerde koyulasma yok 4 kimyasalim var yine kimyasal diye yüreğim çarpiyor

Ayy kan ver bencee inşallah kimyasal değildir canım benim. Haber ver bize de belli olumca

Dün ki testte 177 cikti yarin tekrar vericem insallah artar degerim. Öncekilerde degerim düsüyordu. Zor işler zor.

Back