- 13 Haziran 2020
- 21
- 15
- 3
- 27
Sağol canım çok teşekkür ederim ilgin için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAdetiniz duzensizse bir gebelik testi yapmanızı öneririm daha doğru sonuç alırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım çok teşekkür ederim ilgin için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAdetiniz duzensizse bir gebelik testi yapmanızı öneririm daha doğru sonuç alırsınız
Amin canım hepimize inşallahSağol canım çok teşekkür ederim ilgin için rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Merhaba. Sizinle aynı durumdayım. Acaba durumunuzda bir gelişme var mı?Ben 5.gun çatlatma iğnesi vuruldum göğüslerim ağrıyor birde kasıklarımda ara ara sancı var bu sancilara hamilelik belirtisi olabilir mi
Yani :) pek düşük ihtimal bence hiç tedirgin olmayınNormalde hiç adet düzensizliği yaşamam yılda bir kere çok nadir oluyor şuan adetim 1 gün gecikti acaba birseyler olmus olabilir mi hiç-bir belirtisi de yok ayın 7 sinde sürtünmeyle vajinaya giriş olmadan ilişki yaşadım
Sonucunuz ne oldu acaba ??Kızlaar bana dua edin yarın kan vericem, 15inde transferim gerçekleşti. Dün adet olmam gerekiyordu henüz olamadım ayrıca feci uykusuz hissediyorum, sabahtan beri böyle adet olacakmışım gibi bi akıntı hissediyorum ama hiç bişey yok. Sabah zaten bulantıyla baş dönmesiyle uyandım ama çok uyudum sanırım o yüzden. Bakalım yrın görücez :)
Hala adet olamadım, hamile olduğuma acayip inanıyorum :) kan verdim sonucunu bekliyorum 1 saate belli olur heralde. Dua edin nolur yaaSonucunuz ne oldu acaba ??
İnş hayırlısıyla hamilesinizdir valla bende çok heyecanlandım haber verin bariHala adet olamadım, hamile olduğuma acayip inanıyorum :) kan verdim sonucunu bekliyorum 1 saate belli olur heralde. Dua edin nolur yaa
Hala adet olamadım, hamile olduğuma acayip inanıyorum :) kan verdim sonucunu bekliyorum 1 saate belli olur heralde. Dua edin nolur yaa
İnş hayırlısıyla hamilesinizdir valla bende çok heyecanlandım haber verin bari
Kızlar maalesef negatif sonucu görünce doktoruma yazdım, cuma tekrar kan ver dedi. Yattım uyudum o duygu durumuyla. Şimdi bilmiyorum nolucak tekrar transfer gününe kadar nasıl beklicemHakkinda hayirlisi canim insallah güzel haberler alirsin.
Kızlar maalesef negatif sonucu görünce doktoruma yazdım, cuma tekrar kan ver dedi. Yattım uyudum o duygu durumuyla. Şimdi bilmiyorum nolucak tekrar transfer gününe kadar nasıl beklicem
Değerin kaç çıktı peki ?? Belki artar canımKızlar maalesef negatif sonucu görünce doktoruma yazdım, cuma tekrar kan ver dedi. Yattım uyudum o duygu durumuyla. Şimdi bilmiyorum nolucak tekrar transfer gününe kadar nasıl beklicem
Kan versen daha emin olursun aslındaCanim Allah yar ve yardimcin olsun. Bende 4 yildur uğrasiyorum. Dün pozitifi gördüm bugün testlerde koyulasma yok 4 kimyasalim var yine kimyasal diye yüreğim çarpiyor
Kan versen daha emin olursun aslında
Ayy kan ver bencee inşallah kimyasal değildir canım benim. Haber ver bize de belli olumcaCanim Allah yar ve yardimcin olsun. Bende 4 yildur uğrasiyorum. Dün pozitifi gördüm bugün testlerde koyulasma yok 4 kimyasalim var yine kimyasal diye yüreğim çarpiyor
0,30. Hiç sanmıyorum ya adet de olmadım 3 gün geçti. Ama hep olacak gibiyim 3 gündür sürekli tuvalete gidip duruyorumDeğerin kaç çıktı peki ?? Belki artar canım
Ayy kan ver bencee inşallah kimyasal değildir canım benim. Haber ver bize de belli olumca