Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım aynı şeyleri yaşamışız.senden tam 1 ay önce 14 Mart’ta düşük yaşadım ..akşama kadar karın ağrısı çektim ve akşam düşük oldu.progestan kullandım ama işe yaramadı kürtaj bende olmadım çok şükür..ve ertesi ay yine denedim ama olmadı.bu ay ovülasyon testi denedim 21.gün yumurtlama oldu hiç tahmin etmediğim ve pas geçeceğim bir tarihte tesadüfen gördüm ve günü değerlendirdim..bugün adet günüm ve olmadı bekliyorum..bu arada düşükten sonra 33.gün regl oldum..ama şöyle birşey var düşükten sonraki 33 gün eşimle şiddetli bir tartışma yaşadık ve kavganın üstüne regl oldum..daha geçmi olurdum bilemiyorum ama tam o gün düşük sonrası regl oldum..bu ayda düşükten sonrası 2.ay doldu ama adet olmadım.elimde 30 tane gebelik testi var ama yapmıyorum en az 1 hafta geçsin öyle yaparım

Sana da çok geçmiş olsun canım. Allah bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Benim geçen yıl 28 günü asla geçmezdi kıştan beri 31 günde falan oluyor döngü. O yüzden kestiremiyorum nasıl bir süreç beni bekliyor bilmiyorum.ne test yapmaya gücüm var ne beklemeye. Hâlâ regl belirtileri yok. Çok sancılı geçer normalde. Bir hafta önce başlar ağrılarım. Hiç yok. Acaba düşük yaparken rahim temizlendiği için ağrımayacak mi ki bu defa diyorum. Gebelik konusunda oldukça umutsuzum çünkü çok ağrım olmuştu geçen ay ve farklıydı oradan anlamıştım zaten hamile olduğumu. O da yok.

Benim geçen hamile olduğum ayda belirtim yok bu ayda geciktim yine yok 0 belirti şuan..yoksa yine mi düşecek korkuyorum belirti olmayınca

Kızlar selamlar herkese bende iki gündür ani ateş basmaları var ayaklarımı altı yanıyor
Adetime daha 1 hafta var ama geçen ayda erken oldum genelde adet öncesi üşürüm
Aşırı ateş basıyor
Hatta korona mı oluyorum diye korktum hep sonra elimi yüzümü yıkayınca bi süre sonra geçti hep

Özellikle sabahları ve geceleri
Yaşayan varmı

Aynı bende sizin gibiyim özellikle baş tarafımda bende koronayım galiba dedim ama ilerlemiyor artmıyor sıcaklık arada bir geliyor gidiyor, oruçtan mı acaba dedim bende tansiyonum devamlı inip çıkıyor cevap alamadım acaba yok mu böyle olan bir hamişimiz, kan basıncım artıyor ama benim kansızlık var her zaman üşürüm yazın bile battaniyeyle yatarım geceleri ilk defa bu ay böyle oldum,

Aynen bende eşime sürekli ateşim var diyorum ayakalrımı yorganın soğuk taraflarında gezidiriyorun elimi yüzümü ayaklarımı yıkarken soğuk suyla nasıl ferahlıyorum anlatamam bi değişik yani

Bide bugün sabahtandır adet ağrısı gibi ağrım var acaba dedim adetim mi gelecek oysa daha var bir hafta ama geçen ayda baya erken oldum

Acaba yumurtlama olabilir mi hangi tarihlerde ovülasyon dönemine girdiğinizi biliyor musunuz hamilelik ihtimali dışında aklıma başka şey gelmiyor hasta değilim bende çünkü,ben bilmiyorum ovülasyonumu

Acaba yumurtlama olabilir mi hangi tarihlerde ovülasyon dönemine girdiğinizi biliyor musunuz hamilelik ihtimali dışında aklıma başka şey gelmiyor hasta değilim bende çünkü,ben bilmiyorum ovülasyonumu

Benim adetlerim düzenli genelde düzenli yumurtlarım bazı aylar gecikir sadece
Belki de daha yeni yumurtluyoruö bilemedim ki
Geçen ay adetim bittikten 19 gün sonra tekrar adet oldum buda demek oluyor ki
Adetim bitince 5.gün yumurtlamışım mesela
İncir içiyoruö iki aydır o hızlandırmış olabilir belki de
allahım inşallah hamileyizdir

İyi akşamlar arkadaşlar ben de bugün adet olmam gerekti ama olmadım adetimden iki gün önce peceteye çok küçük leke geldi sonra gitti şimdi iki gündür kasıklarımda adet olacak gibi ağrı ama bugün olmadım sadece kendimi çok yokgun hissediyorum hamilelik belirtileri mi sizce yoksa psikolojik mi

Hmm sizin durum farklı o zaman ay inşallah hamilesindir, ben alıştım vücudumun benimle oynamasına:) hamileymişim gibi gariplikler yapmasına ama senin belirti gibi sanki

Hmm sizin durum farklı o zaman ay inşallah hamilesindir, ben alıştım vücudumun benimle oynamasına:) hamileymişim gibi gariplikler yapmasına ama senin belirti gibi sanki

İnşallah canım sen ne kadar süredr istiyorsun

Bu ay çok şey denemeye çalıştım çalılıyorum
Allahım izni ile de devam edicem bebiş olana kadar
Btkisel ve maneviiye ağırlık vermeye çalılıyorum umudum hep var ama ne zaman olur Rabbim bilir

Benim eşim aralık ayında kalp krizi geçirdi o zamandan beri ikna olduk çocuk sahibi olmak istediğimize, eşim çok istemiyordu da daha 2 yılımız yeni doldu diyordu ama artık istiyor , açıkcası tecrübeme göre erkek isteyince oluyor öocuk şubat ayında tam manasıyla olmasa da ovülasyon yaptım tutmadı kaset testler sonra bende tüm uygulamaları sildim herşeyi kapattım kafamı rahatlatıcam dedim takmıcam sonra korona çıktı işte ben hiç ekstra bir şey yapmıyorum, troitlerim yavaş çalışıyor kan değerlerim düşük bunlar düzelirse olur dedi doktor ama eşimin bir şeyi var mı bilmiyoruz tam ikan etmiştim gidip test yaptırmaya nisan ayında gelmeyin dediler korona var yaklaşık 3 aydır diyelim yani,

Ben varım aynı adetime bir hafta kala aynılarını yaşadım sonra da aniden buz kesiyordu ayaklarım ellerim.. şimdi adetim iki gün gecti idrar testim dün negatif cıktı ama adetim de hala gelmiyor

Canım inşallah biran önce hayırlısıyla biter ve bizde gideriz bende aynı durumdayım seninle
Tam gittik tahlillerimizi yaptırdık tedavi için başka bölüme geçecektik korona çıktı hayırlısı böyle imiş demekki

Ben varım aynı adetime bir hafta kala aynılarını yaşadım sonra da aniden buz kesiyordu ayaklarım ellerim.. şimdi adetim iki gün gecti idrar testim dün negatif cıktı ama adetim de hala gelmiyor

Ay inşallah hamilesindir canım bak şuan yine bastı bana sırtımdan kulaklarıma boynum yüzüm yanıyor boğazım yanıyor gibi
Her akşam böyle oluyır eyvah boğazım şişiyo diyorum ertesi günü bişey yok
Allahım hayorlara çıkarsın inşallah hamilelik vardır

Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Eğer hamileysem söylerim belirtiden sayarız hatta bende yazmıştım geçen hafta bi yerlerde de burda herkes herşeye psikolojiktir diyor şuan geçti ama yok ateş basmaları.. inşallah hamileyizdir

Bilmek iyi mi olacak kötü mü bilmiyorum ama testleri tamamlasaydık iyidi kimisi çocuk yapılmaz bu dönemde diyor ama ben aksine iyi olur ne güzel etrafımızda saçma sapan konuşup yorum yapan insanlar olmadan rahatça hamilelik geçiririz, bu olaylar olmadan önce en yakınım amcamın kızı dediğim insan hem bana niye çocuk yapmıyon erken menapoz olursun bak hemde kocan kalp krizi geçirdi daha olmaz galiba sizin dedi,o kadar dolup taştım ki kalp kırmamak için sustum diyemedim ona senin 5 yıl olmadı en iyi senin anlaman lazım beni , biz bile isteye ilgilenmedik bu konunun üstüne düşmedik o bilir geleceği zamanı dedim keşke hiç kimse olmada hayatımızda böyle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…