Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sizinle aynı belirtilerim var hamilemisiniz çok merak ettim
Merhaba, 5. günüm gecikmede. Henüz test yapmadım. Beklemek istiyorum birkaç gün daha. Ama goguslerde damarlar belirgin ve agri var. Normalden biraz daha fazla terliyorum. Büyük bir ihtimal gebelik olduğunu düşünüyorum. Sizin içinde hayırlısı. Gününüz geçti mi?

Hayır günüm geçmedi henüz 4 gün var gögüs ucu sızlamam var genelde adet olucam zamanlar da hiç böyle sızlamazdı sol bilegimde agrım var. Birde sol kasıgım çekiliyor . genel olarak hep sol tarafım inşallah rabbim gönlünüzce verir.

Mrb sizdeki belirtilerin aynısı bndede var genelde gecikme yaşadığım için bekliorum test yapmadım tam 14 gün gecikti ve göğüsler in ortasındaki halka n büyüdüğünü farkettm böyle bi belirti varmı acaba çok ağırlaştı göğüslerim iççamaşırı kullanamıyorum. Yinede ümitsiz nedense

Merhaba arkadaşlar 24 gün önce adet oldum önceden 30 günde bir adet oluyodum şuan iki haftada bir âdet oluyorum 10 gün önce iliski oldu 6-7, gün sonra kahverengi bı akıntım oldu adet olcam sandım devamı gelmedi ama adet olacak gibi ağrım var belim başım ve alt karnım çok ağrıyor dün dayanamayip test yaptım 2 çıktı doktor test için çok erken olabilirde olmayabilirde dedi en az bir hafta sonra tekrarla dedi düşünmekten kafayı yiycem varmı benim gibi olan

Adetlerin düzenli mi ? Eğer çift çizgiyi gördüysen iki gün sonra tekrarla bence

Bugün gebelik testi yaptım, saniyesinde ikinci çizgi koyu bir şekilde cıktı. Çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin
Tebrik ederim caim hayırlı.olsun inşallah sağlıkla kucağına alirisin cnm ins

Hanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.

Canım 2 gin sonra tekrar kan ver degerin yükselmişse gebelik vardir.bana sorarsan cektirme bekle . Cunku adetine daha cok var bu degerin boyle yuksek cijmasi olmasi ihmalini yükseltiyor

Belirtileriniz var mıydı acaba. Tebrik ederim bu arada. Saglicakla kucağınıza da alin
Teşekkür ederim arkadaşlar darısı başınıza inşallah. Aslında zor bir süreçten sonra hamilelik gerçekleşti. Yumurtlama ile baslayan koltuk altinda goguslerime doğru sizi şeklinde agri vardı. Hatta çok sasirmistim. Genelde agrım olmaz çünkü adetim yaklaşmış olsa bile. Bir de yumurtlama dönemimdeki 3 gün hani derler ya yumurta akı gibi akinti görüsüsün diye hah iste onu çok net bir şekilde gördüm. Daha oncede olurdu bende ama bu kadar yoğun olmazdı. O gunleri değerlendirdik. Yine adetimden 10 gün önce eklem yerlerimde ağrılar sızılar okumaya başladı özellikle sol bacağım elim diz kapagim ve iste can alıcı belirti goguslerde damarlasma bunu hemen anlıyorsunuz zaten. Yani damarları gördüm neler oluyor dedim resmen. Göğüs etrafındaki halka detayı kafa karıştırıyor bence yeni yeni biraz genişledi sadece. Baş dönmesi mide bulantısı hiç olmadı bende. Hâlâ da yok. Sadece halsizlik var şuan.

Tabi emin olduğum belirti ise adetten 3 gun once sanki adet olacakmışım gibi üşüme ağrı oldu ve lavaboya gittiğimde kahve rengi leke gördüm birkaç defa. Sonra ertesi gün çok çok hafif akinti ile karışık kahve rengi leke. Başka da hiçbirşey olmadı.

Merhabalar. Geçen ay bebek aslında aklımızda çok da yokken denemede bulunduk. 2 kez. 14 nisanda 3 günlük gecikmeden sonra testim pozitifti. Ne yazık ki 18 nisanda yoğun bir kanamayla çok şiddetli ağrılarla düşük yaptım. Daha acı bir şey yaşamadım henüz hayatta. Allah kimseye yaşatmasın bunu. Gözünüzle göremeyeceğiniz miniklikte de olsa o bağ kuruluyor. İleriki haftalarda yaşamak kısmını hiç düşünemiyorum. Rabbim herkesin yavrusunu korusun sağlıkla kavuştursun.Henüz 5 haftalık olduğu için kürtaj falan olmadı. Bu yüzden korunmama gerek olmadığı söylendi. Şimdi tabi yeni adet düzenim nasıl olur bilemiyorum. Biz normal adet takvimimdeki yumurtlama dönemini ve akıntıyı takip ederek denedik yine. 3 4 gün var beklenen adet tarihine. Geçen sefer hissettiğim hiçbir belirti yok bu da umutlarımı kırıyor. sadece geceleri sıtma tutuyor donuyorum. İşin tuhafı adet belirtilerim adet öncesi ağrılarım şişkinliğin de yok. İçimdeki o büyük tekrar kaybetme korkusuna rağmen nasıl bu kadar istediğime şaşırıyorum doğrusu. Geçen ay da böyleydi bu ay da yine bu günler gelince siteden çıkamıyorum ne olmuş ne yaşamışsınız... Umutlanmadı seviyoruz ama sonra hüsran da büyük oluyor. Allah gönlümüze göre versin inşallah

Ben daha adet olmadım 14. Gün hafif kan geliyo leke gibi geri gidiyo 3gundur var kan verdim geçen hafta negatif çıktı adetimden 2hafta sonra da lekelenmistim dün bir daha test yaptım yine negatif benim adetim bu kadar gecikmedi hiç kafayı yicen sanırım

Merhaba ben 2hattada bir âdet oluyorum en son 19 Nisan'da adet oldum 2 haftayı geçti hala adet olmadim 11 gün önce ilişki oldu ertesi günü akintim.basladi bazen yumurta akı gibi arada beyaz kremsi sekildede oldu daha sonra ilişkiden 6 gün snra acik kahverengi bı akintim oldu 2-3 damla kadar sürekli adet olcam sandım devamı gelmedi çünkü adet olacak gibi bel kasık bacak ağrılarım var 4-5 gündür geçmeyen baş ağrısı siskinlik halsizlik ... Üç gün oncede dayanamayıp kan verdim 2 çıktı doktor henüz erken olduğunu söyledi adet dongumu 1 aydan hesapladi ve haftaya tekrarlamami istedi sizce varmı bişey ve ben röntgen çekilmek zorunda kaldım doktor kanda negatif olduğu için sorun olmugcagini belirtti ama benim içim rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…