Laboquick en iyisi benim adetime 6 gun kala cikmisti ikinci cizgi
Benim evimin yanında güvenilir arkadaşım olan eczane var ordan alıyorum laboquick en iyisi dedi erken gebelikte alabilirim prodictor bilmiyorum yarım ya da öbürgün alırım artık sen ne aldın
Ben test yaptım bugün dayanamadım böyle çıktı anlam veremedim,İnş evettt haberleşelim gönlümüzden geçeeen olsun lütfenAy evet inş normaldir tansiyonumuz Sen hangi testi sipariş verdin
Erken gebelik testi mi kuzum buBen test yaptım bugün dayanamadım böyle çıktı anlam veremedim,
HAYIR normal çok güzel dediğim labaquick test yamuk mu çıkmış çizgisi test mi bozuk anlam veremedim hay allah yaErken gebelik testi mi kuzum bu
Burdaan görünmüyor çizgiii sen görüyor musunnnHAYIR normal çok güzel dediğim labaquick test yamuk mu çıkmış çizgisi test mi bozuk anlam veremedim hay allah ya
Değerin iyi canım hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testini gözün aydınKızlar sonucum nasıl regle 3 günüm var
Sağol canım dün kasıklarımda biraz ağrı başladı ve hafif kahverengi pembe arası akıntı geldi bugun akşama kadar sanırım yerlesme kanamasıydı Pazartesi gideceğiz doktora inşallah artmıs olur değerimDeğerin iyi canım hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testini gözün aydın
Başka var mıı elinde hafta sonu Yeniden yaapBen test yaptım bugün dayanamadım böyle çıktı anlam veremedim,
Evet var fazla aldım yapıcam aynen bunu ikindide yaptım, diğerini sabah yaparımBaşka var mıı elinde hafta sonu Yeniden yaap
Yarın erken gebelik alıp deneseneeee normal gebelik testi için erken olabilir belkiEvet var fazla aldım yapıcam aynen bunu ikindide yaptım, diğerini sabah yaparım
Buradan itibaren bakınız çizgisi mi acabaAyy çok ilginç yaaaa hiç bi fikrim yok benimyeniden tekrarla bence
Çizginin üstündeki siyahlığı siz mi yaptınız benimde öyle testin sonunda pembe renk çıktı anlayamadım bilsem keşke, bu testler beni hep yanıltıyor en son silik çıktı ertesi gün adet oldum acaba adete çok yakın olunca böyle sapıtabiliyor mu testlerArkadaşlar merhaba, erken gebelik testi yaptım ama ekranda tam olarak bir şey göremeyince içini açarak yakından bakmak istedim. Bu şekilde görünce çok şaşırdım. Ama çizgi yan yana değil. Sonuc çıkarken çizgi kayıyordu amayardımcı olursanız çok sevinirim
Ben yapmadım da keşke hic cikmasaydi çok kafa karıştırıyor. Bir daha yapmaya teşvik ediyor. Adetim gecerse bir daha yapicam artık.Çizginin üstündeki siyahlığı siz mi yaptınız benimde öyle testin sonunda pembe renk çıktı anlayamadım bilsem keşke, bu testler beni hep yanıltıyor en son silik çıktı ertesi gün adet oldum acaba adete çok yakın olunca böyle sapıtabiliyor mu testler
Merhabalar, bende de aynı durum var merak ettim acaba ne oldu haliniz?Merhabalar bugün 50. Gün adet olmadım adet düzensizliğim var ama bebek istediğimizden korunmadık 9 ocak perşembe akşamı afedersiniz ama ilişkiden sonra pembemsi akıntı geldi sabah olduğundada koyu renkte kahveye yakın tekrar geldi sonra normal beyaz akıntım oldu çok az cumartesi akşamı tekrar kırmızı renkte kan geldi bu sefer peçeteye ama yine az test yaptım negatif çıktı sol kasığıma sancı vuruyor ve belim çok ağrıyordu bugün çok belim ağrımıyor neden olabilir hamile olabilir miyim adetim düzensiz ama ilk kez böyle bir şey yaşadımlütfen yardımmmm
Ara ara şeffaf sıvı görmek hamilelik belirtisi midir?Canım peki yoğun ve uzun süren bir akıntı miydi? Yoksa ara ara şeffaf sıvı mi görüyordun?
Sizinle aynı belirtilerim var hamilemisiniz çok merak ettimArkadaşlar herkese selam, hamileliğinin ilk haftalarinda eklem agrisi çeken var mı veya duydunuz mu?
Bugün adet günüm henüz adet olmadım 3 gün önce de iç çamaşırımda kahve rengi lekeler olduğunu gördüm. Goguslerde biraz agrım var ama fazla değil ovulasyonda bu yana sızı seklinde devam ediyor. Ama çok enteresan bir şekilde sürekli olarak sol ayak bileğim ve tarak kısmı, el bileğim ve yine aynı şekilde elimin üstü, bazen dirsegimde veya diz kapağında ağrılar oluyor. Sebebini anlamadım. Calsiyum eksikliği mı doğuyor o sebepten mı oluyor sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?