Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Değerin iyi canım hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testini gözün aydın
Sağol canım dün kasıklarımda biraz ağrı başladı ve hafif kahverengi pembe arası akıntı geldi bugun akşama kadar sanırım yerlesme kanamasıydı Pazartesi gideceğiz doktora inşallah artmıs olur değerim

Arkadaşlar merhaba, erken gebelik testi yaptım ama ekranda tam olarak bir şey göremeyince içini açarak yakından bakmak istedim. Bu şekilde görünce çok şaşırdım. Ama çizgi yan yana değil. Sonuc çıkarken çizgi kayıyordu ama yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG20200507230842.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 107
Çizginin üstündeki siyahlığı siz mi yaptınız benimde öyle testin sonunda pembe renk çıktı anlayamadım bilsem keşke, bu testler beni hep yanıltıyor en son silik çıktı ertesi gün adet oldum acaba adete çok yakın olunca böyle sapıtabiliyor mu testler

Ben yapmadım da keşke hic cikmasaydi çok kafa karıştırıyor. Bir daha yapmaya teşvik ediyor. Adetim gecerse bir daha yapicam artık.

Arkadaşlar herkese selam, hamileliğinin ilk haftalarinda eklem agrisi çeken var mı veya duydunuz mu?
Bugün adet günüm henüz adet olmadım 3 gün önce de iç çamaşırımda kahve rengi lekeler olduğunu gördüm. Goguslerde biraz agrım var ama fazla değil ovulasyonda bu yana sızı seklinde devam ediyor. Ama çok enteresan bir şekilde sürekli olarak sol ayak bileğim ve tarak kısmı, el bileğim ve yine aynı şekilde elimin üstü, bazen dirsegimde veya diz kapağında ağrılar oluyor. Sebebini anlamadım. Calsiyum eksikliği mı doğuyor o sebepten mı oluyor sizce.

Arkadaşlar 19. Ocakta Doğum Kontrol Hapını bıraktım . Prezervatifle korunmaya geçtik. İlk ay geç adet gördüm sonrasında adetim düzene girdi. Geçen ay tam gününde adet oldum. Ancak bu ay 6gün geçti adetimin üzerinden. İdrar testi yaptım ancak çıkmadı. Bulunduğum yerde sadece 5 liralık olan testlerden var. Daha iyi bir marka bulmam felan imkansız. Pandemiden dolayı korkudan hastaneye de gidemiyorum. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Çok tecrübesizim. Yaklaşık 10 gündür göğüslerimde batmalar ve ağrılar oluyordu. Sağ bacağıma kramp giriyor. Karnımın tam altında kaşıklarım sanırım sanki hasta olacakmış gibi sızlıyor ve batmalar oluyor. Akıntı gibi bişe var adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum bir şey yok. Sabahları deli gibi acıkmış midem kazınarak uyanıyorum ve gün içinde de aynı şekilde sık sık acıkıyorum bişe yemesem midem bulanır gibi oluyor. Baş ağrısı yaşıyorum. Ayaklarım bir anda buz kesip bir anda sıcaklıklıyor. Çok su içen ve normalde sen idrara çok çıkan biriyim zaten ama bu ara sanki uzun süre tutamıyorum daha çok gitmek zorunda kalıyorum gibi. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor ben yapacağımı şaşırdım. Son bir test var elimde yapmıyorum bekliyorum biraz daha zaman geçsin diye ama beklemek çok zor geliyor. Bi de diğer testileri sabah değil gün içinde yaptım. O yüzden doğru sonuç vermemiş olabilirler mi ?

Merhabalar, bende de aynı durum var merak ettim acaba ne oldu haliniz?

Sizinle aynı belirtilerim var hamilemisiniz çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…