- 23 Aralık 2018
- 693
- 386
- 103
Benimde aynı şişkinlik de var 5 gün gecikti ama test negatifTest negratif ve üşüyorum kaşık ağrım var adet ağrısı var göğüs biri hassas of ama çıkmıyor
Anlamadım ki test bı DHA yptim hayalt gbi çıktı oda yanıltıcı ins ikimizde hamileyizdirBenimde aynı şişkinlik de var 5 gün gecikti ama test negatif ☹
Moralim çok bozuldu ama inş diyelim artıkAnlamadım ki test bı DHA yptim hayalt gbi çıktı oda yanıltıcı ins ikimizde hamileyizdir
Bende 2gunnince yapmıştım yoktu kızlar bat 31mart inş benimde vardr dua edelim bol.bolBenimde aynı şişkinlik de var 5 gün gecikti ama test negatif ☹
Tesadüfen gördüm yazınızı :) 5 aylık hamileyim ben ve ilk belirtim karnımın aşırı şişmesi ve afedersin çok yoğun gaz eşimden utanıyordum artıkGünaydın kızlar adete son 5 gün kaldı ama karnım.yallasik.10gundr balon gibi patlicam nerdeyse yani sanki 5aylik hamile gibi duruyor bu neden oluyor acaba saçma ama hmilelik belirtisi olabilirmi inş adet belirtisi değildir ama normalde bukadar olmadm.hic çok ağrıyor karnım böyle sancı gibi değişik tarif edemiyorum tam olarak böyle bişey başıma gelen varmı
Ne güzel canım ya hlAllahim sagsaglim kucağıniza almayı nasip etsin.bend e istiyorum cnm evet insallh benimkiler de belirtidir aynı dediğin gibi oluyor benimde çok gazım oluyorTesadüfen gördüm yazınızı :) 5 aylık hamileyim ben ve ilk belirtim karnımın aşırı şişmesi ve afedersin çok yoğun gaz eşimden utanıyordum artıkve idrarda değişik bir koku vardı o zaman şüphelenmiştim ben inşallah eğer istiyorsan hamilesinde
Hayırlı olsun hamileymissnz bhcg kaç çıktı acaba . Yumurtlamadan ne kadar sonra göğüste belirti oldu , ovulasyonlar pik ciktiBenim 3 gündür gögsümde damarlar pırtladı bu bir belirti olabilir mi
Gögsüm acıdı sdce hic bir belirtim olmadı hersey adet belirtisi gibi bir tek nutella sevmem asla ağzma sokmam gece uyanıp kaşık kaşık nutella yedmHayırlı olsun hamileymissnz bhcg kaç çıktı acaba . Yumurtlamadan ne kadar sonra göğüste belirti oldu , ovulasyonlar pik cikti
Çatlama ağrısıdır,bende bir kere adet olana kadar devam ettiArkadaşlar merhaba çok şiddetli bir ağrım var bugün 2.günü ilk defa bu şekilde bir ağrım oluyor. (Sağ kasığımda) Normalde sadece adet zamanı karnım ağrır bu başka... ilk kez kasık ağrısı yaşıyorum. Ovulasyon zamanındayım 2 gün önce sadece bir kez korunmasız yaşadım. Bununla ilgisi olabilir mi? Virüs yüzünden evden çıkmaya da korkuyorum her zamankinden fazla akıntım var çatlama zamanı olduğu için deniyor her ay yumurtalık çatlarmış ben ilk kez böyle ağrı hissediyorum. Bunu yaşayanınız var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden
Sende durumlar nedir ben bugünde yaptım ama negatif çıktı benim kesin yok yaniMoralim çok bozuldu ama inş diyelim artık
Anlamadım ki test bı DHA yptim hayalt gbi çıktı oda yanıltıcı ins ikimizde hamileyizdir
[/Sende durumlar nedir ben bugünde yaptım ama negatif çıktı benim kesin yok yani
Bende bi kaç gün bekliyim verebilirsem bi kan veriyim artık kısmet değilmiş hayırlısı olsun kan testinde değer kaç çıktı kiTest verdim kan negatif işte salı bı daha vercem bu GN yaptım iki test biri bozuk çıktı ikinci haylet çıktı ama sanmıyorum artık salı gorcez çok yoruldum rahim filmine gitcek olmazsa bu ay
0,0cikti bı DHA yptim test bugün bundada durunca cikti bilmiyorum umitleniorum ins ikimizin de yüzü gülsünBende bi kaç gün bekliyim verebilirsem bi kan veriyim artık kısmet değilmiş hayırlısı olsun kan testinde değer kaç çıktı ki
Ben adet olacakmışım gibi ama bakalım inş cnm0,0cikti bı DHA yptim test bugün bundada durunca cikti bilmiyorum umitleniorum ins ikimizin de yüzü gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?