• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bende de göğüslerde aşırı ağrı hassasiyet kasıklarda belde bacaklarda ağrı var mide bulantısı kusma eşlik ediyor ve dün kan verdim bugün sonuç pozitif çıktı ama idrarda hep negatif çıkıyordu. Adetimin üstünden 4 gün geçti beta hcg 391.4 çıktı sizce normal mi fikri olan var mı ? Biraz düşük dediler dış gebelikten korkuyorum acaba olabilir mi dış gebelik ?

Kızlar bende de göğüslerde aşırı ağrı hassasiyet kasıklarda belde bacaklarda ağrı var mide bulantısı kusma eşlik ediyor ve dün kan verdim bugün sonuç pozitif çıktı ama idrarda hep negatif çıkıyordu. Adetimin üstünden 4 gün geçti beta hcg 391.4 çıktı sizce normal mi fikri olan var mı ? Biraz düşük dediler dış gebelikten korkuyorum acaba olabilir mi dış gebelik ?
Bence iyi çıkmış canım sonucun 2 gün sonraki artışa baktır

20200314_155256.jpg
20200314_155256.jpg

Merhaba kızlar şu an 6 haftalık görünüyorum Bat 7 şubattı . Perşembe günü kan verdim beta hcg 391.4 bugün Ve bugün de kan verdim beta hcg 1146 çıkmış sizce 6 haftalığa göre

Merhaba hanımlar
Biraz heyecanlı ve fazlasıyla tecrübesizim. Aslında henüz bebek düşünmeme rağmen çikolata kistinden dolayı doktorum zor olabileceğini söylediğinden denemiş bulunmaktayım. Yalnız şöyle bir durum var ki 3 4 aydır adet olamıyorum kist yüzünden yumurtlama dönemlerini hiç bilemiyorum haliyle. Doktor adet olabilmem için hap vermişti hapı bitirdim 3 gün oldu ama hala adet olamadım. Sormak istediğim ilişkiden ne kadar zaman sonra test yapmam doğru olur. Çok heyecanlı ve aslında umutsuzum şu anda

Arkadaşlar merhaba ovulasyonum 1ayın 4 ünde idi bugün gebelik testi yaptim adetime aha 6 gün var çok ince silik bi şekilde t göründü bu bu da ovulasyon testim

Canım bende 6 gün kala öğrendim hamile olduğumu kan testi yaptır istersen daha net sonuç alırsın inşallah vardır 😍

Benim de bat 19 mart ve bacaklarımda aşırı derecede ağrı var daha önce böyle bir şey yaşayan var mı

Kızlar merhaba,3 gündür geçmeyen aşırı sırt ağrısı( daha önce hiç yaşamamıştım) ,bel ağrısı,3 4 gündür yüz yanması ateş çıkması,sabahları normalde güzel kalkarken artık sürünerek kalkmak sanki hiç uyumamış gibi,2 gündür geçmeyen migren ağrısı gibi baş ağrısı,çabuk sinirlenme,arada alttan 3 4 saniye kadar iğne batması hissi(aşırı can yakıyo) ,sağ yumurtalıkta hafif sancı. Kızlar bu saydıklarım sizce gebelik belirtisi mi yoksa tamamen psikolojik mi ya :( yumurtlamamın üstünden 8 gün geçti,çok mu erken belirti için acaba :/ adet tarihim 25 mart :oops: :KK51:

Canım epey zaman geçmiş hamile mısın?
Canım hasta oldum 😔 ve bisey sormak. İstiyorum benim dün Adetinin 6. Günüydü ve bitti abdest felan aldım bugün eşimle birlikte olduk affedersiniz 😔 lavaboya gittiğimde pembe akıntı şeklinde kanama oluyor sadece lavaboya gittiğimde bu neden olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor mu korktum bir an

Kızlar ovulasyon gününde kremsi kahveden cok acık akıntı yaşayan oldu u mu ??? Normalde şeffaf uzayan akınıtı olur dıye bılıyorum

Merhaba kızlar sabah normal ucuz test yaptım silik çizgi çıktı ardından şimdi erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç sıfır acaba sabah mı yapmalıydım erken gebelik testini

Merhaba kızlar sabah normal ucuz test yaptım silik çizgi çıktı ardından şimdi erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç sıfır acaba sabah mı yapmalıydım erken gebelik testini
Sabah ilk idrar ile daha kesin sonuç alırsın bnce idrarın en az 4saat tutulması gerekıyor sanırım

Back