- 26 Şubat 2020
- 630
- 709
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iyi çıkmış canım sonucun 2 gün sonraki artışa baktırKızlar bende de göğüslerde aşırı ağrı hassasiyet kasıklarda belde bacaklarda ağrı var mide bulantısı kusma eşlik ediyor ve dün kan verdim bugün sonuç pozitif çıktı ama idrarda hep negatif çıkıyordu. Adetimin üstünden 4 gün geçti beta hcg 391.4 çıktı sizce normal mi fikri olan var mı ? Biraz düşük dediler dış gebelikten korkuyorum acaba olabilir mi dış gebelik ?
Teşekkür ederim yanıtın için inşallah iyi çıkar sonuçlarımBence iyi çıkmış canım sonucun 2 gün sonraki artışa baktır
Inşallah canım içini ferah tutTeşekkür ederim yanıtın için inşallah iyi çıkar sonuçlarım
Resim paylasirmisin ?
Arkadaşlar merhaba ovulasyonum 1ayın 4 ünde idi bugün gebelik testi yaptim adetime aha 6 gün var çok ince silik bi şekilde t göründü bu bu da ovulasyon testim
Arkadaşlar merhaba ovulasyonum 1ayın 4 ünde idi bugün gebelik testi yaptim adetime aha 6 gün var çok ince silik bi şekilde t göründü bu bu da ovulasyon testim
Canım epey zaman geçmiş hamile mısın?Evet bugün adet günüm ve karnıma ağrı giriyo ama gelen yok anlık sancı işte dediğinizi yaptım öyle bir ağrı hissetmedim acaba test yapsam çıkar mı
Canım hasta oldum ve bisey sormak. İstiyorum benim dün Adetinin 6. Günüydü ve bitti abdest felan aldım bugün eşimle birlikte olduk affedersiniz lavaboya gittiğimde pembe akıntı şeklinde kanama oluyor sadece lavaboya gittiğimde bu neden olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor mu korktum bir anCanım epey zaman geçmiş hamile mısın?
Sabah ilk idrar ile daha kesin sonuç alırsın bnce idrarın en az 4saat tutulması gerekıyor sanırımMerhaba kızlar sabah normal ucuz test yaptım silik çizgi çıktı ardından şimdi erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç sıfır acaba sabah mı yapmalıydım erken gebelik testini