• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar daha önce bu sayfayı hep takip ettim şimdi yazma sırası geldi galiba :)
Adetim 3 gün gecikti, bu sabah test yaptım pozitif çıktı. ( hala inanamıyorum ) :))
Adet belirtileri ile çok benziyor ama yine de Yaşadığım belirtileri yazayım,
Adetime 10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet başladı ve hala devam ediyor.
3-4 gündür midem kazınır gibi acıkıyorum.
Burada okuduktan sonra dikkat ettim göbek deliğimin altından başlayan aşağıya doğru bir çizgi var. Bu herkeste olmuyormuş ama burada okumuştum kendimde görünce çok şaşırdım.
Adetime 3 gün kala başlayan kasık ağrılarım bu ay çok şiddetli ve kramp şeklinde sanki heran adet olacakmışım gibi.
Benim yaşadığım belirtiler bu kadardı
Birde adetten 3 gün öncede test yaptım negatifti, kızlar test için acele etmeyin adetin gecikmesini bekleyin
Merhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz,çizgi belli belirsiz şekilde miydi ? Benim de adetime 2 gün kaldı ve göbek altından başlayan bir çizgi fark ettim kendimde,ilk gebeliğimde olmamıştı yazınızı da okuyunca tesadüf olmadığına inanmak istedim 🙏

Merhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz,çizgi belli belirsiz şekilde miydi ? Benim de adetime 2 gün kaldı ve göbek altından başlayan bir çizgi fark ettim kendimde,ilk gebeliğimde olmamıştı yazınızı da okuyunca tesadüf olmadığına inanmak istedim 🙏
Benimde 2 gün kaldı canım.benimde göbeğimde çizgi var ama yeni bişey değil bu daha öncede farketmiştim ve üstüne defalarca adet oldum 😔 ne olur rabbim bu sefer bekleyen tüm anne adaylarının yüzü gülsün.

Benimde 2 gün kaldı canım.benimde göbeğimde çizgi var ama yeni bişey değil bu daha öncede farketmiştim ve üstüne defalarca adet oldum 😔 ne olur rabbim bu sefer bekleyen tüm anne adaylarının yüzü gülsün.
Rabbim bir evladı bir de sağlığı aratmasin,en kısa ve hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin🙏

Canım.benim.hayirli.olsunnimsallah sağlıklı.bir şekilde geçer gebeliğin darısı bizlere inşallah benimde adetime 9gun var busabah kalktım.camasirim.cok.islakti.su gibi akıntım vardı resmen bu bı belirti olabilirmi acaba yoksa hastalanmam.yaklasti diyemi😔😔 ki insalah değildiryaa

Canım.benim.hayirli.olsunnimsallah sağlıklı.bir şekilde geçer gebeliğin darısı bizlere inşallah benimde adetime 9gun var busabah kalktım.camasirim.cok.islakti.su gibi akıntım vardı resmen bu bı belirti olabilirmi acaba yoksa hastalanmam.yaklasti diyemi😔😔 ki insalah değildiryaa
Merhaba,bunun da bir belirti olabileceğini okumuştum,beyaz renkli ve kokusuz olması kaydıyla,umarım hislerimizde yanilmayiz sağlıklı gebelikler geciririz🙏

Merhaba Teşekkür ederim 😊
Tenim beyaz Çizgide açık kahve rengi ve belli.
Açıkcası bende en belirgin belirti buydu görür görmez anladım. Başka belirtileriniz de var mı?

Merhaba,bunun da bir belirti olabileceğini okumuştum,beyaz renkli ve kokusuz olması kaydıyla,umarım hislerimizde yanilmayiz sağlıklı gebelikler geciririz🙏
Su gibiydi cnm kokusuz şeffaf yani inş hayırlısı bakalım Allah'ım.heoimize nasip etsin hayırlı gebelikler🤲🤲

Merhaba Teşekkür ederim 😊
Tenim beyaz Çizgide açık kahve rengi ve belli.
Açıkcası bende en belirgin belirti buydu görür görmez anladım. Başka belirtileriniz de var mı?
Psikolojik midir nedir artık ne ararsanız var şu an bende 😂Sık idrara çıkma,kasık batması ovulasyondan bu yana,uyku isteği yani beynim bana oyun oynuyor sanırım Ekimdeki kimyasal gebeligimden bu yana hamile kalamayinca,sağlıklı bir gebelik diliyorum size de teşekkürler ilginiz için 🙏

Son 1 gün hadi o da geçsin diyelim son 2,ama benim içime yine negatif bir şey doğdu sizin hamilelik varsa lütfen beni de sevindirin😍
Cancagzim keşke olsa benim.daha 9gunum.var adete inş mutlu haberler aliriz ikimizde burdan yazarız zaten hemen 😊😊zaten bu ay olmazsa bidaki ay koruncam ben hastaneye gitmekten korkuyorm am.ins hamile olursakta mecbur napalim

Psikolojik midir nedir artık ne ararsanız var şu an bende 😂Sık idrara çıkma,kasık batması ovulasyondan bu yana,uyku isteği yani beynim bana oyun oynuyor sanırım Ekimdeki kimyasal gebeligimden bu yana hamile kalamayinca,sağlıklı bir gebelik diliyorum size de teşekkürler ilginiz için 🙏

Hayırlısı olsun sizin içinde 😊
Kasık batmaları bendede ovulasyondan beri devam etti hatta o gün aşırı ağrılı geçti ama uyku isteği sık idrara çıkma veya açık renkli akıntı bunların hiç biri olmadı.
Belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. İnşallah beklediğiniz haberi alırsınız😊

Mrb arkadaşlar.adetime 4 5 gün var...10 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gğn sürdu o kadar.dünden beri batma ve kasık ağrılarım var.iki gündür aşırı uykum geliyo .sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi.böyle olup hamile olan varmı...

Mrb arkadaşlar.adetime 4 5 gün var...10 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gğn sürdu o kadar.dünden beri batma ve kasık ağrılarım var.iki gündür aşırı uykum geliyo .sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi.böyle olup hamile olan varmı...
Test yapsanız keşke 🤲🏽🤲🏽🤲🏽💕

Merhaba adetin bir kaç gün geçtikten sonra idrar testi daha iyi sonuç veriyor ben adete 3-4 gün varken yaptım negatifti. Adetim Geçtikten 3 gün sonra tekrar yaptım pozitifti. Bence kesin sonuç için birkaç gün daha bekleyip testi öyle yapabilirsin
Herkeste belirti farklı oluyor bu arada hayırlısı inşallah

Canım hasta oldum 😔 ve bisey sormak. İstiyorum benim dün Adetinin 6. Günüydü ve bitti abdest felan aldım bugün eşimle birlikte olduk affedersiniz 😔 lavaboya gittiğimde pembe akıntı şeklinde kanama oluyor sadece lavaboya gittiğimde bu neden olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor mu korktum bir an
Canım korkma bir şey olmaz şu sıra gitme doktora bende de oluyor o bazen. Yani mutlaka normal değildir ama tekrar ederse git derim

Günaydın kızlar adete son 5 gün kaldı ama karnım.yallasik.10gundr balon gibi patlicam nerdeyse yani sanki 5aylik hamile gibi duruyor bu neden oluyor acaba saçma ama hmilelik belirtisi olabilirmi inş adet belirtisi değildir ama normalde bukadar olmadm.hic çok ağrıyor karnım böyle sancı gibi değişik tarif edemiyorum tam olarak böyle bişey başıma gelen varmı

Kızlarr yardım 4 yaşında bi kızım var polikistik over olduğu için klomenle hamile kalmıştım son 6 aydır da iatiyorum ama bi tedavi görmedim adet günlerimi takip ediyorum 8 aydır ilk defa 5 gün geçti sol tarafımda aşırı bel ağrısı ara ara sancılarım var adet olucam sanıyorum her seferinde ama olmadı akıntım da var sizce kendiliğinden hamilelik olmuş olabilir mi

Back