- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
- 43
Merhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz,çizgi belli belirsiz şekilde miydi ? Benim de adetime 2 gün kaldı ve göbek altından başlayan bir çizgi fark ettim kendimde,ilk gebeliğimde olmamıştı yazınızı da okuyunca tesadüf olmadığına inanmak istedimSelam kızlar daha önce bu sayfayı hep takip ettim şimdi yazma sırası geldi galiba :)
Adetim 3 gün gecikti, bu sabah test yaptım pozitif çıktı. ( hala inanamıyorum ) :))
Adet belirtileri ile çok benziyor ama yine de Yaşadığım belirtileri yazayım,
Adetime 10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet başladı ve hala devam ediyor.
3-4 gündür midem kazınır gibi acıkıyorum.
Burada okuduktan sonra dikkat ettim göbek deliğimin altından başlayan aşağıya doğru bir çizgi var. Bu herkeste olmuyormuş ama burada okumuştum kendimde görünce çok şaşırdım.
Adetime 3 gün kala başlayan kasık ağrılarım bu ay çok şiddetli ve kramp şeklinde sanki heran adet olacakmışım gibi.
Benim yaşadığım belirtiler bu kadardı
Birde adetten 3 gün öncede test yaptım negatifti, kızlar test için acele etmeyin adetin gecikmesini bekleyin
Benimde 2 gün kaldı canım.benimde göbeğimde çizgi var ama yeni bişey değil bu daha öncede farketmiştim ve üstüne defalarca adet oldumMerhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz,çizgi belli belirsiz şekilde miydi ? Benim de adetime 2 gün kaldı ve göbek altından başlayan bir çizgi fark ettim kendimde,ilk gebeliğimde olmamıştı yazınızı da okuyunca tesadüf olmadığına inanmak istedim
Rabbim bir evladı bir de sağlığı aratmasin,en kısa ve hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsinBenimde 2 gün kaldı canım.benimde göbeğimde çizgi var ama yeni bişey değil bu daha öncede farketmiştim ve üstüne defalarca adet oldumne olur rabbim bu sefer bekleyen tüm anne adaylarının yüzü gülsün.
Canım.benim.hayirli.olsunnimsallah sağlıklı.bir şekilde geçer gebeliğin darısı bizlere inşallah benimde adetime 9gun var busabah kalktım.camasirim.cok.islakti.su gibi akıntım vardı resmen bu bı belirti olabilirmi acaba yoksa hastalanmam.yaklasti diyemiMerhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz,çizgi belli belirsiz şekilde miydi ? Benim de adetime 2 gün kaldı ve göbek altından başlayan bir çizgi fark ettim kendimde,ilk gebeliğimde olmamıştı yazınızı da okuyunca tesadüf olmadığına inanmak istedim
Merhaba,bunun da bir belirti olabileceğini okumuştum,beyaz renkli ve kokusuz olması kaydıyla,umarım hislerimizde yanilmayiz sağlıklı gebelikler geciririzCanım.benim.hayirli.olsunnimsallah sağlıklı.bir şekilde geçer gebeliğin darısı bizlere inşallah benimde adetime 9gun var busabah kalktım.camasirim.cok.islakti.su gibi akıntım vardı resmen bu bı belirti olabilirmi acaba yoksa hastalanmam.yaklasti diyemiki insalah değildiryaa
Merhaba Teşekkür ederimMerhaba,hayırlı olsun hamileliğiniz,çizgi belli belirsiz şekilde miydi ? Benim de adetime 2 gün kaldı ve göbek altından başlayan bir çizgi fark ettim kendimde,ilk gebeliğimde olmamıştı yazınızı da okuyunca tesadüf olmadığına inanmak istedim
Su gibiydi cnm kokusuz şeffaf yani inş hayırlısı bakalım Allah'ım.heoimize nasip etsin hayırlı gebeliklerMerhaba,bunun da bir belirti olabileceğini okumuştum,beyaz renkli ve kokusuz olması kaydıyla,umarım hislerimizde yanilmayiz sağlıklı gebelikler geciririz
Psikolojik midir nedir artık ne ararsanız var şu an bendeMerhaba Teşekkür ederim
Tenim beyaz Çizgide açık kahve rengi ve belli.
Açıkcası bende en belirgin belirti buydu görür görmez anladım. Başka belirtileriniz de var mı?
Son 1 gün hadi o da geçsin diyelim son 2,ama benim içime yine negatif bir şey doğdu sizin hamilelik varsa lütfen beni de sevindirinSu gibiydi cnm kokusuz şeffaf yani inş hayırlısı bakalım Allah'ım.heoimize nasip etsin hayırlı gebelikler
Cancagzim keşke olsa benim.daha 9gunum.var adete inş mutlu haberler aliriz ikimizde burdan yazarız zaten hemenSon 1 gün hadi o da geçsin diyelim son 2,ama benim içime yine negatif bir şey doğdu sizin hamilelik varsa lütfen beni de sevindirin
Psikolojik midir nedir artık ne ararsanız var şu an bendeSık idrara çıkma,kasık batması ovulasyondan bu yana,uyku isteği yani beynim bana oyun oynuyor sanırım Ekimdeki kimyasal gebeligimden bu yana hamile kalamayinca,sağlıklı bir gebelik diliyorum size de teşekkürler ilginiz için
Test yapsanız keşkeMrb arkadaşlar.adetime 4 5 gün var...10 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gğn sürdu o kadar.dünden beri batma ve kasık ağrılarım var.iki gündür aşırı uykum geliyo .sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi.böyle olup hamile olan varmı...
Hayal kırıklığı yaşaya yaşaya test yapmak istemiyo insan.Test yapsanız keşke
Doğru ama korkununda faydası yok. Bakarsın varsa sevinirsin yoksa önümüzdeki ay yine denersin napalımHayal kırıklığı yaşaya yaşaya test yapmak istemiyo insan.
Merhaba adetin bir kaç gün geçtikten sonra idrar testi daha iyi sonuç veriyor ben adete 3-4 gün varken yaptım negatifti. Adetim Geçtikten 3 gün sonra tekrar yaptım pozitifti. Bence kesin sonuç için birkaç gün daha bekleyip testi öyle yapabilirsinMrb arkadaşlar.adetime 4 5 gün var...10 gün önce kahverengi akıntım oldu iki gğn sürdu o kadar.dünden beri batma ve kasık ağrılarım var.iki gündür aşırı uykum geliyo .sizce bu gebelik belirtisi olabilirmi.böyle olup hamile olan varmı...
Canım korkma bir şey olmaz şu sıra gitme doktora bende de oluyor o bazen. Yani mutlaka normal değildir ama tekrar ederse git derimCanım hasta oldumve bisey sormak. İstiyorum benim dün Adetinin 6. Günüydü ve bitti abdest felan aldım bugün eşimle birlikte olduk affedersiniz lavaboya gittiğimde pembe akıntı şeklinde kanama oluyor sadece lavaboya gittiğimde bu neden olabilir bunun için doktora gitmem gerekiyor mu korktum bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?