Canım.benim.tebrik.ederim çok sevindim. Ne kadarda net çıkmış ne güzel.Rabbimn isallah bizlerede nasip etsin en yakın zamnda bizede dua et cnmBuda testil
Teşekkürler canım aslında ilk denememizdi ve umudum yoktu o yüzden test pozitif çıkınca inanamadım. Bugün öğrendim kan testide yaptırıcam tabiCanım.benim.tebrik.ederim çok sevindim. Ne kadarda net çıkmış ne güzel.Rabbimn isallah bizlerede nasip etsin en yakın zamnda bizede dua et cnmFusyAsk normal yollami oldu cnm nezamndr düşünüyodnz merk ettm canm.ay ne güzel yaa kanntestide yaptırdınız degilmi
Bizde ilk kez bu ay denemeye başladık.Teşekkürler canım aslında ilk denememizdi ve umudum yoktu o yüzden test pozitif çıkınca inanamadım. Bugün öğrendim kan testide yaptırıcam tabi
Allah isteyen herkese nasip etsin her zaman dua ediyorum ve sizede edeceğim
Amin canım sağolBizde ilk kez bu ay denemeye başladık.
Tebrik ederim inşallah sağlıklı, sıhhatli kucağına alırsın.
Çok.sevimdim.cnm.ne güzel.Allahim.bizlete de nasip.etsin inşallahTeşekkürler canım aslında ilk denememizdi ve umudum yoktu o yüzden test pozitif çıkınca inanamadım. Bugün öğrendim kan testide yaptırıcam tabi
Allah isteyen herkese nasip etsin her zaman dua ediyorum ve sizede edeceğim
OSelam kızlar daha önce bu sayfayı hep takip ettim şimdi yazma sırası geldi galiba :)
Adetim 3 gün gecikti, bu sabah test yaptım pozitif çıktı. ( hala inanamıyorum ) :))
Adet belirtileri ile çok benziyor ama yine de Yaşadığım belirtileri yazayım,
Adetime 10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet başladı ve hala devam ediyor.
3-4 gündür midem kazınır gibi acıkıyorum.
Burada okuduktan sonra dikkat ettim göbek deliğimin altından başlayan aşağıya doğru bir çizgi var. Bu herkeste olmuyormuş ama burada okumuştum kendimde görünce çok şaşırdım.
Adetime 3 gün kala başlayan kasık ağrılarım bu ay çok şiddetli ve kramp şeklinde sanki heran adet olacakmışım gibi.
Benim yaşadığım belirtiler bu kadardı
Birde adetten 3 gün öncede test yaptım negatifti, kızlar test için acele etmeyin adetin gecikmesini bekleyin
O çizgiden bende de oluştu çok şaşırtıcı gerçektenSelam kızlar daha önce bu sayfayı hep takip ettim şimdi yazma sırası geldi galiba :)
Adetim 3 gün gecikti, bu sabah test yaptım pozitif çıktı. ( hala inanamıyorum ) :))
Adet belirtileri ile çok benziyor ama yine de Yaşadığım belirtileri yazayım,
Adetime 10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet başladı ve hala devam ediyor.
3-4 gündür midem kazınır gibi acıkıyorum.
Burada okuduktan sonra dikkat ettim göbek deliğimin altından başlayan aşağıya doğru bir çizgi var. Bu herkeste olmuyormuş ama burada okumuştum kendimde görünce çok şaşırdım.
Adetime 3 gün kala başlayan kasık ağrılarım bu ay çok şiddetli ve kramp şeklinde sanki heran adet olacakmışım gibi.
Benim yaşadığım belirtiler bu kadardı
Birde adetten 3 gün öncede test yaptım negatifti, kızlar test için acele etmeyin adetin gecikmesini bekleyin
Bende burada erken hamilelik belirtilerinde okumuştum hemen baktım vardı, sizde de hamilelik var mıO çizgiden bende de oluştu çok şaşırtıcı gerçekten
Evet var ama bunun dışında bariz bir belirti olmadı. Normal regl belirtileri neyse onu yaşadımBende burada erken hamilelik belirtilerinde okumuştum hemen baktım vardı, sizde de hamilelik var mı
Bende aynı şekilde zaten regl belirtileri ile aynı farketmek çok zorEvet var ama bunun dışında bariz bir belirti olmadı. Normal regl belirtileri neyse onu yaşadım
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Merhaba hanımlar bende geçen ay test yapmıştım hemen pozitif çıkmadı hata bir kac kez tekrarladım hep bi kaç saat sonra pozitif oldu sonrasında adet oldum bu ayda çok kötü grip oldum hastaneye gittim adetime 6 gün vardı gebelik şüphesi var mi bende tam emin değilim dedim test sonucu pozitif ciktive hiç umudum yoktu hatta adet olacakmışım gibi sancim vardı bide bıçak gibi sapma bende umudu kesmiştim stress yok oluruna birakinca oldu dileyen isteyen herkese insallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Batmalar bendede var ne zaman geçecek merak ediyorum:)
Tsk ederimÇok tsk ederimsenin kide hayırlı olsun ilk hamileliğimde sonuna kadar olmuştu ama her hamilelik aynı değil diyorlar
Yani 0.53ne demek anlamadım0.53 çıkmıştı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?