Ayyyy super. Yükselir her gün inşallah. Darısı başıma
İnşallah canm benim AminAyyyy super. Yükselir her gün inşallah. Darısı başıma
Söylediğinizi denedim bende ağrı olmadı idrar geliyor gibi de olmadı acaba hamile miyimKızlar kasiginiza yani orta yere karnın altına bastırınca ağrı oluyorsa ya da idrarınız geliyor gibi oluyorsa rahim aşağı inmiş ve adet olacaksınız demek ben her ay öyle anlıyorum hamile olmadığımı tecrübeyle sabit çünkü ilk gebeligimiöyle anlamıştım.
olabilir günler geçtikçe belirtileri takip et bakalım neler olacak.....İlk defa yumurtlama döneminde korunmadan birlikte olduk. 2 gün sonrası kasıklarımda gün boyu devam eden afif sancılar oldu.
Adetime daha 13 gün var. Bu sancı erken belirti mi?
Amin canım inşallah bakalım heyecanla bekliyoruz ya öğrenirsem evlilik yildonumunu hediyesi olarak eşimi mutlu ederdim en azından
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Sağ taraf kasıkta sandım var bunu yaşayan varmı hamilelik ola bilirmiMerhaba arkadaşlar şuan kaşık arısı çekiyorum ve günün 5 gün gecikti şuan 4 5 damala kanamam oldu
Sizce hamilemiyimmmm lütfen yardım edinmerak ettim hamilelik gerçekleşti mi acaba Allah gönlünüze göre versin
Bu gebelik testi degilmi eğer öyleyse hamilseisniz tabi bariz belliSizce hamilemiyimmmm lütfen yardım edin
Evet ama vajinismusluumm ibşallah gebeyimdirBu gebelik testi degilmi eğer öyleyse hamilseisniz tabi bariz belli
Anladim cnm pek bilgim yok bu konuda ama adetiniz geçtiyse eğer bi kan testi verin inş hamilesinizdirEvet ama vajinismusluumm ibşallah gebeyimdir
Yarın vericem kan testiiiii inşallah çıkarAnladim cnm pek bilgim yok bu konuda ama adetiniz geçtiyse eğer bi kan testi verin inş hamilesinizdir
İnş canım hber verirsin burdan bizedeYarın vericem kan testiiiii inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?