Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar kasiginiza yani orta yere karnın altına bastırınca ağrı oluyorsa ya da idrarınız geliyor gibi oluyorsa rahim aşağı inmiş ve adet olacaksınız demek ben her ay öyle anlıyorum hamile olmadığımı tecrübeyle sabit çünkü ilk gebeligimiöyle anlamıştım.

Söylediğinizi denedim bende ağrı olmadı idrar geliyor gibi de olmadı acaba hamile miyim

Kızlar benden beyaz peynirimsi bı akıntı geliyor şuan sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa yumurtlma belirtisimi adetim 1hafta oldu biteli ilişkide 6gun önce oldu

İlk defa yumurtlama döneminde korunmadan birlikte olduk. 2 gün sonrası kasıklarımda gün boyu devam eden afif sancılar oldu.
Adetime daha 13 gün var. Bu sancı erken belirti mi?

benimde reglim 1 gün geçti.... 29 gün oldu genelde 28 günde adet oluyorum. ama 30 31 gün olduğu da olmuştur. o yüzden bekliyorum test için cumartesi sabah test yapmayı düşünüyorum. pek belirtim yok hamilelik ile ilgili ama bu olmadığım anlamına gelmiyordur inşallah ... Allah herkesin bebeğini kucağına almasını nasip etsin.... hayırlı akşamlar

Merhaba arkadaşlar şuan kaşık arısı çekiyorum ve günün 5 gün gecikti şuan 4 5 damala kanamam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…