Tahlil sonucunu görmeden neden ilac yazmış kiMerhaba arkadaşlar,
Uzuuuuuuun bir aradan sonra yeniden buradayım. En son 2017 Temmuzunda düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu o zamandan beri buralarda değildim. Ta ki karnımı yeni bir hayat düşene kadar.
09 Şubat 2020’de son adetimi gördüm ve bu ayki adetime 2 gün kala aile hekimime gittim öksürük ve grip nedeniyle. Planlanmamış bir şekilde hamile olabileceğimi söyledim kan tahlili isterken B hCG de istedik ve 57 çıktı. 4 gün sonra tahlili yineledik 612 çıktı. Fakat bana Avelox 400mg’lık antibiyotik verdi, 4 tablet kullandım ve Jinekoloğuma da danışarak bıraktım tahlil sonucunu görünce. Herhangi bir sıkıntı yaratır veya yaratmaz demedi ilacın adını verdiğimde, sadece hemen bırak dedi. C kategorisinde bir antibiyotikmiş. Kullanan sonrasında sorun yaşayan veya yaşamayanlar varsa bilgi vermesini rica ediyorum.
Aynı belirtileri yaşıyorum batıma 8gun kaldiSelam kızlar daha önce bu sayfayı hep takip ettim şimdi yazma sırası geldi galiba :)
Adetim 3 gün gecikti, bu sabah test yaptım pozitif çıktı. ( hala inanamıyorum ) :))
Adet belirtileri ile çok benziyor ama yine de Yaşadığım belirtileri yazayım,
Adetime 10 gün kala göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet başladı ve hala devam ediyor.
3-4 gündür midem kazınır gibi acıkıyorum.
Burada okuduktan sonra dikkat ettim göbek deliğimin altından başlayan aşağıya doğru bir çizgi var. Bu herkeste olmuyormuş ama burada okumuştum kendimde görünce çok şaşırdım.
Adetime 3 gün kala başlayan kasık ağrılarım bu ay çok şiddetli ve kramp şeklinde sanki heran adet olacakmışım gibi.
Benim yaşadığım belirtiler bu kadardı
Birde adetten 3 gün öncede test yaptım negatifti, kızlar test için acele etmeyin adetin gecikmesini bekleyin
Aynı durumdayiz bende heyecanla bekliyorumBenimde adetime 9 gün var daha ama 2 gündür gögüslerim çok ağrıyo belim de aynı şekilde ara ara kasık ağrılarım da oluyo yani normalde adet olduğuda bile bu kadar olmaz acaba hamilemiyim ya da psikolojik bişey mi ovulasyon zamanını da değerlendirdik çok istiyorum 9 gun nasil geçicek bilmiyorum
Hayirlisiyla kucağına alırsın insaAllah canımMerhaba hanımlar bende geçen ay test yapmıştım hemen pozitif çıkmadı hata bir kac kez tekrarladım hep bi kaç saat sonra pozitif oldu sonrasında adet oldum bu ayda çok kötü grip oldum hastaneye gittim adetime 6 gün vardı gebelik şüphesi var mi bende tam emin değilim dedim test sonucu pozitif ciktive hiç umudum yoktu hatta adet olacakmışım gibi sancim vardı bide bıçak gibi sapma bende umudu kesmiştim stress yok oluruna birakinca oldu dileyen isteyen herkese insallah
Yaaa cok sevindim darisi bana ve tum istiyenlere insallahDemiştm ya vajinismusluyın diye hamilemiyimmm
Henüz adetim bile gecikmemişti tahlili yaptığında, ben de pek ihtimal vermiyordum ama yine de yapılsın istedim tahlil ve pozitif çıktı hemen bıraktım ilacı, B hcg tekrarlandı ilk tahlilden 4 gün sonra 612 çıktıTahlil sonucunu görmeden neden ilac yazmış ki
Merhaba Test en iyi sonucu adet gecikince veriyor. Bir kaç gün daha bekleyip yapabilirsinMerhaba kizlar bende sizlere bisey sormak istiyorum ben bu ay 10. günde ovulasyonda piki gördüm ve uzayan seffaf akintim oldu ve kasik agrilarim oldu yumurtlama belirtisi ve sonra 17. günde yine bi pik gördüm ve bu seferde sol kasigimda beni uyutmicak kadar bi agri oldu hani biraz daha devam etse hastaneye gidicektim korktum bi an yüz üstü yattiginda sanki sol kasigimda bi agirlik hissettim agri esliginda .ve ogünden itibaren gögüs hassasiyetim var inanilmazyürüyemiyorum bile ve sanci vuruyor sol gögsüme . Ve gecen ay 26-28 günde bir adet oluyorum ama 32. günde 3.gün biten kanamam oldu normalde 5-6 gün sürer. Bugün 28. gün daha adet olmadim ama sag bacagima vuran bel agrim var test yapmak istemiyorum üzülüyorum 1 oglum var 4 yasinda onu tesadüfen ögrenmistim hatirlamiyorum bile sizce nezaman test yapayim ?
Merhaba Test en iyi sonucu adet gecikince veriyor. Bir kaç gün daha bekleyip yapabilirsin
Umarım hayırlı haber alırsın :)
Hamilelik var demek cnm testi tekrarladık biz daha da yükselmiş değelerYani 0.53ne demek anlamadım
İyi de Vajinismus testi pozitif çıkarır mi?Evet ama vajinismusluumm ibşallah gebeyimdir
Canım adet gününe 1 gün kala ya da o gün yapacaksınSöylediğinizi denedim bende ağrı olmadı idrar geliyor gibi de olmadı acaba hamile miyim
Evet bugün adet günüm ve karnıma ağrı giriyo ama gelen yok anlık sancı işte dediğinizi yaptım öyle bir ağrı hissetmedim acaba test yapsam çıkar mıCanım adet gününe 1 gün kala ya da o gün yapacaksın
Bu sabah gebelik testi yaptim t çizgisi belli belirsiz çıktı çok silik yani sizce hamile olabilir miyimAynı durumdayiz bende heyecanla bekliyorum
Canım hamile olabilirsin iki gün sonra testini tekrarla yada imkanın varsa test yaptır hadi hayırlı olsun insaAllah ben bile heyecanlandim. BendeBu sabah gebelik testi yaptim t çizgisi belli belirsiz çıktı çok silik yani sizce hamile olabilir miyim
Canım hamile olabilirsin iki gün sonra testini tekrarla yada imkanın varsa kan testi yaptır hadi hayırlı olsun insaAllah ben bile heyecanlandim. Bende demin yaptım sonuç bu hiç cizgi yokBu sabah gebelik testi yaptim t çizgisi belli belirsiz çıktı çok silik yani sizce hamile olabilir miyim
Canım benimde tam bir haftam var test mi yaptin tam anlayamadim. Erken degil mi ?Adetime 1 hafta kaldı artık inşallah hamileyimdir güzel haberi veririm çizgi çok silik ama gögüs bel ve kasık ağrılarim daha bugün geçti ona bile sevinir olmuştum insan gerçekten bi belirti arıyo
Elimde 2 tane testim vardı dayanamadım yapayım dedim yoksa benim de 1 haftam varCanım benimde tam bir haftam var test mi yaptin tam anlayamadim. Erken degil mi ?
Resim paylasirmisin ?Elimde 2 tane testim vardı dayanamadım yapayım dedim yoksa benim de 1 haftam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?