Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,
Uzuuuuuuun bir aradan sonra yeniden buradayım. En son 2017 Temmuzunda düşükle sonuçlanan bir gebeliğim olmuştu o zamandan beri buralarda değildim. Ta ki karnımı yeni bir hayat düşene kadar.
09 Şubat 2020’de son adetimi gördüm ve bu ayki adetime 2 gün kala aile hekimime gittim öksürük ve grip nedeniyle. Planlanmamış bir şekilde hamile olabileceğimi söyledim kan tahlili isterken B hCG de istedik ve 57 çıktı. 4 gün sonra tahlili yineledik 612 çıktı. Fakat bana Avelox 400mg’lık antibiyotik verdi, 4 tablet kullandım ve Jinekoloğuma da danışarak bıraktım tahlil sonucunu görünce. Herhangi bir sıkıntı yaratır veya yaratmaz demedi ilacın adını verdiğimde, sadece hemen bırak dedi. C kategorisinde bir antibiyotikmiş. Kullanan sonrasında sorun yaşayan veya yaşamayanlar varsa bilgi vermesini rica ediyorum.

Tahlil sonucunu görmeden neden ilac yazmış ki

Aynı belirtileri yaşıyorum batıma 8gun kaldi

Aynı durumdayiz bende heyecanla bekliyorum

Hayirlisiyla kucağına alırsın insaAllah canım

Tahlil sonucunu görmeden neden ilac yazmış ki
Henüz adetim bile gecikmemişti tahlili yaptığında, ben de pek ihtimal vermiyordum ama yine de yapılsın istedim tahlil ve pozitif çıktı hemen bıraktım ilacı, B hcg tekrarlandı ilk tahlilden 4 gün sonra 612 çıktı

Merhaba kizlar bende sizlere bisey sormak istiyorum ben bu ay 10. günde ovulasyonda piki gördüm ve uzayan seffaf akintim oldu ve kasik agrilarim oldu yumurtlama belirtisi ve sonra 17. günde yine bi pik gördüm ve bu seferde sol kasigimda beni uyutmicak kadar bi agri oldu hani biraz daha devam etse hastaneye gidicektim korktum bi an yüz üstü yattiginda sanki sol kasigimda bi agirlik hissettim agri esliginda .ve ogünden itibaren gögüs hassasiyetim var inanilmaz yürüyemiyorum bile ve sanci vuruyor sol gögsüme . Ve gecen ay 26-28 günde bir adet oluyorum ama 32. günde 3.gün biten kanamam oldu normalde 5-6 gün sürer. Bugün 28. gün daha adet olmadim ama sag bacagima vuran bel agrim var test yapmak istemiyorum üzülüyorum 1 oglum var 4 yasinda onu tesadüfen ögrenmistim hatirlamiyorum bile sizce nezaman test yapayim ?

Merhaba Test en iyi sonucu adet gecikince veriyor. Bir kaç gün daha bekleyip yapabilirsin
Umarım hayırlı haber alırsın :)

Merhaba Test en iyi sonucu adet gecikince veriyor. Bir kaç gün daha bekleyip yapabilirsin
Umarım hayırlı haber alırsın :)

Evettt gecen ay 32. günde oldugumdan bu ay 33. gündemi test yapmam lazim ? 3 aydir adetlerim inanilmaz oynadi benim 24 günde 32. günde hayatta sasmazdi simdi kafam karisiyo en iyi sonucu 33. günde alirim dimi aminnnn insallah rabbim hepimize nasip etsinnnn

Bu sabah gebelik testi yaptim t çizgisi belli belirsiz çıktı çok silik yani sizce hamile olabilir miyim
Canım hamile olabilirsin iki gün sonra testini tekrarla yada imkanın varsa test yaptır hadi hayırlı olsun insaAllah ben bile heyecanlandim. Bende
Bu sabah gebelik testi yaptim t çizgisi belli belirsiz çıktı çok silik yani sizce hamile olabilir miyim
Canım hamile olabilirsin iki gün sonra testini tekrarla yada imkanın varsa kan testi yaptır hadi hayırlı olsun insaAllah ben bile heyecanlandim. Bende demin yaptım sonuç bu hiç cizgi yok

Eklentiler

• IMG_20200313_160021.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 85
Adetime 1 hafta kaldı artık inşallah hamileyimdir güzel haberi veririm çizgi çok silik ama gögüs bel ve kasık ağrılarim daha bugün geçti ona bile sevinir olmuştum insan gerçekten bi belirti arıyo

Adetime 1 hafta kaldı artık inşallah hamileyimdir güzel haberi veririm çizgi çok silik ama gögüs bel ve kasık ağrılarim daha bugün geçti ona bile sevinir olmuştum insan gerçekten bi belirti arıyo
Canım benimde tam bir haftam var test mi yaptin tam anlayamadim. Erken degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…