- 4 Mart 2020
- 271
- 295
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahlil yaptırdın mı? Merakla haberini bekliyorum. Inşallah pozitif sonuçlar alirsinYarın inşallah tatlım
Canm öğle arası şuanTahlil yaptırdın mı? Merakla haberini bekliyorum. Inşallah pozitif sonuçlar alirsin
İnşallah alırımCanm öğle arası şuan
Arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yorum yaparsanız sevinirim kızlar en son 13 şubatta adet oldum ama 2 gün sürdü ve az açık pembe şeklinde geldi adetim bittikten sonra akintilarim affedersiniz ha bire iç çamaşırı değiştiriyordum 10 gün boyunca beyaz kremsi akıntım oluyordu bazen de uzayan şeffaf akıntı. Oluyordu bugün yine oldu aniden geliyor kaşıntı yanma yok baş ağrılarım birden ağrı giriyor zaten kasik ağrılarım da var acaba hamile. Olabilir miyim üzerine görmüş olabilir miyim lütfen biri yorum yapsın kafam çok karışık böyle belirtisi olan var mı bide yemek yedikten sonra midem ağzıma. Kadar geliyor rahatsız ediyor beni yediklerim ne yersem. Öyle oluyor lütfen yardımcı olun bana
Canım adetime 8 gün var yapsam çıkmaz bence sen hamile misin benim mide bulantım sabahları çok ama çok az oluyor bu 4 gündürAynısı bendede var sadece mide bulantısı yok test yaptın mı merak ettim de umarım hamilesindir
Canım adetime 8 gün var yapsam çıkmaz bence sen hamile misin benim mide bulantım sabahları çok ama çok az oluyor bu 4 gündür
Aynen valla günler geçmiyor benimde kasiklarimda ağrı oluyor hafif bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı sne ilk defa böyle hissediyorsun demiYok canım hamile değilim uğraşıyorum bende 9 aylık evliyim hiç korunmadım bu ay yumurtlamayı değerlendirdim ve hemen ardından bel ağrısı meme hassasiyeti sıvı akıntı arada adet olacakmışım gbi his olmaya başladı adetime dört gün var günler geçmiyo ya
Aynen valla günler geçmiyor benimde kasiklarimda ağrı oluyor hafif bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı sne ilk defa böyle hissediyorsun demi
Amin inşallah canım benim valla benim kasik ağrılarım adetime yakın olurdu hep bide bu son adetimde hiç ağrı hissetmedim normalde bne adet olduğumda ağrıdan yerimde duramayan biriyim zaten adet biter bitmez ara ara. Kasik ağrılarım sanki midemi. Bozmusum gibi ne yesem midem. Reflu yapıyordu bakalım ne olacak bende 2 yıldır istiyorum çocuk ama ne zmaan kısmet olur bilmiyorumBazı belirtileri daha önce yaşadım kasık ağrısı mesela ama hep hüsran bu defa beni düşündüren sıvı akıntı şiddetli bel ağrısı karışık rüyalar hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı haberlerle birbirimize umut oluruz
Amin inşallah canım benim valla benim kasik ağrılarım adetime yakın olurdu hep bide bu son adetimde hiç ağrı hissetmedim normalde bne adet olduğumda ağrıdan yerimde duramayan biriyim zaten adet biter bitmez ara ara. Kasik ağrılarım sanki midemi. Bozmusum gibi ne yesem midem. Reflu yapıyordu bakalım ne olacak bende 2 yıldır istiyorum çocuk ama ne zmaan kısmet olur bilmiyorum
Amin inşallah inşallah o kadar çok dua ediyorum ki bu 3 gündür Meryem süresini de ölüyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin anne olmayıHamilelik ayındayız bu ay bütün arkadaşlarım hamile kaldı belki bizde bu recep ayı hürmetine hamile kalırız birbirimizle paylaşırız
Amin inşallah inşallah o kadar çok dua ediyorum ki bu 3 gündür Meryem süresini de ölüyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
Amin canım inşallah bakalım heyecanla bekliyoruz ya öğrenirsem evlilik yildonumunu hediyesi olarak eşimi mutlu ederdim en azındanİnşallah canım benim allah kucağını boş bırakmasın inş tez zamanda anne oluruz Amin
Naptin canım tahlil yaptırabildin miCanm öğle arası şuan
Pozitif daha yeniiymiş cuma günü tekrar gidecemNaptin canım tahlil yaptırabildin mi
Ayyy çok sevindim.hayirli olsun. Kac cıktı değerin?Pozitif daha yeniiymiş cuma günü tekrar gidecem
243,9Ayyy çok sevindim.hayirli olsun. Kac cıktı değerin?