• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bence biraz daha bekle adet gecikince belli olur kan tahlilide adetden 2 3 gün kala cikiyor diyorlar ya.
Ya ben adet olcam zaman ayak bileklerim acayip siziliyor cok rahatsiz oluyorum varmi benim gibi adet romatizmasi ceken 🤭🤭

kızlar merhaba çok acaip bir durumum var şuan geçen ay femera ovitrelle kullandım tüm hamilelik belirtilerim oldu adet gecikmesine varana kadar ama gebelik olmadı bu ay yine aynı tedaviyi oldum bugğn iğnenin 10. Günü hiç bir belirtim yok çok nadir ve az kasık ağrısı dün akşam biraz sırt bel ağrısı falan ama çok enteresan bir durum var son 4 gündür uykusuzluk çekiyorum feci halde uyuyamıorum bir türlü bu ne alaka diyecekseniz ben daha önce 2 kere hamile kaldım ikisindede aşırı uykusuzluk çektim düşük yapana kadar şimdi acabamı diorum ama testte yapmıyorum hem daha iğnnenin 10. Günü hemde bata en az 10 gün var sadece öle dertleşmek istedim hiç hamile kalınca uykusuzluk çeken oldumu acaba

Arkadaşlar aranızda yeniyim bana da bir yorum yaparsanız sevinirim kızlar en son 13 şubatta adet oldum ama 2 gün sürdü ve az açık pembe şeklinde geldi adetim bittikten sonra akintilarim affedersiniz ha bire iç çamaşırı değiştiriyordum 10 gün boyunca beyaz kremsi akıntım oluyordu bazen de uzayan şeffaf akıntı. Oluyordu bugün yine oldu aniden geliyor kaşıntı yanma yok baş ağrılarım birden ağrı giriyor zaten kasik ağrılarım da var acaba hamile. Olabilir miyim üzerine görmüş olabilir miyim lütfen biri yorum yapsın kafam çok karışık böyle belirtisi olan var mı bide yemek yedikten sonra midem ağzıma. Kadar geliyor rahatsız ediyor beni yediklerim ne yersem. Öyle oluyor 😔😔 lütfen yardımcı olun bana

Aynısı bendede var sadece mide bulantısı yok test yaptın mı merak ettim de umarım hamilesindir

Canım adetime 8 gün var yapsam çıkmaz bence sen hamile misin benim mide bulantım sabahları çok ama çok az oluyor bu 4 gündür

Yok canım hamile değilim uğraşıyorum bende 9 aylık evliyim hiç korunmadım bu ay yumurtlamayı değerlendirdim ve hemen ardından bel ağrısı meme hassasiyeti sıvı akıntı arada adet olacakmışım gbi his olmaya başladı adetime dört gün var günler geçmiyo ya

Yok canım hamile değilim uğraşıyorum bende 9 aylık evliyim hiç korunmadım bu ay yumurtlamayı değerlendirdim ve hemen ardından bel ağrısı meme hassasiyeti sıvı akıntı arada adet olacakmışım gbi his olmaya başladı adetime dört gün var günler geçmiyo ya
Aynen valla günler geçmiyor benimde kasiklarimda ağrı oluyor hafif bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı sne ilk defa böyle hissediyorsun demi

Aynen valla günler geçmiyor benimde kasiklarimda ağrı oluyor hafif bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı sne ilk defa böyle hissediyorsun demi

Bazı belirtileri daha önce yaşadım kasık ağrısı mesela ama hep hüsran bu defa beni düşündüren sıvı akıntı şiddetli bel ağrısı karışık rüyalar hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı haberlerle birbirimize umut oluruz

Bazı belirtileri daha önce yaşadım kasık ağrısı mesela ama hep hüsran bu defa beni düşündüren sıvı akıntı şiddetli bel ağrısı karışık rüyalar hakkımızda hayırlısı umarım hayırlı haberlerle birbirimize umut oluruz
Amin inşallah canım benim valla benim kasik ağrılarım adetime yakın olurdu hep bide bu son adetimde hiç ağrı hissetmedim normalde bne adet olduğumda ağrıdan yerimde duramayan biriyim zaten adet biter bitmez ara ara. Kasik ağrılarım sanki midemi. Bozmusum gibi ne yesem midem. Reflu yapıyordu bakalım ne olacak bende 2 yıldır istiyorum çocuk ama ne zmaan kısmet olur bilmiyorum

Amin inşallah canım benim valla benim kasik ağrılarım adetime yakın olurdu hep bide bu son adetimde hiç ağrı hissetmedim normalde bne adet olduğumda ağrıdan yerimde duramayan biriyim zaten adet biter bitmez ara ara. Kasik ağrılarım sanki midemi. Bozmusum gibi ne yesem midem. Reflu yapıyordu bakalım ne olacak bende 2 yıldır istiyorum çocuk ama ne zmaan kısmet olur bilmiyorum

Hamilelik ayındayız bu ay bütün arkadaşlarım hamile kaldı belki bizde bu recep ayı hürmetine hamile kalırız birbirimizle paylaşırız

Hamilelik ayındayız bu ay bütün arkadaşlarım hamile kaldı belki bizde bu recep ayı hürmetine hamile kalırız birbirimizle paylaşırız
Amin inşallah inşallah o kadar çok dua ediyorum ki bu 3 gündür Meryem süresini de ölüyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Bende 29 şubatta olmam gerekiyordu hala olamadım. Normalde günü gününe olurum hiç aksamaz. Regl oluyormuşum gibi arada bi ağrı giriyor. Öyle aman aman bi akıntım da yok. Sadece 3 gündür pat diye gözüm kapanıyor uykum geliyor. Yukumm gelir misali 😂 birde vücut ısım yüksek hararet yapıyorum resmen. işin kötü yanı yurt dışına yerleştim yeni. dilim pek iyi değil. Test alamadım çokk pahalı 150 krondan başlıyor. Kimliklerimiz daha çıkmadığı için hastaneyede gidemiyorum. Çatlıcam meraktan..

Back