- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin inşallahhhhhhhhben dayanamadım bugün kan verdim adete 3 gün var değerim 208 çıktı
Mrb canım inşallah değerin kat kat artar bu ay bende kullanıyorum famera sonrda ovitrelle yapılacak sen nerden vurdurdun kol mu göbek mi kendin mi yaptın iğneyiArkadaşlar merhaba;
Son adet başlangıç 13 ocak 5 gün günde 2 tane femara kullandım sağda 20 ve 18 mm solda 17 ve 15 mm 4 yumurtam oldu. 27 ocak öğlen saat 13.45 de ovitrelle vuruldum. Dr un sölediği birliktelik günlerinin hepsine uyduk. 4 gündür inanılmaz bir kokusuz akıntım var kasıklarda batma sık idrara çıkma gözlerimin altı mor gögüslerim hassas tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. Dayanamadım bugün kan verdim beta hcg 3.66 çıktı. Polikistik overliyim. Daha önce klomen ovitrelle aşılama tedavilerinde hep negatif gördüm 2 kez tüp bebekle hamile kaldım düşük oldu. Bu betayı ilk defa gördüm bu şekilde olup yükselen varmı sonrasında. Biraz uzun yazdım hakkınızı helal edin. Yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşAllah sağ taraftaki yumurtam daha iyi durumdaydı sağ göbekten kendim vurdum. Tüp bebek iğnelerinden alışkınım yüzlerce iğne vurdum kendimeMrb canım inşallah değerin kat kat artar bu ay bende kullanıyorum famera sonrda ovitrelle yapılacak sen nerden vurdurdun kol mu göbek mi kendin mi yaptın iğneyi
İnşAllah sağ taraftaki yumurtam daha iyi durumdaydı sağ göbekten kendim vurdum. Tüp bebek iğnelerinden alışkınım yüzlerce iğne vurdum kendime
inşallah hamilesindir canım tşk ederim dualarımdasın sende inşallah bu kez mucizene kavuşursun ne zaman test günün
İnşAllah sağ taraftaki yumurtam daha iyi durumdaydı sağ göbekten kendim vurdum. Tüp bebek iğnelerinden alışkınım yüzlerce iğne vurdum kendime
İnşallahKısmetse pzt test yaptırıcam Allah razı olsun inşAllah artmıştır değerim
canım naptın testi tekrarladın mıKısmetse pzt test yaptırıcam Allah razı olsun inşAllah artmıştır değerim
Evet maalesef gecelik yok bugün ovitrelle vuralı 18. Gün hala adet olmadım ama ağrılar başladı yakında olurum.canım naptın testi tekrarladın mı
üzüldüm inşallah tez vakitte nasip eder allahımEvet maalesef gecelik yok bugün ovitrelle vuralı 18. Gün hala adet olmadım ama ağrılar başladı yakında olurum.
Günaydın canımEvet maalesef gecelik yok bugün ovitrelle vuralı 18. Gün hala adet olmadım ama ağrılar başladı yakında olurum.
Canım selam,Evet maalesef gecelik yok bugün ovitrelle vuralı 18. Gün hala adet olmadım ama ağrılar başladı yakında olurum.
İnşAllah canım çok saolüzüldüm inşallah tez vakitte nasip eder allahım
O akıntıların alası vardı bende tüm belirtilerim tamdı mide bulantısına uyanıyordum sabahları baş dönemsi tansiyon düşüklüğü gögüs kararması idrar sıklığı aklına gelen herşey ama maalesef hamile değilimGünaydın canımBenimde dün iğnenin 18.günüydü sabaha karşı olurum dedim ama gelmedi. Benimde ağrılarım oluyor ara ara birde hamile olan arkadaşlar demiş çok akıntım var diye bende yok sende bi belirti var mı? Test yaptın mı?
Bende 19. Günde adet oldum tekrar femara başladım bugün 2. Günüm bakalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım selam,
ben 20.günde oldum yani testler negatifse çıkmıyor maalesef.. Bu ay tekrardan başladım
Hayırlısı olsun canım bende başladım pazartesi günü. Cumartesi kpntrole gidicem bakalım kaç mm olacaklarBende 19. Günde adet oldum tekrar femara başladım bugün 2. Günüm bakalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?