- 15 Aralık 2016
- 870
- 381
- 53
İkiside aynı gün yapılan testmiKızlar BAT 8-9 şubat dün gece ve bugünki testler aşağıdaki gibi çıktı. 6-7 gün önce bu şekilde çıkması normal midir lütfen birileri bişeyler söylesin???
Eki Görüntüle 2584344
Eki Görüntüle 2584345
Bence var gibi benim adetime de Bir hafta var adet olacakmış gibi karnım ağrıyor arada inşallah hamileyimdir test yapsam çıkar mikiKızlar BAT 8-9 şubat dün gece ve bugünki testler aşağıdaki gibi çıktı. 6-7 gün önce bu şekilde çıkması normal midir lütfen birileri bişeyler söylesin???
Eki Görüntüle 2584344
Eki Görüntüle 2584345
biri dün gece saat 11 gibi, birisi de bugün saat 13,30 gibi yaptım. Yarım gün var arasında yaniİkiside aynı gün yapılan testmi
valla benim de 6 gün var işte ben de şaşırdım nasıl çıktığına açıkçasıBence var gibi benim adetime de Bir hafta var adet olacakmış gibi karnım ağrıyor arada inşallah hamileyimdir test yapsam çıkar miki
Demekki akşamdan sabaha b-hcg artmış gözünüz aydın yaklaşık 1 hafta sonra kadın doğuma gidin derim bende adet günü gittiğimde henüz erken demişti ama b- hcg 399.9 çıkmıştıvalla benim de 6 gün var işte ben de şaşırdım nasıl çıktığına açıkçası
Aynen cumartesi veya pazar test yaptırırım, sonra da p.tesi doktora giderim canım planım öyleDemekki akşamdan sabaha b-hcg artmış gözünüz aydın yaklaşık 1 hafta sonra kadın doğuma gidin derim bende adet günü gittiğimde henüz erken demişti ama b- hcg 399.9 çıkmıştı
İnşallahhhhhh Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhAynen cumartesi veya pazar test yaptırırım, sonra da p.tesi doktora giderim canım planım öyleÇok kayıplarım var biraz tedirginim o yüzden ama hayırlısı inşallah bu sefer farklı olur
kayıplarımın sebebi tam olarak belli olmamakla beraber (bana,eşime,alınan bebebklere tüm genetik testler yapıldı) Kan pıhtılaşmamdan başka bir sorun görülmedi canım. Bunun bir tedavisi var sürekli olarak kan sulandırıcı zaten kullanıyorum (coraspin). Ama gebe olduğumda keseyi görmeden iğne tedavisine başlamıyor bir çok doktor malesef, yaptığım araştırmalar sonucunda pıhtılaşma sorunu olanlarda, erken iğneye başlayanlar bebeklerini yaşatmayı başarmış, ama daha 3 haftalık gebelikte doktorlar seni gebe bile saymadıkları için hiçbir ilaç vermiyorlar (ben veren doktoru bi türlü bulamıyorum perinatolog bile kalp atışı olmadan gelmeyin diyor).İnşallahhhhhh Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhama kayıpların devamlıysa onun için tedavi olmalısın
Anladım canım Allah yardımcın olsun umarım biran önce bulursun sende yavruna kavuşursun malesef dr dediğin gibi hemen kabul etmiyor tıp günden güne ilerliyor mutlaka sende bir gün anne olursunkayıplarımın sebebi tam olarak belli olmamakla beraber (bana,eşime,alınan bebebklere tüm genetik testler yapıldı) Kan pıhtılaşmamdan başka bir sorun görülmedi canım. Bunun bir tedavisi var sürekli olarak kan sulandırıcı zaten kullanıyorum (coraspin). Ama gebe olduğumda keseyi görmeden iğne tedavisine başlamıyor bir çok doktor malesef, yaptığım araştırmalar sonucunda pıhtılaşma sorunu olanlarda, erken iğneye başlayanlar bebeklerini yaşatmayı başarmış, ama daha 3 haftalık gebelikte doktorlar seni gebe bile saymadıkları için hiçbir ilaç vermiyorlar (ben veren doktoru bi türlü bulamıyorum perinatolog bile kalp atışı olmadan gelmeyin diyor).
Yapmayın Allah aşkına.. Nice kadınlar var burada, yıllardır hamile kalamıyorlar. 3 ay denemeye 'bu kadar zor' demeniz biraz garip olmuş. Biraz daha sabredin lütfen.Benimde adetıme 12gün var 3aydır hamile kalamadım inşaallah bu ay olur.. Bi kızım var Ikinciye bu kadar zor hamile kalacagımı tahmin etmezdım. Neden bilmiyorum benım gibi olanlar...
Olabilir herkesın derdi kendine göre büyük. Allah onlarada yardım etsın ben sorunumı paylaştım dırek cevap verebilirsinizYapmayın Allah aşkına.. Nice kadınlar var burada, yıllardır hamile kalamıyorlar. 3 ay denemeye 'bu kadar zor' demeniz biraz garip olmuş. Biraz daha sabredin lütfen.
Tebrik ederim kuzum düşünceme tercüman olmuşsun evet ben mesala 1 buçuk yıldır deniyoruz nasip olmadı daha inşallah olcak bigün ve 5 yıl 10 yıl daha fazla olmayanlarda var evet 2.yi isteyebilir fakat zor kelimesini kullanmamalıYapmayın Allah aşkına.. Nice kadınlar var burada, yıllardır hamile kalamıyorlar. 3 ay denemeye 'bu kadar zor' demeniz biraz garip olmuş. Biraz daha sabredin lütfen.
ben dayanamadım bugün kan verdim adete 3 gün var değerim 208 çıktıİnşallahhhhhh Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhama kayıpların devamlıysa onun için tedavi olmalısın
Çok sevindim harika haberben dayanamadım bugün kan verdim adete 3 gün var değerim 208 çıktı
Allah sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah cnmÇok sevindim harika haberBen daha bekleyeceğim test için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?