Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Demekki akşamdan sabaha b-hcg artmış gözünüz aydın yaklaşık 1 hafta sonra kadın doğuma gidin derim bende adet günü gittiğimde henüz erken demişti ama b- hcg 399.9 çıkmıştı
Aynen cumartesi veya pazar test yaptırırım, sonra da p.tesi doktora giderim canım planım öyle Çok kayıplarım var biraz tedirginim o yüzden ama hayırlısı inşallah bu sefer farklı olur

Aynen cumartesi veya pazar test yaptırırım, sonra da p.tesi doktora giderim canım planım öyle Çok kayıplarım var biraz tedirginim o yüzden ama hayırlısı inşallah bu sefer farklı olur
İnşallahhhhhh Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh ama kayıpların devamlıysa onun için tedavi olmalısın

İnşallahhhhhh Allah bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh ama kayıpların devamlıysa onun için tedavi olmalısın
kayıplarımın sebebi tam olarak belli olmamakla beraber (bana,eşime,alınan bebebklere tüm genetik testler yapıldı) Kan pıhtılaşmamdan başka bir sorun görülmedi canım. Bunun bir tedavisi var sürekli olarak kan sulandırıcı zaten kullanıyorum (coraspin). Ama gebe olduğumda keseyi görmeden iğne tedavisine başlamıyor bir çok doktor malesef, yaptığım araştırmalar sonucunda pıhtılaşma sorunu olanlarda, erken iğneye başlayanlar bebeklerini yaşatmayı başarmış, ama daha 3 haftalık gebelikte doktorlar seni gebe bile saymadıkları için hiçbir ilaç vermiyorlar (ben veren doktoru bi türlü bulamıyorum perinatolog bile kalp atışı olmadan gelmeyin diyor).

Benimde adetıme 12gün var 3aydır hamile kalamadım inşaallah bu ay olur.. Bi kızım var Ikinciye bu kadar zor hamile kalacagımı tahmin etmezdım. Neden bilmiyorum benım gibi olanlar...

Anladım canım Allah yardımcın olsun umarım biran önce bulursun sende yavruna kavuşursun malesef dr dediğin gibi hemen kabul etmiyor tıp günden güne ilerliyor mutlaka sende bir gün anne olursun

Benimde adetıme 12gün var 3aydır hamile kalamadım inşaallah bu ay olur.. Bi kızım var Ikinciye bu kadar zor hamile kalacagımı tahmin etmezdım. Neden bilmiyorum benım gibi olanlar...
Yapmayın Allah aşkına.. Nice kadınlar var burada, yıllardır hamile kalamıyorlar. 3 ay denemeye 'bu kadar zor' demeniz biraz garip olmuş. Biraz daha sabredin lütfen.

Yapmayın Allah aşkına.. Nice kadınlar var burada, yıllardır hamile kalamıyorlar. 3 ay denemeye 'bu kadar zor' demeniz biraz garip olmuş. Biraz daha sabredin lütfen.
Olabilir herkesın derdi kendine göre büyük. Allah onlarada yardım etsın ben sorunumı paylaştım dırek cevap verebilirsiniz
Görgüsüz degilim elbet

Tebrik ederim kuzum düşünceme tercüman olmuşsun evet ben mesala 1 buçuk yıldır deniyoruz nasip olmadı daha inşallah olcak bigün ve 5 yıl 10 yıl daha fazla olmayanlarda var evet 2.yi isteyebilir fakat zor kelimesini kullanmamalı

Kızlar merhaba, ben bundan 7 ay önce kürtaj olmak durumunda kaldım.. hersey yolunda giderken kalp atisini duymaya gittigimde bebisimin olusamadigini ogrendik.. 3 aya yakin dikkat edip korunduk.. Yaklasik olarak 4 aydir o kadar cok istiyorum ki tekrardan her ay bazi belirtiler olmasina ragmen psikolojik olarak adet belirtisiyle karistiriyorum sanirim.. Bu ay farkli bir sekilde kasik agrisi yasadim ve ayaklarima kadar vurdu bu agri..surekli uyuku halim var, karnim acayip derecede şişti.. akintidan kaynakli adetim geldi diye surekli tualete kosuyorum ama gelmiyor.. 3 4 gundur midem bulaniyor ve sikisiyor, son gunlerde yer ayaklarimin altindan kayiyor gibi oluyor.. Adet tarihim hep duzenli olmasina ragmen 3 gunu gecti.. yarin 4uncu gun.. ama son 4 aydir o kadar cok tek cizgi gordum ki bir turlu cesaret edemiyorum.. bana yardimci olun nolur.. hamile olabilir miyim..

Hanımlar Merhaba,
Doğru başlık altına mı yazıyorum bilemedim.
Yanlış yerse söyleyin lütfen.
Adet başlangıcından sonra yani 10.günde eşimle korunmasız ilişkiye girdik ancak takvimime göre yumurtlama dönemi içinde değildim bu süreçte.Şuan adet olmama 8 gün var ancak bazı farklılıklar yaşıyorum.
Alt karnımda ara ara sızılar oluyor.
Sancılanacak kadar olmamakla birlikte gaz problemim vardı ama azaldı.Ayrıca krem gibi beyaz akıntım oluyor zaman zaman.Ve belimde sol tarafta ince bir ağrı var.Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı.Ya da adet bitiminin hemen ardından olan ilişki ile hamile kalan? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…