- 1 Ekim 2019
- 883
- 683
- 53
İnşallah sende de vardır zeze isteyen herkese versin allah hayırlı zamandaİnşallah canım , benim de 3 gün kaldı bakalım bekliyorum. Bence kan vermelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sende de vardır zeze isteyen herkese versin allah hayırlı zamandaİnşallah canım , benim de 3 gün kaldı bakalım bekliyorum. Bence kan vermelisin
Gebelik varsa çıkması lazım benim adetimin 13 ocakta gelmesi gerekiyodu o gün akşam üstü yaptım ve çıktı ertesi günde dr gittim kan verdimMerhaba canım benimde adetim in üzerinden 7 gün geçti 2 gün kala kan verdim çıkmadı bugün sabah idrer testi yaptım maalesef oda negatif ama bende çoğu belirtiler oluyor sol kasıgım ağrıyor mide bulantısı gaz sancısı kabızlık kendimi yorgun hissediyorum arada baş dönmesi oluyor ama neden çıkmıyor bende anlamadım
Ben ademtime 5 gün kala days comfort ile öğrendim istersen sende al dene deirm 19 TL zatenMerhaba, bende de baş dönmesi ve sol ayakta ve kasıkta ağrı var.. adet tarihim 21 Ocak daha 1 hafta var. Bide bugün durduk yere başım döndü birde kalp çarpıntım oluyor arada bilemiyorum bekliyorum..
AKINTISINI BİLMEM DE EVET KASIKTA SEYİRME GERİLME GEVŞEME VE ŞİŞKİNLİK HİSSİ BENDEDE OLMUŞTUKızlar meraba batim 3 gün gecikti ve 1 haftadır şancı var dün baya akintim vardı bugünde kasiklarimda ağrıyla uzayan yumurta akı akıntısı var rahmimin oldugu kisimdada seyirme oluyor yasayan varmi
AKINTISINI BİLMEM DE EVET KASIKTA SEYİRME GERİLME GEVŞEME VE ŞİŞKİNLİK HİSSİ BENDEDE OLMUŞTU
Test neden yapmıyorsun ben adet günümde yaptım çift çizgi çıktı ertesi günde kan vedim daha çok yeni benimde bu hafta içi keseyi görcez bende sadece göğüs ucu ağrısı oldu akındı adet dönemine yakında olduğu için hiç dikkate almadım kasık ağrısıda hafif hafif belli bellisiz şu anda göğüs ucu ağrısı azaldı benden o yüzden tedirginim hatta bilenler cvplarsa sevinirim normalmiKızlar meraba batim 3 gün gecikti ve 1 haftadır şancı var dün baya akintim vardı bugünde kasiklarimda ağrıyla uzayan yumurta akı akıntısı var rahmimin oldugu kisimdada seyirme oluyor yasayan varmi
Canım dün beta hcg baktırdım. Şükür hamilelik varmış. 17,9 degerim. İnşallah yeterlidir ve sağlıklı bir şekilde ilerler. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinKaç gün var regline, inşallah güZel bir sonuç alırsın ☺
Testim de bu adet günümde yapmıştımÇok şükür rabbim bu çift çizgiyi görmeyi nasip etti beta hcg de 400 çıktı ama kese çok küçük yeni oluşuyordu dr haftaya tekrar gel dedi normalmi sizce darısı tüm isteyenlerin başınaEki Görüntüle 2578075
Dr ne dedi benimde son adet tarihim 16 aralık 13 ocak bat idi ben ertesi gün kan verdim 399.9 yazıyor hemoliz 8 lipemi düzeyi16 ıkter düzeyi1 seninkiler nasıl yazıyoArkadaşlar beta hcg 17,9. Son adet 17 aralık. Sizce bu deger düşük mü.
Test negatif hep biri ovulasyon biri gebelikTest neden yapmıyorsun ben adet günümde yaptım çift çizgi çıktı ertesi günde kan vedim daha çok yeni benimde bu hafta içi keseyi görcez bende sadece göğüs ucu ağrısı oldu akındı adet dönemine yakında olduğu için hiç dikkate almadım kasık ağrısıda hafif hafif belli bellisiz şu anda göğüs ucu ağrısı azaldı benden o yüzden tedirginim hatta bilenler cvplarsa sevinirim normalmi
Doktora gösteremedim henüz. Ama içime bi kurt düştü şimdi. Lekelenme felan da oldu. Am adet döngum belli degil pek 29-30-31 arası değişiyorDr ne dedi benimde son adet tarihim 16 aralık 13 ocak bat idi ben ertesi gün kan verdim 399.9 yazıyor hemoliz 8 lipemi düzeyi16 ıkter düzeyi1 seninkiler nasıl yazıyo
Canım tekrar yumurtlama olmuş olabilir miTest negatif hep biri ovulasyon biri gebelik
Dr git bi canım sen en iyi sonucu o söyler sanaDoktora gösteremedim henüz. Ama içime bi kurt düştü şimdi. Lekelenme felan da oldu. Am adet döngum belli degil pek 29-30-31 arası değişiyor