• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar hsg çektirdim sıfır acıydı aşırı kolaydı ama hsgden 2 gün geçmesine rağmen hala kasık ağrım var bu normal mi?

Ben maalesef az önce Regl oldum :(
Bat 18.1 di aslında, sanırım fazla stress yaptım kendime ve vücudum tepki olarak düzenli reglimi iki gün erkene aldı :110:
Moralim bozuldu resmen ya.

Çok şükür rabbim bu çift çizgiyi görmeyi nasip etti beta hcg de 400 çıktı ama kese çok küçük yeni oluşuyordu dr haftaya tekrar gel dedi normalmi sizce darısı tüm isteyenlerin başına
image.jpg

Merhaba canım benimde adetim in üzerinden 7 gün geçti 2 gün kala kan verdim çıkmadı bugün sabah idrer testi yaptım maalesef oda negatif ama bende çoğu belirtiler oluyor sol kasıgım ağrıyor mide bulantısı gaz sancısı kabızlık kendimi yorgun hissediyorum arada baş dönmesi oluyor ama neden çıkmıyor bende anlamadım
Gebelik varsa çıkması lazım benim adetimin 13 ocakta gelmesi gerekiyodu o gün akşam üstü yaptım ve çıktı ertesi günde dr gittim kan verdim

Merhaba,

SAT 25 OCAK, BAT'a 5 gün kala felaket bir bel ağrım oldu. Normal koşullarda reglimden bir gün önce yada reglimin ilk günü bu şekilde ağrım olur ve reglim hep çok düzenlidir. 12 ocakta kandan B-hcg 0.17 idi yani negatif,Bel ağrısından şüphelenip eczaneden test aldım çift çizgiyi gördüm aynı gün kan verdim b.hcb 29,84çıktı. Ayrıca süreç içerisinde de kasıkalrımda hep gezen bir ağrı ve gerginlik hissi vardı. Bugünde felaket başım ağrıyor.

Bir de çok ağlamaklı ve duygusal hissediyorum ve kendimi hazır değilmi gibi de hissediyorum :(

Merhaba, bende de baş dönmesi ve sol ayakta ve kasıkta ağrı var.. adet tarihim 21 Ocak daha 1 hafta var. Bide bugün durduk yere başım döndü birde kalp çarpıntım oluyor arada bilemiyorum bekliyorum..
Ben ademtime 5 gün kala days comfort ile öğrendim istersen sende al dene deirm 19 TL zaten

Kızlar meraba batim 3 gün gecikti ve 1 haftadır şancı var dün baya akintim vardı bugünde kasiklarimda ağrıyla uzayan yumurta akı akıntısı var rahmimin oldugu kisimdada seyirme oluyor yasayan varmi

Kızlar meraba batim 3 gün gecikti ve 1 haftadır şancı var dün baya akintim vardı bugünde kasiklarimda ağrıyla uzayan yumurta akı akıntısı var rahmimin oldugu kisimdada seyirme oluyor yasayan varmi
AKINTISINI BİLMEM DE EVET KASIKTA SEYİRME GERİLME GEVŞEME VE ŞİŞKİNLİK HİSSİ BENDEDE OLMUŞTU

AKINTISINI BİLMEM DE EVET KASIKTA SEYİRME GERİLME GEVŞEME VE ŞİŞKİNLİK HİSSİ BENDEDE OLMUŞTU
Test neden yapmıyorsun ben adet günümde yaptım çift çizgi çıktı ertesi günde kan vedim daha çok yeni benimde bu hafta içi keseyi görcez bende sadece göğüs ucu ağrısı oldu akındı adet dönemine yakında olduğu için hiç dikkate almadım kasık ağrısıda hafif hafif belli bellisiz şu anda göğüs ucu ağrısı azaldı benden o yüzden tedirginim hatta bilenler cvplarsa sevinirim normalmi

Bana bilgi vercek kimse yokmu hanımlar bugün gögüs ağrım çok hafifledi normalmi yoksa anormal bir durum söz konusumu 13 ocakta adet olmam gerekiyodu olmadım kan testi 400 şimdi normal şartlara göre adetim bitmiş olcaktı o yüzden mi ağrım hafifledi ben hamilelik boyunca öyle devam etcek sanıyordum

Test neden yapmıyorsun ben adet günümde yaptım çift çizgi çıktı ertesi günde kan vedim daha çok yeni benimde bu hafta içi keseyi görcez bende sadece göğüs ucu ağrısı oldu akındı adet dönemine yakında olduğu için hiç dikkate almadım kasık ağrısıda hafif hafif belli bellisiz şu anda göğüs ucu ağrısı azaldı benden o yüzden tedirginim hatta bilenler cvplarsa sevinirim normalmi
Test negatif hep biri ovulasyon biri gebelik

Eklentiler

• 20200118_084521.jpg
    20200118_084521.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 63
Dr ne dedi benimde son adet tarihim 16 aralık 13 ocak bat idi ben ertesi gün kan verdim 399.9 yazıyor hemoliz 8 lipemi düzeyi16 ıkter düzeyi1 seninkiler nasıl yazıyo
Doktora gösteremedim henüz. Ama içime bi kurt düştü şimdi. Lekelenme felan da oldu. Am adet döngum belli degil pek 29-30-31 arası değişiyor

Back