• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba herkese bugün bat günüm ama adet olacağıma dair hiçbir emare yok. Yumurtlama gününden batın 1 hafta öncesine kadar ara ara kasık ağrısı ve batma yokladı, o günden beri de göğüslerimde inanılmaz ağrı ve acı var. Belirtilerim bu şekilde. Dün ucuz testlerden yaptım negatif çıktı ama hala olasılık olduğunu düşünüyorum erken yaptım çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz fikri olan yardımcı olsun lütfen :)

Arkadaşlar merhaba. Beyaz akıntı ve adet olacakmış gibi ağrı üşütünce yada enfeksiyondan da olur mu. Kaşıntı, koku, idrarda yanma yok ama kasık ağrısı ve beyaz akıntı var ilk kez bu kadar çok akıntı var. Ama belirtiler, enfeksiyon ve usutmeyle aynı olabilir mi

Kızlaaaaar benim belirtilerime bakarmısınız 10 gün öncesinde karnımda şişlikle başladı göğüslerim şişti ve çok hassas uçları acıyor gaz sancısı var 4 gündür belim inanılmaz ağrıyor sağ kasığımda sürekli batma yok ama ara ara şiddetleniyor ve idrarım koyulaştı Adetime 3-4 gün var daha test yapmak istemiyorum

Merhabalar bugün 50. Gün adet olmadım adet düzensizliğim var ama bebek istediğimizden korunmadık 9 ocak perşembe akşamı afedersiniz ama ilişkiden sonra pembemsi akıntı geldi sabah olduğundada koyu renkte kahveye yakın tekrar geldi sonra normal beyaz akıntım oldu çok az cumartesi akşamı tekrar kırmızı renkte kan geldi bu sefer peçeteye ama yine az test yaptım negatif çıktı sol kasığıma sancı vuruyor ve belim çok ağrıyordu bugün çok belim ağrımıyor neden olabilir hamile olabilir miyim adetim düzensiz ama ilk kez böyle bir şey yaşadım 😔lütfen yardımmmm🙏

Oy canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim:)) peki bilgilenmek için soruyorum , yerleşme kanaması nasıl oluyormuş hiç duydugun okudugun oldu mu? Sadece damla seklinde olup geciyormuymus 1 gunde
Ayyy teşekkür ederim canm 😍😊yakınımda duymadım canm.bilgim yok.suan nasılsın. Regl oldun mu

Bugün aşırı bi ağrı hisseder oldum kasıklarımda,hatta bi an dondum kaldım yerimde o derece şiddetli bi ağrı oldu.
Eşim de yanımdaydı şaşırdı adam noluyoruz diye :KK45: adet belirtisi icin çok erken bende, ben hep tam adet günü ağrı çekerim oda sadece 1 gün sürer ,bu ağrı çok tuhaf gercekten. Tamam canım haber ederim sende et olurmu :KK60:
Nasılsın canım ne durumdasın merak ettim 😊

Nasılsın canım ne durumdasın merak ettim 😊
Selam canım, vallaha kasık ağrım durdu hiç yok nerdeyse. Açıkcası pek ümidli de değilim baştaki gibi artık:KK43: sanırım yine olmadı. Yarın aslında şu erken testlerden yapabilirim adetten 4 gün önce oluyor ama yapmicam.
Pazar gününe kadar beklicem Bat zaten cumartesi malum :işsiz: sende ne var ne yok nasıl durumdasın?

Selam canım, vallaha kasık ağrım durdu hiç yok nerdeyse. Açıkcası pek ümidli de değilim baştaki gibi artık:KK43: sanırım yine olmadı. Yarın aslında şu erken testlerden yapabilirim adetten 4 gün önce oluyor ama yapmicam.
Pazar gününe kadar beklicem Bat zaten cumartesi malum :işsiz: sende ne var ne yok nasıl durumdasın?
Ben üşüttüm sanırım mide bulantısı baş ağrısı bide idrara sikısmis gibi baskı var.cok halsizim.midem bulanıyor ama canımda acayip şeyler istiyor geçen ay da böyle olmuştum adet olcam bende sanırım 😀Hiç belirti olmadan sadece adet gecikmesiyle anlayan kadınlar var mecbur adeti bekleyecez😊😊

Ben üşüttüm sanırım mide bulantısı baş ağrısı bide idrara sikısmis gibi baskı var.cok halsizim.midem bulanıyor ama canımda acayip şeyler istiyor geçen ay da böyle olmuştum adet olcam bende sanırım 😀Hiç belirti olmadan sadece adet gecikmesiyle anlayan kadınlar var mecbur adeti bekleyecez😊😊
Ay inşallah bizde öyle anlayanlardanızdır 😁 benim eğer Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak o yüzden hiç bilmiyorum nasıl hissediliyor filan.
Bakalım artık nasip

Ay inşallah bizde öyle anlayanlardanızdır 😁 benim eğer Allah nasip ederse ilk gebeliğim olacak o yüzden hiç bilmiyorum nasıl hissediliyor filan.
Bakalım artık nasip
Yok canım ben çektirmedim ama burda okuduğum kadarıyla rahim filmi çekilen kadınlar daha kolay hamile kalıyormuş tek bildiğim bu🤗

Ben ilk çocuğum 3 ayımda oldu şimdi 1.5 yaşında çalışmalara başladık 3 ay oldu ama adetim hep 1 ay üstüne olmaya başladım ilknay tam 33 gunum geldım dedım herhalde hamileyim idrar testi yaptım negatif kan tahlili yaptım 8.71 sonra adet oldum dedım nasıl oluyor bu kadın doğuma gıttım küçük bir düşük olmuş olabilir dedı sizce neden boyle oldu

Merhaba kızlar, bir buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz olmuyor doktor kontrollerinden geçtik falan sıkıntı yok . Haftasonu Kadirli ye gezmeye gittik orada Tılan Ocağı vardı oraya götürdüler bizi ben pek inanmıyordum gittik bi kalabalık bi kalabalık görseniz ancak inanırsınız neyse sıra bekledik bi Aile girdi arkasından biz girdik odaya bize sordu neyiniz var diye bebek istiyoruz olmuyor dedik doktora gittiniz mi ne dedi, kaç yıllık evlisiniz falan diye anlattık her şeyi bi kağıda dua yazdı beline bağla sadece banyoda Çıkar sonra tekrar bağla dedi tamam dedik. Sonra biz girmeden önce içeriye giren aile çocuklarını okutmaya gelmiş sürekli korkuyor dediler ona da dua yazdı bide kadın şey dedi hocam ismini siz ezanlamıştınız kulağına muska da evde duruyor dedi hoca da tekrar çocuk istiyorsan yine bağla beline duayı dedi kadın da tamam dedi. Biz çıktık odadan.
Belime bağladım duayı bakalım sonucu yazarım size 🤲🏻

Merhaba kızlar, bir buçuk yıllık evliyim bebek istiyoruz olmuyor doktor kontrollerinden geçtik falan sıkıntı yok . Haftasonu Kadirli ye gezmeye gittik orada Tılan Ocağı vardı oraya götürdüler bizi ben pek inanmıyordum gittik bi kalabalık bi kalabalık görseniz ancak inanırsınız neyse sıra bekledik bi Aile girdi arkasından biz girdik odaya bize sordu neyiniz var diye bebek istiyoruz olmuyor dedik doktora gittiniz mi ne dedi, kaç yıllık evlisiniz falan diye anlattık her şeyi bi kağıda dua yazdı beline bağla sadece banyoda Çıkar sonra tekrar bağla dedi tamam dedik. Sonra biz girmeden önce içeriye giren aile çocuklarını okutmaya gelmiş sürekli korkuyor dediler ona da dua yazdı bide kadın şey dedi hocam ismini siz ezanlamıştınız kulağına muska da evde duruyor dedi hoca da tekrar çocuk istiyorsan yine bağla beline duayı dedi kadın da tamam dedi. Biz çıktık odadan.
Belime bağladım duayı bakalım sonucu yazarım size 🤲🏻
Herşey Allahtan o hoca istediği kadar yazsın çizsin Allah nasip ederse olacak Ve zamanı geldiğinde olacak.insan çaresiz kalınca her şeye saldırıyor bizim buralarda evliyalar var evet şahit olduğum bi kaç olay var bu Allaha şirk koşmak gibi bisey oluyor haşa ama malesef kötü niyetli insanlarda var büyü yaptirabiliyorlar bizim ilmimiz bu kadar olmadığı için iyi bilen birini çare görüyoruz.buda hastalaninca doktora gitmek gibi bisey.tabi hocanın da rahmani olması gerekiyor.ama ben yinede Allahtan ümidini kesme bol bol dua et Allahtan başka kimseyi çare görme derim.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana birr evlat 🤗

Ben ilk çocuğum 3 ayımda oldu şimdi 1.5 yaşında çalışmalara başladık 3 ay oldu ama adetim hep 1 ay üstüne olmaya başladım ilknay tam 33 gunum geldım dedım herhalde hamileyim idrar testi yaptım negatif kan tahlili yaptım 8.71 sonra adet oldum dedım nasıl oluyor bu kadın doğuma gıttım küçük bir düşük olmuş olabilir dedı sizce neden boyle oldu
Adete yakın bazı kadınlarda progestan hormonu yumurtlamaya bağlı olarak gereğinden fazla yükselebiliyor.hormon testi yaptırmanızı öneririm bebeğinizi emzirdiniz mi ve ne zaman sütten kestiniz

Kızlar ovulasyondan iki gün önce ilişkiye girilirse hamile kalma ihtimali varmı ovulasyon gününü kaçırdım sanırım 😑🤦🏻‍♀️
Spermler 3 ila 5 gun canli kalabiliyor o yüzden kalma ihtimal var ..tabi sperm kalitesine bağlı olarak değişebilir bende 2 gün önce girdim ama olmadı tuhaf olan yumurtlama akintim da olmadı ve adetime 4 gun var dün yumurtlama akintim oldu.yumurtlama takibi testlerinden yapmak gerekiyor bende onu hic yapmadım

Herşey Allahtan o hoca istediği kadar yazsın çizsin Allah nasip ederse olacak Ve zamanı geldiğinde olacak.insan çaresiz kalınca her şeye saldırıyor bizim buralarda evliyalar var evet şahit olduğum bi kaç olay var bu Allaha şirk koşmak gibi bisey oluyor haşa ama malesef kötü niyetli insanlarda var büyü yaptirabiliyorlar bizim ilmimiz bu kadar olmadığı için iyi bilen birini çare görüyoruz.buda hastalaninca doktora gitmek gibi bisey.tabi hocanın da rahmani olması gerekiyor.ama ben yinede Allahtan ümidini kesme bol bol dua et Allahtan başka kimseyi çare görme derim.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana birr evlat 🤗
Doğru diyorsun canım ben zaten giderken sadece kayınvalide istiyor diye gittim hatta giderken bana kalpten inan dedi biliyodu benim inanmadığımı böyle şeylere. Ama sonra dedim belki ben yanlış istiyorum dua ederken bi yerde acaba yanlış mı yapıyorum belki vesile olacak amaaaaan işte bi umut belki bu defa olur diye sabredemiyoruz zamanı vardır diye düşünemiyoruz hayırlısı olsun 🤷🏻‍♀️

Adete yakın bazı kadınlarda progestan hormonu yumurtlamaya bağlı olarak gereğinden fazla yükselebiliyor.hormon testi yaptırmanızı öneririm bebeğinizi emzirdiniz mi ve ne zaman sütten kestiniz
Halen emzoriyorum ve surekli doktor emzordığın için hormonların yukseliyor ondan adetin geçiliyor olabilir dedi hormonlarını da baktırdım hepsi normal

Back