doktor onun neden olduğunu söylemedi mi ilginç..evet canım ikinci adetim bittikten 12 gün sonra özel bş klinikte yaptırdım dotorum negatif dedi ama bu damarları ilk kez farkediyorum vücudumda çok korktum teşekkür ederim cevapladıgın için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor onun neden olduğunu söylemedi mi ilginç..evet canım ikinci adetim bittikten 12 gün sonra özel bş klinikte yaptırdım dotorum negatif dedi ama bu damarları ilk kez farkediyorum vücudumda çok korktum teşekkür ederim cevapladıgın için
normal dedi ben de de bazı dönemlerde belirginleşir dedi. adet olmak gebelik olmadıgını gösterir çok telaş yapmışsın istersen test yapalım dedi zorla yaptırdım testi kendisi çok emindi zaten hamile olmadıgıma ama ben burdaki yazıları okuyorum herkes bir şey söylüyor doğru veya yanlış çok etkilenmişim sanırımdoktor onun neden olduğunu söylemedi mi ilginç..
hahah dimi evet herkes bişeyler söylüyor bnde kndimde belirti arıyorum sürekli hatta geçen yazılmıştı benim hamilelik belirtilerimde gaz sıkışması var diye,okudum sevindim valla gaz sıkışmam olduğu için insan sevinir mi buna sonra kendi kendime güldüm iştenormal dedi ben de de bazı dönemlerde belirginleşir dedi. adet olmak gebelik olmadıgını gösterir çok telaş yapmışsın istersen test yapalım dedi zorla yaptırdım testi kendisi çok emindi zaten hamile olmadıgıma ama ben burdaki yazıları okuyorum herkes bir şey söylüyor doğru veya yanlış çok etkilenmişim sanırım
aslında burda yazılanlara pek aldanmamak lazım akışa bırakmalı insanhahah dimi evet herkes bişeyler söylüyor bnde kndimde belirti arıyorum sürekli hatta geçen yazılmıştı benim hamilelik belirtilerimde gaz sıkışması var diye,okudum sevindim valla gaz sıkışmam olduğu için insan sevinir mi buna sonra kendi kendime güldüm işte
Adet oldum bugün canımSonuç çıktı mı merak ettim test yaptın mı canım
canım bekle adetten sonra yap bnde bkliyorum çok zor ama bekliycezzzmerhaba kizlar benimde adetime 4 gun kaldi. dun test yaptim negatif cikti cokmu erken yaptim acaba goguslerim acayip sisti ve arada karnima bisey batiyo igne gibi. bacaklarim ve belimde sanki adet olacakmis gibi hafif agri var ama test negatif cikti
negatif cikti butun umitlerim gitti vucudum hamilesin diyo ama olmadigimida biliyorum cok garip bisey nasil bosalacak bu kafalar bilmiyorumcanım bekle adetten sonra yap bnde bkliyorum çok zor ama bekliycezzz
Ayyyyy hadi inşallah :)bnm adete 13 gün var bugn ilk kez alt karında sancı oldu iğne batar gibi ...bikaç gündür Günde bir veya iki kere başım döndü gibi hissettim ama toparladım.Yüzümde 3 tane kocaman sivilce çıktı (inşAllah hormon değişikliğindendir) diye düşünüyorum.Mide yanmam oluyo bikaç gündr ama geçiyor 10 dk fln.bunlar blirtimibilmiyorum inşAllah beynim bnmle oyun oynamıyodur
ya ne güzel bişy bnmle birlkte benim belirtilerime sevinen biriAyyyyy hadi inşallah :)
negatif çıktıysa kesin bir negatif değilki o.Sen bide adet günün 10 gün geçtikdn snra yap o zaman tam belli oluuurrrnegatif cikti butun umitlerim gitti vucudum hamilesin diyo ama olmadigimida biliyorum cok garip bisey nasil bosalacak bu kafalar bilmiyorum
Tabi ki :) Rabbim inşallah belirtilerimizi boşuna çıkarmaz en kısa zamanda kArnımızda kucağımızda dolar inşallah:)ya ne güzel bişy bnmle birlkte benim belirtilerime sevinen biri ☺☺☺☺
kız senin belirtin varmı anlatsanaTabi ki :) Rabbim inşallah belirtilerimizi boşuna çıkarmaz en kısa zamanda kArnımızda kucağımızda dolar inşallah:)
Merhaba bende benzer şeyler yaşıyorum şu aralaruykudan uyandıran alt karında batmalar yumurtlamadan 2-3 gün sonra ayakta duramayacak kadar şiddetli bel ağrısı ara ara baş dönmesi kokuya karşı hassasiyet göğüslerimdeki damarlarda sızlıyor ara ara adetim 2 gün gecikti fakat dün test yaptım negatifdi halada adet olmadım acaba ne yaşıyorum hiç bilemiyorumbnm adete 13 gün var bugn ilk kez alt karında sancı oldu iğne batar gibi ...bikaç gündür Günde bir veya iki kere başım döndü gibi hissettim ama toparladım.Yüzümde 3 tane kocaman sivilce çıktı (inşAllah hormon değişikliğindendir) diye düşünüyorum.Mide yanmam oluyo bikaç gündr ama geçiyor 10 dk fln.bunlar blirtimibilmiyorum inşAllah beynim bnmle oyun oynamıyodur
göğüs hasasiyeti koku hasasiyedi aşırı bel ağrısı..anlattıklarına göre Benimkilerden daha ağır senin yaşadıkların.Benimkiler hep başlangıç yeni yeni meydana çıktı.Bak ne dicem bekle birazcık daha yani adet geçsin 10 gün kadar öyle yap kesin sonuç çıkar diye düşünüyorumMerhaba bende benzer şeyler yaşıyorum şu aralaruykudan uyandıran alt karında batmalar yumurtlamadan 2-3 gün sonra ayakta duramayacak kadar şiddetli bel ağrısı ara ara baş dönmesi kokuya karşı hassasiyet göğüslerimdeki damarlarda sızlıyor ara ara adetim 2 gün gecikti fakat dün test yaptım negatifdi halada adet olmadım acaba ne yaşıyorum hiç bilemiyorum
bide yumurtlama zamanını değerlendirdiniz mi canmMerhaba bende benzer şeyler yaşıyorum şu aralaruykudan uyandıran alt karında batmalar yumurtlamadan 2-3 gün sonra ayakta duramayacak kadar şiddetli bel ağrısı ara ara baş dönmesi kokuya karşı hassasiyet göğüslerimdeki damarlarda sızlıyor ara ara adetim 2 gün gecikti fakat dün test yaptım negatifdi halada adet olmadım acaba ne yaşıyorum hiç bilemiyorum