• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah cıkar canım ben kürtaj oldugum da da adete kadar kahverengi akıntılarım hep devam etmıstı bız korunmıstık ama doktor tembıhledi rahim duvarı ıncelir saglıklı bebek olusmaz dıye. Kahverengi akıntı dan sonra adet oldum adet bitti bı kez de nasıl sarı akıntım oldu anlatamam ıc camasırım kirleniyordu kokusuz olunca enfeksiyona yormadan doktora gıttım doktor oradan bıseyler aldık orayı iyileşmekte olan bir yara gıbı dusun sarı akıntı ondadır buda ıyı bıseu dedı ıkı ay korunduk kürtajfan sonra 4 ay bitti 5. Ayın içindeyim acele etme kendini üzme Rabbım ayarlıyor Allaha sırtını daya ınsallah 🙏🙏
Canim doktor bana beklemeye gerek yok dedi tam 40 gün leke geldi 40.gün kesildi 14 gün önce yumurtlama testi yaptım belirtilerdede yumurtlama cıktı adet gibi değil şimdiki gelen daha önce subattada düşük oldu 6 ay bekledim hamile kaldım 10.haftada kalbi durduo yüzden bekleme dedi doktor genetik testlerimizde yapıldı inşaallah sağlıkla gelir Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin

Canim doktor bana beklemeye gerek yok dedi tam 40 gün leke geldi 40.gün kesildi 14 gün önce yumurtlama testi yaptım belirtilerdede yumurtlama cıktı adet gibi değil şimdiki gelen daha önce subattada düşük oldu 6 ay bekledim hamile kaldım 10.haftada kalbi durduo yüzden bekleme dedi doktor genetik testlerimizde yapıldı inşaallah sağlıkla gelir Rabbim isteyen herkese sağlıkla versin
Amin canım ınsallah degerlerin sıfırlanmısmıyfı benım de 6 haftada gelısimi durmustu

Gunaydin kızlar daha öncede yazmıştım 58 gün önce kürtaj oldum ve adet olmadım 4 gündür de sadece damla damla pembe kahve leke geliyodu kan verdim inşallah sağlıklı sonuç çıkar dua edin bu sefer sağlıkla bebegim gelsin
Canım Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ben buraya ne zamandan beri girmiyordum inşallah bu sefer sağlıkla gelicek

Inşallah canım çok zor şeyler yaşadım Rabbim yaşarmasın bi daha senin nasıl gidiyor iyi insaallah
Evet canım 2. Cide böyle olunca zordur Rabbim sana sağlık versin öyle düşün ve en hayırlısı sağlıklısı olsun bundan sonra inşallah 🤲🏻Ben iyiyim şükür Ağrılar filan var ama olsun o kadar birazda ağırlaştık

Evet canım 2. Cide böyle olunca zordur Rabbim sana sağlık versin öyle düşün ve en hayırlısı sağlıklısı olsun bundan sonra inşallah 🤲🏻Ben iyiyim şükür Ağrılar filan var ama olsun o kadar birazda ağırlaştık
Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah canim

Bide şimdi test yaptim çok silik var ama hayırlisiyla insaallah

Eklentiler

• 20191223_114059.jpg
    20191223_114059.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 92
Sifirlanmisti canım testlede kontrol etmiştim tam 1 ay Önce de 28 dı kurtajdan en geç 6 haftaya düşer demişti doktor.. benim 8 haftaya yaklaştı kürtaj olalı

Be
N
Nasıl çalışmalarà devam dersiniz ki. Yumurtlama ayda bir kez ve adetten hemen sonraki haftalar değil mi. Adete 4 gün kala ne her An hersey olabilir. Anlamadım
[/QUOT
Benim basımada böyle bir durum geldi arkadaslar 🙄 sen yumurtlama 🙄 18 ekim son reglim kasım 20 kan verdim negatif 27 birdaha verdim 159.8 ekimde ve kasım il zamanlarında yumurtlamamışım işte arkadaslar tuhaf durum doktor 12-14 de hamile kalmışsın dedi çok değişik bir durum haftalık hesabıda normalde 9 haftalık olması lazımken 7 haftalık gebelik ama ben aslında 5 haftalık hamileymişim 🙈😳

İyi geceler arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? Ben bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Yumurtlama dönemimden sonra göğüslerim acayip ağrıdı uykumdan bile uyanmıştım acısından. Ama adete yakın azaldı. Bugün 3 gün gecikiyor adetim. Göğüslerimde dokunduğumda sızlama, çok fazla idrara çıkma, sürekli adet olacakmışım gibi sancılar ve sızlama, kasıklarımda batmalar var karnım şiş ve gaz sorunlarım var test yapmaya korkuyorum resmen sizce hamile olabilir miyim klomenden midir belirtilerim ve gecikmem?

Back