Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canim demiştim bak. Cok sevindim vallaHamileyim canim
Test yaptın mı hiç.Benim adete 3 gün kala çıkmıştıBnm belirti olarak 1) meme hassasiyeti ve şişlik 2) adete 5 gün varken damla şeklinde 2 defa akıntı 3) Baş dönmesi 4) Bugün ise sabah açık sarı renkte koyu kıvamlı akıntı geldi 5) Göz bebeğimin büyümesi 6) Kirpiklerimin karışması.
Anladım canım yükselebilir o zaman inşallahSifirlanmisti canım testlede kontrol etmiştim tam 1 ay Önce de 28 dı kurtajdan en geç 6 haftaya düşer demişti doktor.. benim 8 haftaya yaklaştı kürtaj olalı
Kesin çıkar testte yapsanaYok hiç yapmadım cnm birde dün bu yazıyı yazdıktan sonra regl takip takvimini açtığımda 1 gün gecikme var diyordu Bn bu gün hastalanacağım diye biliyordum. Ama bugün 2 gün gecikme var bakalım yumurtlama dan tam 15 gün geçti cnm
Yarına kadar olmazsam inş sabah yaparım bakalım bekleyeyimKesin çıkar testte yapsana
Normal.gebelik testi al.bence günün geçmiş bisürü para vermeye gerek yok erken testeElimde hiç test te yok eczaneden alıcam bugün yarın yaparım inş. Normal test mi alayım canım yoksa erken gebelik testi mi birde hangi marka güvenilir bilmiyorum ki önceleri hiç farketmez diyordum şimdi ise onunda önemli olduğunu öğrendim o yüzden soruyorum
Tmm canımNormal.gebelik testi al.bence günün geçmiş bisürü para vermeye gerek yok erken teste
Canım nasılsın nerelerdesin bebişin nasılÇok erken cevap vermişsin kız doğum yaptım ben:)
ya peki bişey diyecem diyelim adet olmadan birgün önce oldu bişeyler,bu adet kanamasyla zaten olmuşsada tutunamaz ki gider..Ben adet olduğum gün birlkte oldum eşimle bikaç saat sonra adet oldum ama ben hamile kalacağım varsada bu kanamayla gitmiştir diye düşündümSanırım ben bu şekilde hamile kaldım
bizede aöyle sonucu merak ettimMerhaba birşey sormak istiyorum Bununla ilgili konu da açtım , :) yumurtlama dönemim üç gün önce bitti ve üç dört gündür Karnım çok şiş ve alt kısım sert , kasıklarımda ve belimde ara sıra ağırlar oluyor bazen batma şeklinde bazen sızı şeklinde bir kaç dk snra geçiyor , göğsümün ucundaki halkalar genişledi ve biraz rengi koyulaştı gibi çok değil ama ,, daha snra bu halkaların içinde küçük küçük gözle görülür derece de kabarcıklar oluşmaya başladı göğsümde hafif şiş gibiydi şuan fazla hissetmiyorum , henüz test yapmadım 1 ocakta normal adet günüm bakalım , acaba hamiş miyim ki merakta ediyorum ümitlenmekte istemiyorum
Tamam :) Adetime üç gün var hala adet belirtisi yok bakalım inşallah bebiş vardır :) Rabbim hepimize nasip etsinbizede aöyle sonucu merak ettim
bnm adete 13 gün var bugn ilk kez alt karında sancı oldu iğne batar gibi ...bikaç gündür Günde bir veya iki kere başım döndü gibi hissettim ama toparladım.Yüzümde 3 tane kocaman sivilce çıktı (inşAllah hormon değişikliğindendir) diye düşünüyorum.Mide yanmam oluyo bikaç gündr ama geçiyor 10 dk fln.bunlar blirtimibilmiyorum inşAllah beynim bnmle oyun oynamıyodurTamam :) Adetime üç gün var hala adet belirtisi yok bakalım inşallah bebiş vardır :) Rabbim hepimize nasip etsin
herşey psikolojik canım hamile olsan birinci adeti görme ihtimalin var tamam üstüne görme diyolar ama 2.yi görmezsin.Ki kan testine %100 güvenebilrsin.Kan testni 2.adetsn snramı yPtırdınArkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar
evet canım ikinci adetim bittikten 12 gün sonra özel bş klinikte yaptırdım dotorum negatif dedi ama bu damarları ilk kez farkediyorum vücudumda çok korktum teşekkür ederim cevapladıgın içinherşey psikolojik
herşey psikolojik canım ☺ hamile olsan birinci adeti görme ihtimalin var tamam üstüne görme diyolar ama 2.yi görmezsin.Ki kan testine %100 güvenebilrsin.Kan testni 2.adetsn snramı yPtırdın